Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ετοιμάζεται ο "Άγιαξ" για τους 6 πόντους στα δύο προσεχή ματς

Νίκες στα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Λάρισα θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά το ρεπό της Κυριακής, ξεκίνησε χθες η μίνι προετοιμασία του ΠΑΣ ώστε στο διάστημα που μεσολαβεί λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, μέχρι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στα Γιάννινα ο «Άγιαξ της Ηπείρου» να είναι έτοιμος από κάθε άποψη.
Υπάρχουν στη σειρά του προγράμματος δύο εντός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και Λάρισα, που αν τα κερδίσει ο ΠΑΣ θα αναρριχηθεί πολύ ψηλά στη βαθμολογία έτσι όπως εξελίσσονται οι αγώνες του πρωταθλήματος.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη του γυμναστή Βασίλη Αλεξίου, καθώς ο Γιάννης  Πετράκης ήταν στην Αθήνα λαμβάνοντας μέρος στη σύσκεψη που έγινε στην ΕΠΟ όλων των προπονητών της Σούπερ Λίγκα με τον Ομοσπονδιακό προπονητής της Εθνικής Ανδρών Μίχαελ Σκίμπε αλλά και με τους προπονητές των εθνικών ομάδων Ελπίδων και Νέων Αντώνη Νικοπολίδη και Γιάννη Γκούμα. Δεν προπονήθηκαν οι Μαμπουλού και Κοζορώνης, όπως και οι διεθνείς Τζημόπουλος και Λίλα. Οι δύο τελευταίοι είναι με τις εθνικές ομάδες Νέας Ζηλανδίας και Αλβανίας και στα Γιάννινα θα επιστρέψουν στα μέσα της άλλης εβδομάδας. 

Ο Τζημόπουλος αναχώρησε για Αμερική όπου θα ενσωματωθεί με την εθνική Νέας Ζηλανδίας για δύο φιλικά που θα γίνουν εκεί, στις 8 Οκτωβρίου στο Τένεσι με το Μεξικό και στις 11 Οκτωβρίου στην Ουάσιγκτον με την Εθνική των ΗΠΑ. Ο Λίλα ήδη είναι στα Τίρανα με την εθνική της χώρας του για τα παιχνίδια με Λιχτενστάϊν και Ισπανία. 

Από τους χθεσινούς απόντες ο Κοζορώνης έχει ένα απλό χτύπημα από το ματς με την Κέρκυρα και εντός των ημερών θα ξεκινήσει προπονήσεις. Το πρόβλημα είναι με τον Μαμπουλού που έχει τράβηγμα στον δικέφαλο και χθες έκανε μαγνητική για να εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει και πόσες μέρες θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του. Επειδή υπάρχει η διακοπή των αγώνων, εκτιμάται με τα υπάρχοντα στοιχεία ότι μέχρι το ματς με τον Λεβαδειακό θα είναι έτοιμος. Εντάξει είναι Νικολιάς και Μιχαήλ που θα τεθούν στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ gianninasports.gr Η προετοιμασία συνεχίστηκε και σήμερα Τρίτη με μια πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ με τους ίδιους απόντες όπως αναφέρεται και στο παραπάνω ρεπορτάζ.