Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Μπέντο: Στις αντεπιθέσεις ήταν επικίνδυνος ο ΠΑΣ

Ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου με την διερμηνέα Μαρίνα Τσαλή


Ο Πάουλο Μπέντο πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που αφορούν τη δουλειά του, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του, όμως τόνισε πως δεν πιστεύει ότι γίνεται πόλεμος στο πρόσωπο του. Όσον αφορά το ματς με τον ΠΑΣ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη και κράτησε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. 

«Όλες οι νίκες είναι αυτές που θα μας δώσουν την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει 9 νίκες, μόλις 1 ήττα και 1 ισοπαλία, δεν δεχτήκαμε γκολ μετά τον ΠΑΟΚ, δεχτήκαμε μόνο 1 γκολ μετά την 3η αγωνιστική. Αυτά και πολλά ακόμα δείχνουν την ποιότητα της δουλειάς μας.



Κερδίσαμε έναν παραδοσιακά δύσκολο αντίπαλο για μας, σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Οι αντίπαλοι είναι συνηθισμένοι σε τέτοια προβλήματα, αλλά εμείς δυσκολευτήκαμε. Για να δείξουμε ποιότητα θέλουμε καλύτερο γήπεδο. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά, αλλά δεν είχαμε ποιότητα σε όλο το ματς. Στο α’ ήμασταν καλύτεροι, στο β’ όχι τόσο, η νίκη ήταν δίκαιο αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού:

Για το βίντεο έδειξε πριν το ματς, τα σχόλια που ακούστηκαν και αν θεωρεί ότι του γίνεται πόλεμος: «Αν με ρωτάτε αν πιστεύω ότι μου κάνουν προσωπικά πόλεμο, σας απαντάω όχι. Αν με ρωτάτε αν με δυσαρέστησε, ναι. Αν με ρωτάτε αν μπορεί να με επηρεάσει να αλλάξω τη δουλειά και να με στεναχωρήσει, ούτε αυτό συμβαίνει. Δεν στεκόμαστε σε αυτό το δημοσίευμα, δεν θα αναζητήσω ποιος το έκανε, δεν θα ασχοληθώ άλλο.

Δεν είναι ζημιά σ’ εμένα, αλλά σε ανθρώπους που δουλεύουν ώρες πολλές για το καλύτερο στην ομάδα. Με στενοχωρεί, αλλά δεν θα αλλάξω τρόπο δουλειάς. Δεν μ’ αρέσει να ζούμε με αυτό, αλλά θα επιβιώσω και θα συνεχίσω τη δουλειά μου».

Για την αντίδραση του στη φάση του ΠΑΣ στο 90’ και αν τον προβληματίζει ότι δέχεται ευκαιρίες ο Ολυμπιακός: «Δεν μου αρέσει να συμβαίνει. Σήμερα κάναμε ένα παιχνίδι καλό από πλευράς τακτικής, αλλά πρέπει να αποφεύγουμε τα λάθη. Δεν σταθήκαμε καλά μετά το 0-1, θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα λάθη».

Για το αν η αποβολή του Λίλα έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για την ομάδα του: «Φυσικά, σε θεωρητικό επίπεδο είναι πιο εύκολο. Δεν ισχύει πάντα στην πράξη όμως. Ο ΠΑΣ έδειξε ότι στις αντεπιθέσεις ήταν καταιγιστικός. Πολλές φορές οι αντεπιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν από δικά μας λάθη. Θεωρητικά είναι πάντα πιο εύκολο απέναντι σε 10 παίκτες».