Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Πετράκης: Θέλουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης, που έστησε και πάλι υποδειγματικά την ομάδα δήλωσε τα εξής: «Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήταν σε πολύ καλό δρόμο σύμφωνα με την εικόνα και τα αποτελέσματα. Ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μας. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα με ενέργεια και πολλά τρεξίματα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο που είχαμε. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε νωρίς και στη συνέχεια ελέγξαμε το ρυθμό και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί ήδη παρελθόν για εμένα και για τους παίκτες. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια καλά οργανωμένη ομάδα, όπως η Ξάνθη, και δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ, αλλά θέλω να έρθει ακόμα περισσότερος γιατί το αξίζουν αυτά τα παιδιά για την προσπάθειά τους», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΣ.

Για το μυστικό για την καλή φυσική κατάσταση της ομάδας μετά από τη μεγάλη αγωνιστική απραξία: «Έχουμε καλό γυμναστή».
 
Για το αν η επίθεση ξεκινάει από την άμυνα: «Νομίζω πως έτσι είναι τα πράγματα».
 
Για την αναμέτρηση με την Ξάνθη: «Θα γίνουν αλλαγές. Υπάρχουν 25 παίκτες στο ρόστερ αλλά δυστυχώς παίζουν μόνο οι 11. Πρέπει να γίνει η κατάλληλη διαχείριση».
 
Για το τι περιμένουμε να δούμε όταν επιστρέψουν Ακόστα και Βιδάλ: «Η ισορροπία είναι για εμένα σαν λέξη πολύ σπουδαία, στη ζωή και στην δουλειά γενικά. Πρέπει να έχουμε ισορροπία στην άμυνα και στην επίθεση και μέσα από αυτό το πως θα έχουμε την καλύτερη αξιοποίηση των παικτών που έχουμε στα χέρια μας».
 
Για το αν το κύπελλο είναι ρεαλιστικός ή υποθετικός στόχος: «Απόλυτα ρεαλιστικός. Θέλουμε τη διάκριση στο κύπελλο».