Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλη μπάλα από μια μεγάλη ομάδα στο στάδιο "Ζωσιμάδες"

Ο Ζάιρο πανηγυρίζει για την επιτυχία του ΠΑΣ Γιάννινα


Εντυπωσιακή νίκη με σκορ 4-0 επί της Λάρισας σημείωσε ο ΠΑΣ με πρωταγωνιστή τον Πέδρο Κόντε που σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα γκολ. Το άλλο γκολ σημείωσε ο Γιάκος. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» βρέθηκε σε καλή μέρα, δεν επηρεάσθηκε από την αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων και στην κυριολεξία διέλυσε τη Λάρισα.
Η ΑΕΛ από την άλλη πλευρά ήταν απογοητευτική με πολλά προβλήματα στην άμυνα και αργοκίνητη από τη μέση  και μπροστά, σκιά του καλού εαυτού της. Το γρήγορο γκολ του Κόντε στο 10’ λεπτό και το 2-0 του Γιάκου στο 27’ ήταν η θηλιά στο λαιμό της ΑΕΛ. Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ήρθε και το 3-0 στο 52’ με τον Κόντε, οπότε το ματς είχε κριθεί με την αρχή της επανάληψης. Ήταν δύσκολο αυτή η κακή Λάρισα να σηκώσει κεφάλι, ενώ ο ΠΑΣ συνέχισε να έχει καλή απόδοση και σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθε και το 4ο γκολ στο 74΄με τον Κόντε για να κάνει πιο εντυπωσιακή τη νίκη. Δίκαια νίκη του ΠΑΣ χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία.

ΤΑ ΓΚΟΛ

10’: Ωραία ντρίμπλα από τον Ζάιρο, ο Γιάκος βγάζει τη σέντρα από δεξιά, ο Καβουσάκης δεν απομακρύνει σωστά και ο Κόντε σκοράρει.
27’: Ο Κόντε δίνει στον Γιάκο, εκείνος εκτός περιοχής με μία κοφτή ντρίμπλα αδειάζει τέσσερις (!) παίκτες και στη συνέχεια κάνει το 2-0 με ωραίο αριστερό σουτ.
52’: Εξαιρετική αντεπίθεση από τους γηπεδούχους. Ο Ζάιρο περνά δύο παίκτες και βγάζει ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Κόντε κοντρολάρει υποδειγματικά και ανενόχλητος πλασάρε για το 3-0.
74’: Το σουτ του Ναδάλες κοντράρει στα σώματα, η μπάλα πάει στον Λίλα, εκείνος βρίσκει τον Κόντε και ο Ισπανός γράφει το 4-0. Πρώτο του χατ τρικ με τους Ηπειρώτες.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

14’: Ο Ντοντό ξέφυγε από αριστερά, έκανε τη συρτή σέντρα στα καρέ του ΠΑΣ και ο Ναζλίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ.
21’: Σε εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη ακάλυπτος ο Τζημόπουλος από κοντά έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.
46': Καλό σουτ από τον Ουρτάδο, πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.
60': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Ο Ζάιρο κάνει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και προ κενής εστίας ο Ναδάλες αστοχεί.
66': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Γίνεται η σέντρα από τον Μπουκουβάλα, ο Ναδάλες κάνει το πλασέ από κοντά και με τα πόδια αποκρούει ο Καβουσάκης.
69': Μακρινό σουτ από τον Ουρτάδο, ψηλά φεύγει η μπάλα.
72': Καλό σουτ του Τζημόπουλου από μακριά, λίγο έξω η μπάλα.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ο Καραντώνης (Ημαθίας) με βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας), Παρασίου (Ημαθίας). Δεν έκανε το μεγάλο λάθος ο διαιτητής και τα πήγε καλά. Τις κίτρινες είδαν Κοζορώνης, Κόντε από τον ΠΑΣ και Φατιόν από τη Λάρισα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπέριος, Ναδάλες, Μπουκουβάλας, Λίλα, Γιάκος (77’ Δώνης), Κοζορώνης (75’ Κούτρης), Κόντε, Ζάιρο (69’ Μαμπουλού),


ΛΑΡΙΣΑ: Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς (58’ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Γκόλιας, Ρέντζας, Ναβάρο (46’ Κόντορ), Ουρτάδο, Άντονι, Ναζλίδης, Ντοντό, Ντέλετιτς (46’ Αβραάμ).