Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Β. Σιαφάκας: Με σοβαρότητα καθαρίσαμε το ντέρμπι

Αριστερά ο προπονητής της Δόξας Κρανούλας Βασίλης Σιαφάκας με τον πρόεδρο Δημήτρη Κασσή


Ο προπονητής της Δόξας Κρανούλας Βασίλης Σιαφάκας μιλώντας στους δημοσιογράφους για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του τόνισε τα εξής: 
«Εντάξει εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μέχρι τώρα έχουμε κάνει το απόλυτο και θα συνεχίσουμε να κοιτάμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και το καλό είναι ότι όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε σοβαρά. Ήταν ένα ντέρμπι ο αγώνας με την Κατσικά, αλλά παρουσιαστήκαμε σοβαροί και το «καθαρίσαμε». 

Σε ερώτηση αν υπήρξε πλεονέκτημα της ομάδας του λόγω της αποβολής του Θάνου απάντησε: «Σίγουρα, αλλά είναι καθαρή η φάση». Για το αν περίμενε αυτή την εικόνα που έδειξε η Κατσικά: «Κοιτάξτε όλη την εβδομάδα αυτή, όλοι ασχολούνταν με αυτό το παιχνίδι και όλοι περίμεναν να κάνουμε την πρώτη «γκέλα». Δυστυχώς εμείς δεν κάναμε το χατίρι κανενός, κάναμε το δικό μας το χατίρι. Το θεωρούσαν ντέρμπι, η Κατσικά ήταν 3η στην βαθμολογία, ήμασταν και εμείς αρκετά καλοί, ίσως να μην ήταν και σε καλή μέρα η Κατσικά, αλλά έχει ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να πάρουν παιχνίδια, πάρα πολλά». 
Για το ότι η ομάδα του σκοράρει κατά ριπάς: «Έχουμε παίκτες από το κέντρο και μπροστά, αλλά εμάς βάζουν γκολ και οι αμυντικοί που «βλέπουν» δίχτυα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια».