Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Κριστιάν Τσάβες!!

Στον ΠΑΟΚ τελικά θα καταλήξει ο Κριστιάν Τσάβεζ....


Λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, όλα παραμένουν ακόμη ανοιχτά στον ΠΑΟΚ... Τι ισχύει με Τσάβες!
Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 το όνομα του Κριστιάν Τσάβες επανέρχεται στο προσκήνιο του Δικεφάλου. 

Ο Αργεντινός έχει κερδίσει πρωτόδικα την προσφυγή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2 ωστόσο η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει με τους Γιαννιώτες να κάνουν έφεση κατά της απόφασης.

Στα ίσα τον Ολυμπιακό και ότι βγει στο παιχνίδι

Φάση από την περσινή αναμέτρηση ΠΑΣ - Ολυμπιακός 3-1

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με ανεβασμένο το ηθικό και χωρίς βαθμολογικό άγχος ο ΠΑΣ περιμένει το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο και στην κορυφαία ελληνική ομάδα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ

Τελευταία προπόνηση στο Ρέντη και αποστολή για Γιάννινα για τον Ολυμπιακό


Το Σάββατο το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν στο Ρέντη την τελευταία τους προπόνηση, πριν από το παιχνίδι της Κυριακής στα Ιωάννινα. Δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική, εστιάζοντας στην αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Ποιους πήρε και ποιους άφησε εκτός αποστολής ο Πετράκης

Εκτός αποστολής έμειναν τελικά όπως αναμενόταν Γιάκος και Λίλα


Όπως αναμενόταν, εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό έμειναν οι Γιάκος (τραυματίας), Λίλα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο γκολκίπερ Πασχαλάκης που ήταν με τον Κούτρη οι τελευταίες μεταγραφές.

Οι δέκα τυχεροί που κέρδισαν δωρεάν εισιτήριο

Τα ονόματα των δέκα τυχερών που κέρδισαν εισιτήριο για τον αγώνα ΠΑΣ - Ολυμπιακός



Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, παρουσία των ποδοσφαιριστών Μιχαήλ, Μπέριου, Πασχαλάκη και του Δ/ντη του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των δέκα εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Οι δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα στη NOVA (video)

Οι δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι του Μάρκο Σίλβα



Ο Μάρκο Σίλβα «υποκλίνεται» στον κόσμο του Ολυμπιακού στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε ακόμη για το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» και το ενδεχόμενο νέων αποχωρήσεων έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Χωρίς τον Τσόρι ο Ολυμπιακός στα Γιάννινα

Δεν παίζει στα Γιάννινα λόγω τραυματισμού ο Τσόρι Ντομίνγκες


Χωρίς τον Ντομίνγκες θα παραταχθεί την Κυριακή (31/1, 19.30) ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα, καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον δικέφαλο μηριαίο.
Αυτό σημαίνει ότι εκτός απροόπτου θα χάσει όχι μόνο τον ΠΑΣ, αλλά και τη ρεβάνς του Κυπέλλου στην Τρίπολη την προσεχή Τετάρτη (3/2).

Εκτός Γιάκος, Λίλα, εκδόθηκαν τα δελτία των Πασχαλάκη, Κούτρη

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ


Χωρίς τον τιμωρημένο Λίλα και τον τραυματία Γιάκο ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (19:30). Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη, καθώς εκδόθηκαν και τα δελτία των Πασχαλάκη και Κούτρη που ήταν οι τελευταίες μεταγραφές.  Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο με μια προπόνηση που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Οι μεγάλες επιτυχίες του Πρωτέα το 2015

Μεγάλες επιτυχίες στο TAE KWON - DO είχε το 2015 ο Πρωτέας Ιωαννίνων


Απολογισμό επιτυχιών των αθλητικών διακρίσεων της χρονιάς που μας πέρασε έκανε για μια ακόμη φορά ο γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος  TAE KWON-DO I.T.F.   “ ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ” ( Λαμπρίδη 4 τηλ.:6945262661 ). Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες που δικαιώνει το χαρακτηρισμό του ως  «ο σύλλογος των πρωταθλητών της πόλης μας».

