Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Σε όλη την ομάδα αφιέρωσε το βραβείο ο Κρίστοφερ Μαμπουλού

Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας δίνει το βραβείο στον "εκτελεστή" του Αγρινίου Κρίστοφερ Μαμπουλού


Έγινε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ η βράβευση του Κρίστοφερ Μαμπουλού που ψηφίστηκε MVP της 9ης αγωνιστικής με την εμφάνιση και τα 2 καταπληκτικά γκολ που σημείωσε στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.
Το βραβείο επέδωσε στον ξένο άσσο ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας που τον συνεχάρη για τις καλές εμφανίσεις του ενώ παράλληλα έκανε και έκκληση να βοηθήσει ο κόσμος. Ο Μαμπουλού στις δηλώσεις που έκανε μέσω της διερμηνέως Αγλαίας Δελλή αφιέρωσε το βραβείο σε όλη την ομάδα και τόνισε ότι ο φετινός ΠΑΣ μπορεί να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Παραδίδοντας ο κ. Μπέγκας το βραβείο είπε απευθυνόμενος στον Κρίστοφερ: «Συγχαρητήρια, να έχεις πάντα επιτυχίες στον ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί βοηθάς την ομάδα και όταν πηγαίνει καλά η ομάδα είναι όμορφο για την πόλη, διαφημίζεται η πόλη σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα που έχουμε ανάγκη τα χαμόγελα».

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ τον Κρίστοφερ για την βράβευση του. Είναι τιμή για τον ίδιο, για την ομάδα και για την πόλη, ότι είναι ο βραβευμένος ποδοσφαιριστής της 9ης αγωνιστικής για όλη την Ελλάδα. Πραγματικά η φετινή πορεία του ΠΑΣ είναι η απόδειξη, ότι όταν γίνεται μια ποιοτική και συλλογική προσπάθεια, όταν μπορούμε να δουλέψουμε σαν ομάδα, μπορούμε να έχουμε σπουδαία αποτελέσματα. Να συγχαρώ όλους τους ποδοσφαιριστές, τον μαέστρο της ομάδας κ. Πετράκη που πραγματικά πιστεύω ότι έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή σε αυτό το αποτέλεσμα και βέβαια την διοίκηση της ομάδας, που αν δεν ήταν αυτή να αγκαλιάζει ποιοτικά την ομάδα, σίγουρα δεν θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι το καμάρι της πόλης και όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα του. Η Δημοτική Αρχή το έχει δηλώσει επανειλημμένως και είμαστε σε μια συνεχή επαφή με την διοίκηση του ΠΑΣ, ώστε στο μέτρο που μπορούμε να βοηθήσουμε θα το κάνουμε. Πρέπει ο κόσμος να είναι κοντά και να στηρίζει την ομάδα, γιατί είναι ένας σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας, πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα και οφείλουμε κάθε Κυριακή να γεμίζουμε το γήπεδο.Καλή τύχη στην ομάδα. Είναι αποτέλεσμα ποιοτικής δουλειάς ό,τι γίνεται και όχι τύχης».

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΜΑΜΠΟΥΛΟΥ

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα που χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να πάρω σήμερα αυτό το βραβείο και επίσης ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα γι’ αυτό το βραβείο».Για το λόγο που ήρθε στα Γιάννενα και τι βρήκε στον ΠΑΣ: «Πρώτα είναι η ευχαρίστηση για το ποδόσφαιρο, βλέπω ότι υπάρχει αρμονία και πολύ καλή σχέση μέσα στην ομάδα. Όταν πρωτοήρθα ήμουν πολύ ντροπαλός, ο προπονητής κατάφερε να γίνω και εγώ ομάδα με τους υπόλοιπους και είμαι πολύ χαρούμενος».
Για το που πιστεύει ότι θα φτάσει η ομάδα: «Μέσα στους 4 πρώτους».
Για το που θέλει να φτάσει ο ίδιος: «Ακόμη δεν ξέρω. Ζω την ημέρα, το ευχαριστιέμαι και παίρνω μεγάλη ευχαρίστηση από την ομάδα. Το υπόλοιπο θα έρθει σιγά σιγά».

Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Στην ομάδα μου φυσικά».