Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με ΑΕΚ

Στην αποστολή είναι και ο Αλέξης Μιχαήλ που είχε χτυπήσει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό


Μέσα σε δυνατή βροχή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Καρανίκας, ο τραυματίας Στρούνα και ο Σαπαλίδης που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Εντάξει είναι ο Μιχαήλ που θα δώσει το αγωνιστικό παρόν.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ταλαιπωρία για ΠΑΣ, επιστρέφει μέσω Θεσσαλονίκης

Την περισσότερη μέρα σήμερα ο ΠΑΣ την έφαγε στο αεροδρόμιο και το βράδυ αναμένεται στα Γιάννινα


Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστη σήμερα η αποστολή του ΠΑΣ. Το μεσημέρι το αεροπλάνο της γραμμής που μετέφερε και την αποστολή του «Άγιαξ» δεν προσγειώθηκε λόγω της ομίχλης στα Γιάννινα και επέστρεψε στην Αθήνα. Τελικά η αποστολή «πέταξε» το απόγευμα  για Θεσσαλονίκη και από εκεί με λεωφορείο που ναυλώθηκε πήρε το δρόμο της επιστροφής για τα Γιάννινα.

Πογιέτ: Ο ΠΑΣ ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε και για το ματς με τον ΠΑΣ που θα γίνει την Κυριακή στα Γιάννινα


Ο προπονητής της ΑΕΚ Γκουστάβο Πογιέτ μιλώντας στη NOVA για το ματς με τον ΠΑΣ τόνισε και τα εξής: «Νομίζω ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ένα ξεκάθαρο σχήμα και ξέρει πως να διαχειριστεί ένα παιχνίδι. Είναι σημαντικό να είμαστε οργανωμένοι και ανταγωνιστικοί. Πάντα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για τις ομάδες όταν παίζουν κόντρα στην ΑΕΚ.

Με 19 παίκτες η ΑΕΚ έρχεται στα Γιάννινα

Ποιούς παίκτες επέλεξε για τα Γιάννινα ο Πογιέτ


Δύο τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γκας Πογιέτ, εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο Μιγκέλ Κορδέρο (θα υποβληθεί στη διάρκεια της ημέρας σε μαγνητική τομογραφία), ο τιμωρημένος Ντίντακ και ο Μπαρόχα έμειναν εκτός αποστολής με τον προπονητή να ανακοινώνει σήμερα την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο για τα Ιωάννινα.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ρέφερι την Κυριακή

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος (φωτο) διαιτητής στον αγώνα ΠΑΣ - ΑΕΚ


Ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης) θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – ΑΕΚ την Κυριακή (15:00) στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι οι Κυριάκος Μερκενίδης, Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας).

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Γ. Πετράκης: Η πρόκριση χάθηκε για τον ΠΑΣ στα Γιάννινα

Στο ματς που έγινε στα Γιάννινα στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Ξέραμε από την αρχή ότι η προσπάθεια μας ήταν πολύ δύσκολη κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας που βρίσκεται μάλιστα σε πολύ καλή κατάσταση με επαναλαμβανόμενες νίκες. 

Το πανόραμα του κυπέλλου και η κλήρωση που έρχεται

Παρασκευή (15/1) στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η κλήρωση του κυπέλλου


Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε ο γ' γύρος του Κυπέλλου Ελλάδας την Πέμπτη (14/1) και τα φαβορί πήραν την πρόκριση για τους προημιτελικούς.
Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο σοβαρός αυτή τη φορά και ανέτρεψε το εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα με την Καλλονή κερδίζοντας στην Τούμπα με 3-0, ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε με 1-0 στη Λεωφόρο από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο πήρε το «εισιτήριο» για τους «8», αφού είχε επικρατήσει με 2-1 στους «Ζωσιμάδες».

