Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

"Η έλευση της Μπαρτσελόνα επιβραβεύει την ποδοσφαιρική παιδεία των Γιαννιωτών"

Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, Στο μέσον  ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ Μαρκ Μπουόνο με τον αντιδήμαρχο Παντελή Κολόκα (δεξιά) και τον υπέυθυνο επικοινωνίας του ΠΑΣ (αριστερά) Μπάμπη Καρβέλη (ΦΩΤΟ Typos-i.gr)

Κοινή συνέντευξη Τύπου έδωσαν σήμερα η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ο δήμος Ιωαννιτών και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει του ερχομού των βετεράνων της Μπαρτσελόνα, την ερχόμενη Παρασκευή, για ποδοσφαιρικά σεμινάρια και ένα φιλικό με τους βετεράνους του ΠΑΣ.
Κοινός παρονομαστής είναι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους πρόσφυγες και η όλη διοργάνωση είναι κάτι πέρα από το ποδοσφαιρικό-αθλητικό της κομμάτι. «Το ιστορικό και ισχυρότερο ίσως ποδοσφαιρικό σωματείο του κόσμου  διάλεξε την πόλη μας. Είναι μια επιβράβευση του τρόπου με τον οποίο αντιμετώπισε η πόλη το θέμα των προσφύγων, αλλά και επιβράβευση της ποδοσφαιρικής της παιδείας» τόνισε ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στο ρόλο που έπαιξε η Χαρά Χριστοβασίλη, σύζυγος του προέδρου του ΠΑΣ στην υπόθεση και κατέληξε λέγοντας ότι «θα βρεθεί για πρώτη φορά στο γήπεδο της πόλης η αυθεντική φανέλα» της Μπαρτσελόνα.



Για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη ΚΛΙΚ ΕΔΩ