Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Γ. Πετράκης: Στο ματς αυτό δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


«Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, μια πολύ σπουδαία εικόνα απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα. Δυστυχώς τα στοιχεία αυτά δεν μας έδωσαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα απ’ αυτό που πήραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και για την εικόνα. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας και μας βοήθησε.

Πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι μείναμε με 10 παίκτες για ένα και πλέον ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά γίναμε πιο επικίνδυνοι και είχαμε καλύτερε ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο, αλλά δεν μας δημιουργούσε ιδιαίτερα προβλήματα με μια-δυο εξαιρέσεις.  Δυστυχώς με βάση την προσπάθεια δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αυτά, το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε τη συνέχεια. Η σημερινή εμφάνιση μας δίνει αυτοπεποίθηση ότι είμαστε ανταγωνιστικοί αντίπαλοι για οποιονδήποτε». 

Για το αν ο ΠΑΣ «εγκατέλειψε» το ματς μετά την αποβολή, είπε: «Έπαιξε σημαντικό ρόλο, ειδικά όταν παίζεις με ομάδα που έχει ποιότητα. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει σε μια τέτοια περίπτωση. Κάναμε τρεις καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει». 

Για το ποια ήταν η δεύτερη πιο καθοριστική φάση του αγώνα μετά την αποβολή. Η χαμένη ευκαιρία του Μαμπουλού ή το γκολ του Καρντόσο, απάντησε: «Αν έμπαινε το γκολ του Μαμπουλού θα ήταν διαφορετικό το ματς».