Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Προλαβαίνει με Λεβαδειακό ο Ιγκόρ Βιδάλ

Όλα δείχνουν ότι ο Βιδάλ θα είναι εντάξει στο ματς με τον Λεβαδειακό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Ιγκόρ Βιδάλ καθώς η μαγνητική έδειξε ότι έχει τράβηγμα στο δικέφαλο ελαφριάς μορφής και έτσι από Δευτέρα με Τρίτη θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα.
Αρχικά υπήρξαν φόβοι για θλάση, αλλά χθες οι καρδιές όλων πήγαν στις θέσεις τους καθώς διαψεύσθηκαν οι φόβοι και ο νεαρός άσσος από τη Βραζιλία θα είναι στη διάθεση Πετράκη για το εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό την άλλη Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Από αρχές της εβδομάδας πλην του Βιδάλ θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα και οι Μαμπουλού, Ακόστα, Κοζορώνης που δεν έκανα ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες. Χθες προληπτικά δεν προπονήθηκε ο Κούτρης γιατί είχε ενοχλήσεις, αλλά δεν χρειάσθηκε καν να κάνει περαιτέρω εξετάσεις και ίσως να μπει και από σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα. 


Αυτή η εβδομάδα βγήκε με πρωινές προπονήσεις και καλές γηπεδικές συνθήκες λόγω της βελτίωσης του καιρού. Είναι μια μίνι προετοιμασία για να διατηρηθεί η ομάδα σε καλή κατάσταση ενόψει των αγώνων που ακολουθούν. Σήμερα θα γίνει πάλι πρωινή προπόνηση, ενώ το Σαββατοκύριακο θα δοθεί ρεπό για ξεκούραση. 

Ο ΠΑΣ έχει δύο εντός έδρας παιχνίδια στη σειρά με Λεβαδειακό, Λάρισα με στόχο να κάνει το απόλυτο των επιτυχιών. Ο Γιάννης Πετράκης ότι είπε μετά το ματς με την Κέρκυρα ότι δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια αλλά σεμνότητα και πολύ δουλειά, γιατί είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα όπου όλα τα ματς είναι δύσκολα, προσπαθεί να τα περάσει και στους παίκτες του. Να υπάρχει στην ομάδα αυτογνωσία μέχρι που μπορεί να ανεβεί ο πήχης, εκτιμώντας ρεαλιστικά την κατάσταση, διατηρώντας παράλληλα όλοι την αυτοπεποίθηση για να σταθούν όρθιοι στα δύσκολα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. 

Από Δευτέρα όλα θα κινούνται σε ρυθμούς πρωταθλήματος κάνοντας και εξειδικευμένες προπονήσεις, σύμφωνα με τα δεδομένα που θα υπάρξουν στο ματς με τον Λεβαδειακό. Η επιστροφή των Μαμπουλού, Βιδάλ, Κοζορώνη, Ακόστα στις προπονήσεις είναι θετικό σημάδι, ενώ στη διάθεσή του θα έχει και τον Λίλα που ήταν τιμωρημένος στο ματς με την Κέρκυρα. Σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τους Φαίακες καταγράφονται στα θετικά της τοπικής ομάδας οι επιστροφές στην ενεργό δράση των Λίλα, Μιχαήλ, Ακόστα. Για τον τελευταίο υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις αν προλάβει να είναι 100% έτοιμος και από πλευράς φυσικής κατάστασης με τον Λεβαδειακό, αλλά επειδή πρόκειται για γερό σκαρί εκτιμάται ότι θα είναι εντάξει. Είναι από τους παίκτες βαρόμετρο της ομάδας που έλειψε πολύ από τα δύο τελευταία παιχνίδια με Πλατανιά, Κέρκυρα, καθώς είχε τραυματισθεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό. 

Για τον Μιχαήλ δεν υπάρχει κανένα ερωτηματικό, γιατί ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις πριν από 15 μέρες αλλά κρίθηκε σκόπιμο να ετοιμαστεί χωρίς βιασύνη για να βοηθήσει σημαντικά στα παιχνίδια μετά την τωρινή διακοπή του πρωταθλήματος.