Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Και παίκτες ξεκούρασε και τη νίκη πήρε ο "Άγιαξ"

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Καλλονή - ΠΑΣ 1-3 (φωτο lesvospost.com)


Ο ΠΑΣ πέρασε νικηφόρα και με σκορ 1-3 από την Μυτιλήνη και τώρα περιμένει την κλήρωση της ερχόμενης Τρίτης για να μάθει με ποια ομάδα θα κληρωθεί στη φάση των ομίλων. Στο σημερινό παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογική σημασία ο Πετράκης έδωσε την ευκαιρία να παίξουν και παίκτες που δεν είναι βασικοί στο πρωτάθλημα, όπως και οι νεαροί Μαυροπάνος και Μασούρας.


Στο 5’ ο Γιάκος με κοντινό σουτ έκανε το 0-1 αφού προηγήθηκε κεφαλιά του Σκόνδρα μετά από σέντρα του Ναδάλες. Στο 42’ έγινε το 0-2 με κεφαλιά του Γαρουφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ του Δώνη. Με τον ίδιο τρόπο σημειώθηκε και το 3ο γκολ του ΠΑΣ και έγινε το 0-3 στο 62’. Ο Δώνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σκόνδρας με μια καταπληκτική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Η Καλλονή ήταν καλή στο τελευταίο ημίωρο όπου στο 83’ μείωσε το σκορ σε 1-3 με σουτ του Τριανταφύλλου.

Από τον ΠΑΣ ξεχώρισαν οι Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Ναδάλες, Δώνης, Γιάκος, Μαυροπάνος, Καρανίκας ενώ θετικός ήταν και ο Πασχαλάκης. 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σπυρίδων Μιχελής του συνδέσμου Πειραιά με βοηθούς τους Δημήτριο Πρέντζα (Δυτικής Αττικής), Ηλία Μύταρη (Ανατολικής Αττικής). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σπυρίδων Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής) και παρατηρητής ο Ανδρέας Ντούλης (Κορινθίας). Ο ρέφερι ήταν καλός. Κιτρίνισε τους Ποζατζίδη (Καλλονής), Γαρουφαλιά (ΠΑΣ).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ποζατζίδης, Τζελίδης, Σάββα, Αποστόλου, Γιουκαρής (55’ Γιώργου), Χινατσέλι (74’ Νταμάγκας), Λαμπράκης, Κέρι, Σοφιάνι (67’ Τριανταφύλλου).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Ναδάλες, Μαυροπάνος (66’ Μασούρας), Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Νικολιάς, Βιντάλ, Δώνης, Φερφελής, Γιάκος.


ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Καλλονή – Αγροτικός Αστέρας 1-2
ΠΑΣ – Ξάνθη 1-0

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΣ 0-1
Ξάνθη – Καλλονή 3-1

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αγροτικός Αστέρας – Ξάνθη 1-1
Καλλονή – ΠΑΣ Γιάννινα 1-3

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΣ 9
Ξάνθη 4
-------------------------------------
Αγροτικός Αστέρας 4
Καλλονή 0