Στραματσόνι: Μπράβο στα Γιάννινα για το παιχνίδι τους

Ιπποτικά ο Αντρέα Στραματσόνι αναγνώρισε την καλή εμφάνιση του ΠΑΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι δήλωσε τα εξής: «Δεν μου αρέσει να χάνουμε ειδικά σε ένα ματς που είχαμε τόσες ευκαιρίες. Θέλω να είναι πεινασμένοι όλοι οι παίκτες μου για να σκοράρουν και να νικάμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, θέλω να πω μπράβο στα Γιάννενα, έκαναν το παιχνίδι τους. Μπορεί να συμβεί, είναι ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να παίρνεις το μάθημά σου», είπε αρχικά ο Αντρέα Στραματσόνι.

Παρά λίγο να βάλει "μπουρλότο" στη Λεωφόρο

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το κύπελλο ο ΠΑΣ Γιάννινα


Νίκη χωρίς αντίκρισμα με σκορ 1-0 επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αυτό δεν του ήταν αρκετό να πάρει την πρόκριση, καθώς έχασε 2-1 στα Γιάννινα στο πρώτο παιχνίδι που έγινε την περασμένη Πέμπτη.

Αγώνας της ΕΠΣΗΠ με την Εθνική Ενόπλων

Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια για την διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα

Οι λεπτομέρειες για τη διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της Μεικτής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ), που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων, εξετάστηκαν σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου, με την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιου για θέματα Νεολαίας και Άθλησης κ. Περικλή Βασιλάκη και τη συμμετοχή εκπροσώπων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της ΕΠΣΗΠ.

Ο ΠΑΣ ποντάρει σήμερα στο νόμο της μπάλας

Φάση από τον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός - ΠΑΣ. Σήμερα οι ομάδες θα αναμετρηθούν για το κύπελλο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με επιθετικό σχήμα θα παραταχτεί σήμερα στη Λεωφόρο ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο επαναληπτικό παιχνίδι κυπέλλου που θα γίνει στις 19:30 το βράδυ. Η αναμέτρηση αυτή θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι OTE sport 3 HD.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Χωρίς Σάντσεθ, Εσιέν, Πράνιτς ο Παναθηναϊκός

Ο Στραματσόνι πήρε 19 παίκτες στην αποστολή του Παναθηναϊκού


19 ποδοσφαιριστές πήρε στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Στραματσόνι. Την τελευταία του προπόνηση πριν την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (14/01/2016 - 19:30 ΟΤΕSPORT1) πραγματοποίησε σήμερα στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο», παιχνίδι σε μικρό χώρο. 

Περί ΠΑΣ και Τσάβεζ πάλι το ανάγνωσμα!

Στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΣ ο Κριστιάν Τσάβεζ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά τις 20 Ιανουαρίου αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση για την προσφυγή που κατέθεσε ο Κριστιάν Τσάβεζ προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Στην Αναγέννηση Άρτας ο Αλέκος Μπούρμπος

Στην Αναγέννηση Άρτας μεταγράφηκε ο Γιαννιώτης μέσος Αλέκος Μπούρμπος


Στην Αναγέννηση Άρτας θα αγωνίζεται το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν ο πολύπειρος Αλέκος Μπούρμπος, που μέχρι πρόσφατα φορούσε την φανέλα του ΑΟ Βελισσαρίου Ιωαννίνων. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική μεταγραφή για την «Α», καθώς ο 36χρονος μεσοεπιθετικός έχει μεγάλη εμπειρία, αγωνιζόμενος για πολλά χρόνια σε Β΄ και Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Χωρίς Στρούνα και Ναδάλες ο ΠΑΣ έφυγε για Αθήνα

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νταβίντ Ναδάλες (φωτο) για το αυριανό παιχνίδι με Παναθηναϊκό


Δεν ακολούθησαν την αποστολή για Αθήνα οι Ναδάλες, Στρούνα καθώς κάνουν πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να προλάβουν το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. Για το αυριανό παιχνίδι με Παναθηναϊκό στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι νεοαποκτηθέντες Νικολιάς, Μαυροπάνος.