Ο Μιχάλης Μανιάς MVP της 19ης αγωνιστικής

Ο φορ του ΠΑΣ Μιχάλης Μανιάς αναδείχτηκε MVP της 19ης αγωνιστικής


Πολυτιμότερος παίκτης της 19ης αγωνιστικής αναδείχτηκε ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος άνοιξε το δρόμο της επικράτησης για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι. Με ποσοστό ψήφων στο 21,94% ο παίκτης του ΠΑΣ ήταν πάνω από τον Ανέστη, ενώ το γκολ του ψηφίστηκε δεύτερο καλύτερο της αγωνιστικής, πίσω απ' αυτό του Εσιέν με τον Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά.

Ερωτηματικό ο Γιάκος, 4 κίτρινες οι Λίλα, Στρούνα

Δεν παίζει την Κυριακή στο ματς με Ολυμπιακό ο Άντι Λίλα


Συνεχίζει ο Γιάκος το πρόγραμμα αποθεραπείας με το ερωτηματικό να παραμένει κατά πόσο μπορεί να τον υπολογίζει ο Πετράκης για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Από το ματς αυτό θα απουσιάσει και ο Λίλα που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Επίσης 4 κίτρινες συμπλήρωσε και ο Στρούνα που δηλώθηκε για να εκτίσει την ποινή της 1 αγωνιστικής στο ματς με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε λύσεις συμβολαίων παικτών

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα λύσεις συμβολαίων αρκετών ποδοσφαιριστών


Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών κατά την τελευταία της συνεδρίαση επικύρωσε τις παρακάτω συναινετικές λύσεις συμβολαίων.

Ο ΠΑΣ απέκτησε και τον τερματοφύλακα Πασχαλάκη

Ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο


Ο ΠΑΣ απέκτησε και τον 26χρονο γκολκίπερ Αλέξανδρο Πασχαλάκη που έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό στον οποίο έκανε φέτος 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο. Στην ομάδα της Θράκης έχει από τον Ιανουάριο 2014. Πριν αγωνίστηκε σε Ηλιούπολη και Λεβαδειακό.

Ο Λεονάρντο Κούτρης για 3 χρόνια στον ΠΑΣ

Ο Λεονάρντο Κούτρης με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο


Την απόκτηση του 21χρονου μέσου Λεονάρντου Κούτρη που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Γεννήθηκε στις 23-7-1995 και από το 2012 είναι στον Εργοτέλη έχοντας συνολικά 15 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 15 στην Α’ Εθνική.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Πετράκης: Ήταν μια απόλυτα δίκαιη νίκη

Οι δηλώσεις που έκανε στο γήπεδο Περιστερίου ο Γιάννης Πετράκης


Ολιγόλογος ήταν αυτή τη φορά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης που μεταξύ άλλων τόνισε και τα εξής: «Πετύχαμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν πάρα πολύ απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα, αλλά και πολλά προβλήματα. Ήταν κομβικό ματς γιατί αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήθελε πολύ τη νίκη. Ήμασταν όμως πειθαρχημένοι και κατακτήσαμε μια απόλυτα δίκαιη νίκη.

Δέλλας: Ήμασταν επιπόλαιοι και αφελείς

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ατρόμητου Περιστερίου Τραϊανού Δέλλα


Φανερά πικραμένος ο προπονητής του Ατρόμητου Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο απόγευμα για μας, καθώς ήρθε μια ήττα που δεν την περίμενα βάσει των στοιχείων που είχα όλη την εβδομάδα από τις προπονήσεις και των τελευταίων εμφανίσεων.

Μεγάλη νίκη του "Άγιαξ" μέσα στο Περιστέρι

Μεγάλη νίκη με τέρματα των Μανιά και Τσουκαλά στο Περιστέρι


Την πρώτη νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με σκορ 2-0 πέτυχε το απόγευμα ο ΠΑΣ με γκολ που σημείωσαν στο β’ ημίχρονο Μανιάς και Τσουκαλάς.