Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Γ. Μαντζουράκης: Είναι καλή και δύσκολη ομάδα ο ΠΑΣ

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μαντζουράκη στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Μαντζουράκης, στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Κακό αποτέλεσμα και άδικο, γιατί η δουλειά των παικτών μου δεν ήταν για ήττα σήμερα. Είχαμε πάθος για τη νίκη στο α’ και στην αρχή του β’ ημιχρόνου. Δυστυχώς είχαμε λάθος μαρκάρισμα στο κόρνερ και χάσαμε την ηρεμία μας».
 
Για τους Μαρκόφσκι-Τομανέ και αν χωράνε μαζί στην ενδεκάδα, σημείωσε: «Πρέπει να δώσουμε ισορροπία, είχαμε αντίπαλο μια ψηλή ομάδα, έπρεπε να ελέγξουμε τις φάσεις. Δεν είναι θέμα δικαίωσης των επιλογών μου. Προσπαθήσαμε και παίζαμε με μια καλή ομάδα, είχαμε τον πρώτο λόγο σήμερα».

Για το ότι ο Παναιτωλικός δεν έκανε φάσεις εντός περιοχής, ανέφερε: «Όταν ο αντίπαλος δεν σ’ αφήνει να μπεις στην περιοχή δεν μπαίνεις. Είχαμε έναν καλό αντίπαλο. Όλα τα ματς είχα πει από το καλοκαίρι ότι θα είναι δύσκολα. Με σουτ εκτός περιοχής βάλαμε το γκολ, είχαμε κι άλλη φάση με τον Μαρκόφσκι».

Για το γεγονός ότι η άμυνα που ήταν «όπλο» του Παναιτωλικού και πλέον δεν είναι: «Ο αρχηγός μας ο Κούσας ήταν από τους καλύτερους, αλλά είχαμε ορισμένες φάσεις από τον άξονα. Παίχτηκαν μεταξύ τερματοφύλακα και άμυνας πολλές μπαλιές. Δεν ήρθε φάση καθαρά από οργάνωση παιχνιδιού των αντιπάλων, αλλά από αντεπίθεση. Όταν είσαι ψηλά και πιέζεις θα βγουν αντεπιθέσεις. Ήμασταν οργανωμένοι στην άμυνα, αλλά 1-2 παίκτες ήταν σε κακή μέρα. Κακή μέρα δεν σημαίνει ντεφορμάρισμα».

Για τον φετινό ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι μία ομάδα με ομοιογένεια, 7-8 παίκτες είναι μαζί επί χρόνια, έχει ένα στυλ παιχνιδιού που τους φέρνει αποτελέσματα. Αναμφίβολα είναι καλή και δύσκολη ομάδα για οποιονδήποτε. Στις στατικές φάσεις είναι δύσκολη, γιατί έχει ψηλούς παίκτες και πρέπει να το λάβεις υπόψη σου».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Το γκολ του 1-1. Εκεί χάσαμε την ψυχραιμία μας. Έβαλε ένα εύκολο γκολ ο Μαμπουλού, θέλαμε όμως πολύ να κερδίσουμε. Όταν έχεις πάθος και δεν κρατάς τη νίκη συμβαίνουν κι αυτά. Το παιχνίδι δεν ήταν για ήττα σήμερα. Δεν μπορώ να σας πείσω, γιατί το αποτέλεσμα ήταν ήττα. Έχουμε καλή ομάδα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».