Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ποιους επέλεξε ο Τούντορ για το ματς με τον "Άγιαξ"

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το  ματς με τον ΠΑΣ


Το πρόγραμμα αφιερώθηκε στην τακτική σήμερα, με τον Ιγκόρ Τούντορ να ζητά από τους παίκτες του να εφαρμόσουν στον αγωνιστικό χώρο όσα συζήτησαν πριν την προπόνηση στα αποδυτήρια, ενώ το "μενού" ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις σε επίθεση και άμυνα.

Εκτός Τσάβεζ, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Καρανίκας

Σημερινά δημοσιεύματα φέρουν τον Κριστιάν Τσάβεζ ότι έκανε προσφυγή



Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η αποστολή σε λίγο θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τσάβεζ (σημερινά δημοσιεύματα τον φέρουν να έκανε προσφυγή), Ναδάλες και οι τιμωρημένοι Καρανίκας, Τζημόπουλος. Επιστρέφουν οι Κοζορώνης, Στρούνα, Ιωάννου που ήταν τραυματίες. Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Ανακοινώνει από εβδομάδα Νικολιά ο ΠΑΣ

Σύντομα θα ντυθεί στα κυανόλευκα ο Αλέξανδρος Νικολιάς του Ολυμπιακού Βόλου


Στα μέσα της άλλης εβδομάδας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του "Ηπειρωτικού Αγώνα" αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 21χρονου μέσου Αλέξανδρου Νικολιά από τον Ολυμπιακό Βόλου στον ΠΑΣ. Η ομάδα της Μαγνησίας θα πάρει ένα χρηματικό ποσό από τον ΠΑΣ και θα παραχωρήσει από τώρα τον Νικολιά στα Γιάννινα, καθώς το συμβόλαιό του κανονικά λήγει το καλοκαίρι.

Παρά τις απουσίες διατηρεί το δικαίωμα στην ελπίδα

Στιγμιότυπο από την περσινή αναμέτρηση στη ν Τούμπα που έληξε με σκορ 1-1 και με πρωταγωνιστή το Μιχάλη Μανιά

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ άφησαν στην άκρη τις υποχρεώσεις στο κύπελλο και το επαναληπτικό παιχνίδι που θα γίνει την Πέμπτη στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, επικεντρώνοντας την προσοχή στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στην Τούμπα που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι NOVAsports 2.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Με απουσίες πάει στην Τούμπα ο ΠΑΣ

Με 3 απουσίες θα πάει στην Τούμπα ο ΠΑΣ για το ματς με ΠΑΟΚ


Στο κανονικό πρόγραμμα μπήκαν σήμερα οι Τσάβεζ, Κοζορώνης αλλά μόνο ο δεύτερος υπολογίζεται για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Τσάβεζ δεν είναι ακόμα έτοιμος και θα γίνει προσπάθεια να βοηθήσει στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη. Πλην του Τσάβεζ στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσουν και οι τιμωρημένοι Καρανίκας, Τζημόπουλος.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Γ. Πετράκης: Έπαιξε σημαντικό ρόλο η αποβολή

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου. Από αριστερά Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Γιάννης Πετράκης με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Μπάμπη Καρβέλη


Πολλές ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχτηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης που στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Είμαστε στενοχωρημένοι, γιατί είχαμε μια πρώτη καλή ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκριση, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός.

Στραματσόνι: Κάναμε το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι


Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ λυπημένος, γιατί ο Σάντσεθ έσπασε το χέρι του, ήταν πολύ άτυχος. Δεν έχει σημασία αν είναι παίκτης δικός μας ή της αντίπαλης ομάδας, είναι κάτι που σίγουρα με στενοχωρεί.

Νίκη με 2-1 του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα

Ο Νόε Ακόστα πέτυχε το γκολ του ΠΑΣ στο ματς με τον Παναθηναϊκό


Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-1 τον ΠΑΣ και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας. Το κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η αποβολή του Καρανίκα στο 67’. Ο ΠΑΣ έμεινε με 10 παίκτες σε μια περίοδο του ματς που είχε προβάδισμα με 1-0, ενώ πήγαινε και για ένα 2ο γκολ. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 58’ με τον Ακόστα και ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή σε 1-2 με γκολ που σημείωσαν Αμπέιντ και Πέτριτς.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Με τρεις απουσίες ο ΠΑΣ στη μάχη του κυπέλλου

Μετά τη σημερινή προπόνηση ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΣ


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τσάβεζ, Κοζορώνης, Στρούνα, Ιωάννου και ο Φερφελής. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο κ. Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:

Η περσινή περιπέτεια στην ομίχλη με Παναθηναϊκό

Εικόνες που θύμιζαν την ταινία "τοπίο στην ομίχλη" στον περσινό αγώνα πρωταθλήματος ΠΑΣ - Παναθηναϊκός

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο ΠΑΣ θα παίξει με τον Παναθηναϊκό αύριο για το κύπελλο και πολλοί ήταν αυτοί που θυμήθηκαν  το περσινό περιπετειώδες παιχνίδι των δύο ομάδων που ξεκίνησε την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015, αλλά διακόπηκε λόγω ομίχλης και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου. Πιστεύουμε αύριο να μη υπάρξουν προβλήματα με τον καιρό, με τον αγωνιστικό χώρο ή την ομίχλη και τον πάγο.