Ο ΠΑΣ κληρώνει 10 εισιτήρια για το ματς με ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κληρώνει 10 εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ


Ο ΠΑΣ κληρώνει 10 εισιτήρια για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Περισσότερα στην ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Το Τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κληρώνει 10 εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΣ: Αδικαιολογήτως απόντας από την προπόνηση ο Τσάβεζ

Αδικαιολογήτως απόντας ο Κριστιάν Τσάβεζ λέει ο ΠΑΣ Γιάννινα


Αρχίζει και χοντραίνει η κόντρα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κριστιάν Τσάβεζ. Ο παίκτης δεν προπονήθηκε σήμερα, προφανώς λόγω της προσφυγής που κατέθεσε, ενώ η ΠΑΕ στο δελτίο Τύπου τον δίνει αδικαιολογήτως απόντα. Κατά τα άλλα θεραπεία συνέχισε και σήμερα ο Στρούνα και ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ναδάλες.

Κοπή πίτας και βραβεύσεις στο Σπάρτακο Ιωαννίνων

Αθλητές και αθλήτριες του Σπάρτακου Ιωαννίνων


Την Παρασκευή 08 Ιανουαρίου 2016, ο Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων σε μια λιτή,  ζεστή και οικογενειακή εκδήλωση, η οποία έγινε στην αίθουσα του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημ. Χατζής », στα παλαιά σφαγεία με την παρουσία δεκάδων αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων και τον γονέων αυτών, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου που διακρίθηκαν το 2015.

Τσάβεζ: Θέλω να γυρίσω στην πατρίδα μου

Στην Αργεντινή θέλει να γυρίσει ο Κριστιάν Τσάβεζ

Ο Κριστιάν Τσάβες επέλεξε να απαντήσει μέσω twitter στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει επαφές με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για να μεταγραφεί την τρέχουσα περίοδο. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής διαψεύδει τις επαφές του με τις δύο ομάδες και επιτίθεται στον πρόεδρο του ΠΑΣ.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Ο Καραντώνης ρέφερι στη Λεωφόρο

Ο Δημήτρης Καραντώνης από τη Βέροια θα διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα



Ο διαιτητής Δημήτριος Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Πέμπτη. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Στέφανος Παρασίου (Ημαθίας). Τέταρτος διαιτητής ο Γεώργιος Γιαννουλάκης (Χανίων) και παρατηρητής ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος (Μακεδονίας).

Άπαντες παρόντες πλην του τραυματία Στρούνα

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει στον ΠΑΣ ο Αντράζ Στρούνα



Όσοι αγωνίστηκαν στο χτεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έκαναν το μεσημέρι πρόγραμμα αποθεραπείας στο ΠΕΑΚΙ ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Τα βλέμματα είναι στο ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Πέμπτη (14/1) και ώρα 19:00 (OTE sport 3) χωρίς θεατές στη Λεωφόρο.

15 ευρώ γενική είσοδος στο ματς με την ΑΕΚ

Στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ θα υπάρχει γενική είσοδος 15 ευρώ


Από σήμερα Δευτέρα 11/1 και με γενική είσοδο 15 ευρώ ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθεύονται από:

Οι μεγάλες νίκες του ΝΟΙ εντός και εκτός Ελλάδας το 2015

Πολλές επιτυχίες σημείωσαν τη χρονιά που έφυγε αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων


Μια σπουδαία χρονιά σε αγωνιστικό επίπεδο ήταν αυτή που μόλις τελείωσε για τη Γιαννιώτικη Κωπηλασία και τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, οι αθλητές του οποίου για μία ακόμη φορά κράτησαν ψηλά τη σημαία του.
Οι Γιαννιώτες κωπηλάτες, όλων των κατηγοριών, κατόρθωσαν να κατακτήσουν μετάλλια, πρωτιές και διακρίσεις σχεδόν σε κάθε αγώνα στον οποίο συμμετείχαν, εντός κι εκτός συνόρων, αποδεικνύοντας ότι ο Ν.Ο.Ι. παραμένει το μεγαλύτερο φυτώριο πρωταθλητών της χώρας μας στο άθλημα της Κωπηλασίας.

