Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Μια αντρίκεια δήλωση από τον πρόεδρο της Θύελλας Κατσικά Γ. Λισγάρα

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Θύελλας Κατσικά Γιάννης Λισγάρας για την ήττα της ομάδας του με σκορ 5-0 από την Δόξα Κρανούλας


Ο πρόεδρος της Θύελλας Κατσικά Γιάννης Λισγάρας είναι από τους παράγοντες που δίνουν μια άλλη ποιότητα στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Και αυτό δεν είναι προσωπική μας διαπίστωση, αλλά κάτι που αναγνωρίζεται από όσους παρακολουθούν από κοντά τα γεγονότα.

Σήμερα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και σχολιάζοντας το ρεπορτάζ του αγώνα της ομάδας του με την Δόξα Κρανούλας (νίκη της Δόξας με 5-0 μέσα στο γήπεδο Κατσικάς) τόνισε ότι η διαιτησία δεν είναι δικαιολογία για την ήττα, αναγνώρισε την ανωτερότητα της αντίπαλης ομάδας και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την ήττα. Ήταν μια αντρίκεια τοποθέτηση ενός προέδρου και παράγοντα που βγάζει πάνω απ’ όλα αθλητική παιδεία και ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Αν όλοι οι παράγοντες έπρατταν το ίδιο, θα είχαμε σήμερα πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο.



«Δεν εκφράσαμε κανένα παράπονο για την διαιτησία. Έγινε εφαρμογή του κανονισμού . Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες για την ήττα μας. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και παίζαμε από το 15’ με παίχτη λιγότερο . Εμείς ζητάμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας για την κακή εμφάνισή μας και τους υποσχόμαστε ότι δεν θα ξανασυμβεί»