"Έφυγε" από τη ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης που η παραγοντική του καριέρα έκλεισε με την Καβάλα


Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, ανήμερα των φώτων, ο Μάκης Ψωμιάδης. Ο Μάκης Ψωμιάδης είχε γίνει γνωστός στον αθλητικό κόσμο κυρίως από την ενασχόληση του με τις αθλητικές ομάδες και κυρίως με την ΑΕΚ, αλλά και για τις δικαστικές διαμάχες που τον οδήγησαν στη φυλακή.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Ποιους επέλεξε για το ματς με ΠΑΣ ο Στραματσόνι

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ


Την τελευταία του προπόνηση πριν το μεθαυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (07/01/2016 - 15:00 ΟΤΕ Sport 1) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί. Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χθες στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα και παιχνίδι.

Ο Θωμάς Γκλίναβος πρόεδρος στον Α. Ο. Βελισσαρίου

Ο νέος πρόεδρος του Α. Ο. Βελισσαρίου κ. Θωμάς Γκλίναβος



Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του Α. Ο. Βελισσαρίου. Την προεδρία της ομάδας ανέλαβε ο κ. Θωμάς Γκλίναβος, ενώ ο μέχρι τώρα πρόεδρος κ. Θεόδωρος Παπακώστας θα συνεχίσει από τη θέση του αντιπροέδρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α. Ο. Βελισσαρίου: «Μετά από χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ και ομόφωνη απόφαση, προκειμένου να γίνει ο καλύτερος δυνατός σχεδιασμός για την επόμενη μέρα που ευελπιστούμε ότι θα είναι σε εθνική κατηγορία ο κ. Θωμάς Γκλίναβος εξελέγη ο 19ος πρόεδρος της ομάδας μας στα 37 χρόνια ιστορίας της.

Και τη μέρα των Φώτων θα διατίθενται εισιτήρια

Και την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου ημέρα των Φώτων θα γίνεται διάθεση εισιτηρίων από την ΠΑΕ


Για αύριο Τετάρτη 6 Ιανουαρίου ημέρα των Φώτων αρχικά είχε προγραμματιστεί να μη γίνει διάθεση εισιτηρίων για το ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Τελικά με νεώτερη ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι και τη μέρα των Φώτων θα γίνεται διάθεση εισιτηρίων.

Τρεις απόντες στη σημερινή προπόνηση

Απόντας και ο Βαλάντης Κοζορώνης από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα


Χωρίς τους τραυματίες Τσάβεζ, Κοζορώνη, Στρούνα (έκανε ατομικό πρόγραμμα) συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στα Γιάννινα. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι, ημέρα των Φώτων και θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Ο Σταύρος Μάνταλος ρέφερι την Πέμπτη

Ο Σταύρος Μάνταλος (φωτο) θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ - Παναθηναϊκός την Πέμπτη


Ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Καβάλας θα διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΣ – Παναθηναϊκός (Πέμπτη 7/1 ώρα 15:00 OΤΕsport 3). Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας), Παναγιώτης Μεσσήνης (Αχαίας). Τέταρτος διαιτητής ο Νικόλαος Ρούσσος – Μπεκερτζής (Πρέβεζας) και παρατηρητής ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος (Μακεδονίας).

Τήρησαν το έθιμο στον Α. Ο. Βελισσαρίου

Οι δύο ομάδες στο ιστορικό γήπεδο των Σεισμοπλήκτων τηρώντας για μια ακόμα φορά το έθιμο



Το καθιερωμένο εορταστικό φιλικό καλωσόρισμα της χρονιάς μεταξύ φίλων, νυν και παλαιών παικτών και διοίκησης της ομάδας πραγματοποιήθηκε χθες στην παραδοσιακή μας έδρα!

Δίτερμα με την ομάδα νέων Κ-20 έδωσε ο ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από το σημερινό δίτερμα στο ΠΕΑΚΙ


Δίτερμα με την ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ (είχε ρεπό το Σαββατοκύριακο) έδωσε η επαγγελματική ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ματς κυπέλλου της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Μοναδικός απόντας ο τραυματίας Κριστιάν Τσάβεζ.

Συμβόλαιο μέχρι 30-6-2019 υπέγραψε ο Μαυροπάνος

Η πρώτη μεταγραφή του χειμώνα ανακοινώθηκε σήμερα Δευτέρα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Συμβόλαιο μέχρι 30-6-2019 υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο νεαρός κεντρικός μέσος Ντίνος Μαυροπάνος. Η μεταγραφή του ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα από την ΠΑΕ.

Μέχρι την Πέμπτη σκέφτονται τον Παναθηναϊκό

Η προσοχή όλων στον ΠΑΣ είναι επικεντρωμένη στο ματς κυπέλλου της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό



Ιδιαίτερη ικανοποίηση τόσο στην ομάδα όσο και στο φίλαθλο κόσμο προκάλεσε η νίκη με 2-0 επί της Βέροιας στο προχτεσινό παιχνίδι στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Μια νίκη που ειδικά στο β’ ημίχρονο συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση. Αν αναλογιστούμε ότι η Βέροια ήταν αήττητη στα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε στο β’ γύρο, η νίκη του «Άγιαξ» αποκτά μεγαλύτερη σημασία.