Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΗ - Α' ΟΜΙΛΟΣ: Πάτησε κορυφή ο ιστορικός Πωγωνάτος

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Πωγωνάτος - Α. Ε. Γιάννενα 2-1 (ΦΩΤΟ delvinaki-pogoni.blogspot.gr)


Ο Πωγωνάτος Δελβινακίου πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς κέρδισε 2-1 την Α.Ε. Γιάννενα. Με την βοήθεια των φιλάθλων του ο ιστορικός Πωγωνάτος έφτασε έστω και δύσκολα στη νίκη που τον έφερε στο ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.
Στο 75’ ο Μπράμι έκανε το 1-0 και στο 80’ ο Μυριούνης το 2-0. Ο ΠΑΟ μείωσε το σκορ σε 2-1 στο 84’ με τον Χωραβάτη. Διαιτητής ο Κωνσταντίνος Νέος.

-Νίκη με ανατροπή και με σκορ 3-2 σημείωσε ο Αγροτικός Αστέρας στο γήπεδο Παρακάλαμου επί του ΠΑΟ Κόνιτσας. Στο 13’ ο ΠΑΟ προηγήθηκε 0-1 με τον Λάκκα για να ισοφαρίσει γρήγορα στο 17 ο Γκόνης 1-1. Πάλι ο Λάκκας στο 52’ έκανε το 1-2 βάζοντας πάγο στους γηπεδούχους. Όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε η ανατροπή. Στο 82’ ο Γρίβας ισοφάρισε 2-2 και στο 84’ ο Μακρής έκανε το 3-2. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο διαιτητής Νεκτάριος Παπαδόπουλος απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Σακκά του ΠΑΟ Κόνιτσας.

-Ο Α. Ο. Κόντσικας παίζοντας με σοβαρότητα στην επανάληψη κέρδισε 3-0 τον Πανζαγορισιακό με γκολ που σημείωσαν οι Μούτας (70’, 76’), Κίτσος (82’). Διαιτητής ο Μιχαήλ Μπαδήμας.

-Ένα γκολ που σημείωσε στο 11’ ο Παναγιώτης Τσιάβος ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη με σκορ 1-0 τον Αλμυρό Βουνοπλαγιάς στον αγώνα κόντρα με τον ΠΑΣ Περβιλέπτου. Διαιτητής ο Λεωνίδας Τζόβας.

-Σημαντική νίκη που τον κρατά ψηλά στη βαθμολογία πέτυχε ο Αετός Νήσου που κέρδισε στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ 2-1 τον ΠΑΟ Ιωαννίνων. Στο 15’ ο Ντρίκος έκανε το 0-1 αλλά στο 67’ ο Ζιάκκας ισοφάρισε 1-1 και έδωσε άλλη τροπή στο παιχνίδι. Όμως στο 76’ πάλι ο Βασίλης Ντρίκος που ήταν το πρόσωπο του αγώνα έκανε το 1-2 και έδωσε τη νίκη στον Αετό.  Διαιτητής ο Ελευθέριος Καραλής.

-Σοβαρές αντιστάσεις βρήκε ο Α. Ο. Ζωοδόχου από τον Απείθαρχο, αλλά στην επανάληψη πήρε τη νίκη με 2-0 που τον διατηρεί σε επαφή με τους πρωτοπόρους. Στο ματς κρίθηκε στην επανάληψη όταν στο 51’ ο Λεωνίδας Χολέβας στην προσπάθειά του να αποκρούσει τη μπάλα πέτυχε αυτογκόλ. Στο 92’ οι γηπεδούχοι με τον Τσιότικα έκαναν το 2-0 που τους δίνει τους 3 βαθμούς. Διαιτητής ο Χρήστος Σιώμος – Γκίζας.

-Στο γήπεδο Κεφαλοβρύσου η τοπική Αναγέννηση συνέτριψε με σκορ 4-1 το Σταυράκι. Τα γκολ σημείωσαν Καλησπεράτης (2), Καραμάνης, Νούσης και το γκολ των φιλοξενουμένων ο Ζάννης. Διαιτητής ο Γεώργιος Μάντζιος.


-Τεράστιο διπλό με 1-4 πέτυχε ο ΠΑΟ Κρύας που κέρδισε στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ τον ΑΠΟΕΛ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 9’ με τον Γιαννόπουλου αλλά ο ΠΑΟ Κρύας έκανε την ανατροπή σε 1-4 με γκολ που σημείωσαν στο 16’, 20’ Μπούκας, 23’ Παργινός, 74’ Κατσαρός. Διαιτητής ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης. 

Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΟ Κόνιτσας 3-2
Ζωοδόχος – Απείθαρχος 2-0
Κεφαλόβρυσο – Σταυράκι 4-1
Κόντσικα  - Πανζαγορισιακός 3-0
Βουνοπλαγιά – Περίβλεπτος 1-0
ΠΑΟ Ιωαννίνων – Αετός Νήσου 1-2
Πωγωνάτος – Α. Ε. Γιάννενα 2-1
ΑΠΟΕΛ – ΠΑΟ Κρύας 1-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πωγωνάτος 18
Αγροτικός Αστέρας 17
Νησί 17
ΠΑΟ Κρύας 15
Α. Ο. Ζωοδόχου 15
Βουνοπλαγιά 11
Σταυράκι 10
Περίβλεπτος 9
Α. Ε. Γιάννενα 8
Κεφαλόβρυσο 8
ΑΠΟΕΛ 7
ΠΑΟ Ιωαννίνων 7
Πανζαγορισιακός 7
Α. Ο. Κόντσικας 6
Απείθαρχος 3
ΠΑΟ Κόνιτσας 1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σταυράκι – Κόντσικα
ΠΑΟ Κρύας – Βουνοπλαγιά
Πανζαγορισιακός – ΠΑΟ Ιωαννίνων
Ζωοδόχος – Αγροτικός Αστέρας
ΠΑΟ Κόνιτσας – Κεφαλόβρυσο
Απείθαρχος – ΑΠΟΕΛ
Περίβλεπτος – Α. Ε. Γιάννενα
Αετός Νήσου – Πωγωνάτος