Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Μετά από έξι και παραπάνω χρόνια έρχεται στα Γιάννινα η ΑΕΛ

Στιγμιότυπο από τους πανηγυρισμούς των παικτών του ΠΑΣ στο ματς με την ΑΕΛ που έγινε με άδειες εξέδρες στις 30-1-2010

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Καθώς έχει περιορισθεί η σεισμική δραστηριότητα στα Γιάννινα, σε κανονικούς ρυθμούς προσπαθεί να επιτρέψει και ο ΠΑΣ Γιάννινα, προετοιμαζόμενος για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Με την ΑΕΛ θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπος στα Γιάννινα μετά από 6 χρόνια και 10 μήνες. Η προηγούμενη φορά για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ήταν στις 30 Ιανουαρίου 2010, οπότε ο ΠΑΣ κέρδισε 2-0 τη Λάρισα με γκολ του Μίρνες Σίσιτς. Το ματς αυτό έγινε χωρίς φιλάθλους, λόγω τιμωρίας της τοπικής ομάδας για επεισόδια που έγιναν σε προηγούμενο ματς με τον Άρη.

Σε καθημερινή βάση συνεχίζεται η προετοιμασία στο ΠΕΑΚΙ με καλές καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, κάτι που διευκολύνει τον Γιάννη Πετράκη να κάνει δοτέρματα και τακτική για το τι θέλει να περάσει στους παίκτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το οποίο κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι για τον «Άγιαξ», καθώς η ιστορική ΑΕΛ είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που έδειξε και στον τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ανεξάρτητα από την ήττα με 2-1. Μάλιστα, το ματς αυτό παρακολούθησε από την τηλεόραση με ιδιαίτερη προσοχή και ο Πετράκης, με πολλές σημειώσεις για την τακτική της Θεσσαλικής ομάδας, που θα προσπαθήσει να βρει το αντίδοτο με το σχήμα και την τακτική της δικής του ομάδας.


Ένα μειονέκτημα για τον ΠΑΣ είναι ότι έχει να παίξει επίσημο παιχνίδι από 1 Οκτωβρίου (νίκη στην Κέρκυρα με 1-0), αλλά με τα οικογενειακά διπλό πιστεύεται ότι θα δώσει στην ομάδα τη φρεσκάδα που πρέπει, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη που θα δώσει βαθμολογική ώθηση προς τα πάνω.