Κοπή πίτας στο ΝΟΙ και ευχές για νέες διακρίσεις το 2016

Στιγμιότυπο από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων


Άλλη μία χρονιά, η 62η στην ιστορία του σωματείου, ξεκινάει για τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και χθες έγινε στις κλειστές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. στη Λιμνοπούλα η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, παρουσία της Διοίκησης του Ομίλου, των προπονητών, των αθλητών και πολλών γονέων.

Με νίκες προχώρησαν οι ομάδες νέων και παίδων του Ατρόμητου

Με νίκες προχώρησαν οι ομάδες νέων και παίδων του Ατρόμητου το Σαββατοκύριακο


Με νίκες προχώρησαν οι ομάδες Νέων και Παίδων του ΠΑΣ Ατρόμητος. Η ομάδα νέων κέρδισε 2-0 την ομάδα νέων του Α. Ο. Σταυρακίου με γκολ που σημείωσαν οι Νάνος Γ., Τάφας Γ. και Ρούσκας Γ.

Στην κατηγορία παίδων ο Ατρόμητος κέρδισε επίσης με σκορ 3-ο την ομάδα Παίδων των Ελπίδων Ιωαννίνων με τέρματα που σημείωσαν οι Ντότης Βασίλης (3΄), Βράνος Μιχάλης (67΄) και Λέκκας Άρης (69΄). 

Ο Νικολιάς υπέγραψε για 3 χρόνια στον ΠΑΣ

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς υπογράφει το νέο συμβόλαιό του ενώπιον του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη


Παρουσία του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη ο μέσος του Ολυμπιακού Βόλου Αλέξανδρος Νικολιάς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε χτες. Ο Αλέξανδρος Νικολιάς γεννήθηκε στις 23-7-1994 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, στην οποία έγινε επαγγελματίας και τη σαιζόν 2012-2013 είχε μία συμμετοχή στο ματς με τον ΟΦΗ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Γλυφάδα και τα τελευταία 2 χρόνια βασικός στον Ολυμπιακό Βόλου.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Τούντορ: Βγάλαμε θετική ενέργεια στο γήπεδο

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ


Ιδιαίτερα ευδιάθετος για κουβέντα ήταν στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ που δήλωσε τα εξής: «Δεν μπορούμε να πούμε αν άλλαξε κάτι ή τι άλλαξε. Δεν πρέπει να συγκρίνουμε τα παιχνίδια. Σήμερα είμαι ικανοποιημένος, είδα πολλά, καλά πράγματα, είχαμε καλή απόδοση.

Πετράκης: "Ο Τσάβεζ είναι παίκτης μας"

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης


Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε τα εξής: «Παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ήταν υπό πίεση και ξέραμε πώς θα βγάλει ενέργεια. Το έδειξε πόσο πολύ ήθελε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ στην επίθεση έχει μεγάλη ποιότητα και όλα αυτά μαζί έκαναν πραγματικά δύσκολη τη δουλειά μας. Στο πρώτο ημίχρονο βέβαια και στις αμυντικές μας υποχρεώσεις είχαμε καλή συμπεριφορά.

Άλλο ένα ματς χωρίς ο ΠΑΣ να δείξει τίποτα στο γήπεδο

Ο Χάρης Χαρίσης κεραυνοβολεί την πρώην ομάδα του και ήταν ο κορυφαίος του αγώνα


Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο ΠΑΣ και έτσι έχασε δίκαια 3-1 από τον πολύ ανώτερο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο «Άγιαξ» από νωρίς φάνηκε ότι δεν πατούσε καλά στα πόδια του καθώς είχε κλειστεί πίσω και προσπαθούσε να αναχαιτίσει τις επιθέσεις του Δικέφαλου, μη μπορώντας ούτε να βγει μπροστά, ούτε και τη μπάλα να κρατήσει.