Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Γρηγορίου: "Ήταν εξαιρετικό το σουτ που έκανε ο Βιδάλ"

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε η ομάδα που από τον ΠΑΣ


«Στο ίδιο έργο θεατές, τα ίδια με τον Πλατανιά. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση». Τρεις ατάκες που φανερώνουν την απογοήτευση και τον προβληματισμό του Μιχάλη Γρηγορίου, μετά τη νέα εντός έδρας ήττα της Κέρκυρας, αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

«Στο ίδιο έργο θεατές και πάλι. Ό,τι είδαμε με τον Πλατανιά έγινε το ίδιο πάλι. Ξέραμε τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του αντιπάλου, είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντουαλά στο 15’ να προηγηθούμε στο σκορ. Έγινε κλειστό ματς που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Τελικά κρίθηκε εις βάρος μας μ’ ένα σουτ και καταφέραμε και χάσαμε. Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Αλλάξαμε σχηματισμούς και πρόσωπα για να κάνουμε κάτι παραπάνω να πάρουμε τους βαθμούς», υποστήριξε αρχικά ο τεχνικός της Κέρκυρας. 

Ποιες οι αδυναμίες που εντόπισε: «Ελλείψεις στο ρόστερ δεν μπορούμε να μιλήσουμε τώρα και να πούμε αν υπάρχουν. Η αδυναμία είναι ότι πληρώνουμε κάποια αδράνεια κάθε φορά. Δεν δεχόμαστε φάσεις. Σήμερα τα στατιστικά είναι 13-5 οι τελικές. Βέβαια, μετά το 0-1 ο αντίπαλος βρήκε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά ήταν λογικό γιατί βγήκαμε μπροστά. Δεχόμαστε 1-2 φάσεις και δεχόμαστε γκολ απ’ αυτές. Είναι θέμα αδράνειας και τύχης. Πρέπει να δούμε τι θα διορθώσουμε». 

Για το ότι δεν μάρκαρε κανείς αποτελεσματικά τον Βιδάλ: «Έκανε σουτ και πέτυχε το γκολ σε οργανωμένη άμυνα. Ξέχωρα απ’ αυτό υπάρχει και το ταλέντο του κάθε παίκτη. Έκανε εξαιρετικό σουτ. Δεν δημιουργούσαμε, αλλά δεν δεχόμασταν κιόλας ως τότε φάσεις. Η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. 

Εμείς περάσαμε αλλαγή τον Χιντζίδη, γιατί το ματς θα κρινόταν στις λεπτομέρειες και μπορούσε με τις καλές στημένες μπάλες που έχει να μας βοηθήσει να κλέψουμε το ματς. Δεν φαινόταν ότι μπορούσαμε να χάσουμε σήμερα». 



Για το αν επηρεάζουν άσχημα την ψυχολογία οι ήττες: «Επηρεάζουν οι ήττες, γιατί οι νίκες είναι η τροφή για τις ομάδες. Τις ήττες πρέπει να τις διαχειριζόμαστε σωστά. Έχουμε ξαναπέρασει από ανάλογες καταστάσεις. Θα δώσουμε έμφαση όπου χρειαστεί. Αν δεν το πιστεύουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε από τέτοιες καταστάσεις, μετά δεν το συζητάω». 

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr