Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ποιοι παίζουν και ποιοι όχι στον Ηρακλή

Ποιους πήρε στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ ο προπονητής του Γηραιού Νίκος Παπαδόπουλος


Με την προπόνηση που τελείωσε πριν από λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η «μίνι» προετοιμασία του Ηρακλή, ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (07/02, 15:00).

Χωρίς Τσουκαλά και Στρούνα στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΣ

Οι Αντράζ Στρούνα (φωτο) και Σταύρος Τσουκαλάς θα απουσιάσουν από το ματς με τον Ηρακλή


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Απουσιάζουν ο τραυματίας Τσουκαλάς και ο τιμωρημένος Στρούνα.

Γιατί είναι ξεχωριστός ο φετινός τελικός της ΕΠΣΗΠ


Δεξιά ο προπονητής της Ανατολής Μιχάλης Τικμανίδης (σε στιγμιότυπο με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο) που ετοιμάζει την ομάδα του για τον τελικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ σε ώρα που θα ανακοινωθεί με μεταγενέστερη ανακοίνωση. Πιθανόν ο τελικός μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα (ομάδα νέων) και του Α. Ο. Ανατολής να γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Ο Μάρκος Βελλίδης θα δικαιώσει την επιλογή του ΠΑΟΚ

Μη βιαστούν να κριτικάρουν στη Θεσσαλονίκη τον Βελλίδη, θα τους δικαιώσει σε μεγάλο βαθμό


Ο Μάρκος Βελλίδης δεν ξεκίνησε και τόσο καλά τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ, στα τρία πρώτα ματς που αγωνίστηκε με ΑΕΚ, Πανιώνιο (κύπελλο) και Ατρόμητο. Λογικό είναι να παίζει σφιγμένος και με άγχος παρότι έχει εμπειρία και πολλά παιχνίδια με τον ΠΑΣ στη σούπερ λίγκα.

Ισχύει ή όχι το νέο συμβόλαιο του Κριστιάν Τσάβεζ;

Τελικά θα ισχύσει ή όχι από το καλοκαίρι το νέο συμβόλαιο του Τσάβεζ;

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μπορεί κάποιος να μας λύσει μια απορία νομικοαθλητικού περιεχομένου; Ο Τσάβεζ το περασμένο καλοκαίρι, όπως γράφτηκε κατά κόρον χωρίς να διαψευστεί, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ αλλά δεν κατατέθηκε στην ΕΠΟ γιατί δεν είχε δικαίωμα ο ΠΑΣ άλλης μεταγραφής λόγω μη αδειοδότησης. Συμφωνήθηκε το συμβόλαιο να κατατεθεί το καλοκαίρι του 2016.

Παίκτης του ΠΑΣ και φοιτητής Φαρμακευτικής ο Νικολιάς

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς είναι σπουδαστής της Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, συνδυάζοντας ποδόσφαιρο και σπουδές

ΠΗΓΗ:ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Καλές εντυπώσεις άφησε ο Αλέξανδρος Νικολιάς στο ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΣ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Δείχνει καλός, γρήγορος και κοντρολαρισμένος παίκτης, είναι 21 ετών, έχει το μέλλον μπροστά του. Είναι δε ακόμα νωρίς. Όσο θα προσαρμόζεται με τα δεδομένα της ομάδας, τόσο θα γίνεται και καλύτερος.

Στιγμιότυπα από την όμορφη εκδήλωση του Ολυμπιακού Βοτανικού

Στιγμιότυπο από την κοπή της πίτας παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά και των διοικούντων του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Τζίμα

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου Aar Hotel & Spa έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ολυμπιακού Βοτανικού. Μιας ομάδας που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΗΠ και διεκδικεί με αξιώσεις την επιστροφή στην Α’ κατηγορία. Παλιότερα στη δεκαετία του ’90 αγωνίστηκε και στη Δ’ Εθνική κατηγορία με σημαντικές διακρίσεις και αξιόλογους ποδοσφαιριστές. 

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Αρίστευσε στο Καυτατζόγλειο ο Δημήτρης Θάνος

Όπως αναφέρουν όλα τα ΜΜΕ στο ματς κυπέλλου Ηρακλής - ΑΕΚ 0-1 ο Δημήτρης Θάνος έπιασε το άριστα απόδοσης


Στο Καυτατζόγλειο ο Γιαννιώτης ρέφερι Δημήτρης Θάνος σφύριξε την ρεβάνς του Ηρακλή με την ΑΕΚ χωρίς να συναντήσει δυσκολίες. Έφερε σε πέρας την αποστολή του με τον καλύτερο τρόπο διαχειριζόμενος σωστά τις περιπτώσεις που του έτυχαν αποδίδοντας δικαιοσύνη.

Σπάει ένα σερί 42 συνεχών αγώνων του Σταύρου Τσουκαλά

Μετά από 42 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος μένει εκτός ο Σταύρος Τσουκαλάς. Στο στιγμιότυπο σε παλιότερη βράβευσή του από τον μεγάλο Χουάν Μοντέζ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το «άβατο» του Καυτατζογλείου θέλει να σπάσει την Κυριακή ο ΠΑΣ, καθώς εκεί σε 15 αναμετρήσεις Α’ Εθνικής, ο Ηρακλής έχει 13 νίκες και 2 ματς έληξαν ισόπαλα.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Χωρίς Τσουκαλά θα πάει Θεσσαλονίκη ο "Άγιαξ"

Θα απουσιάσει από το ματς με τον Ηρακλή ο Σταύρος Τσουκαλάς


Χωρίς τον Σταύρο Τσουκαλά θα πάει ο ΠΑΣ την Κυριακή στο Καυτατζόγλειο καθώς έχει πάθει θλάση στην προχτεσινή προπόνηση και είναι δύσκολα να υπάρξει αποθεραπεία σε τόσο σύντομο χρόνο. Επίσης και σήμερα λόγω ίωσης δεν προπονήθηκε ο Μιχάλης Μανιάς. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη.

Τι σχέση έχει ο Φορτούνης με ΠΑΣ, Φιλιππιάδα και Κρανούλα;

Ο Κώστας Φορτούνης με τον ποδοσφαιρικό του μέντορα Γιώργο Βαζάκα, που πρώτος τον πίστεψε και τον καθιέρωσε στον Α. Ο. Τρίκαλα, αφού τον είχε απορρίψει ο ΠΑΣ!

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τι σχέση έχει ο μεγάλος άσσος του Ολυμπιακού με τα Γιάννινα, τη Φιλιππιάδα και τη Δόξα Κρανούλας; Σας δίνουμε την απάντηση. Όπως αναλυτικά αναφέραμε σε ρεπορτάζ της Τρίτης, στον ΠΑΣ δοκιμάστηκε το καλοκαίρι του 2009 όταν ακόμα 16,5 ετών και παρότι ο Παράσχος είπε να τον κρατήσουν για την ομάδα νέων Κ-17 τελικά δεν τον κράτησαν και πήγε στα Τρίκαλα.

Ο Στυλιαράς ρέφερι στο ματς με Ηρακλή

Ο Στυλιαράς για 3η φορά ρέφερι φέτος σε αγώνα του ΠΑΣ


Ο Δημήτρης Στυλιαράς του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας θα διευθύνει τον αγώνα Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο Καυτατζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης. Βοηθοί του θα είναι οι Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας), Παναγιώτης Μεσσήνης (Αχαίας).

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου ο τελικός κυπέλλου ΕΠΣΗΠ

Στις 17 Φεβρουαρίου θα γίνει ο τελικός της ΕΠΣΗΠ. Το στιγμιότυπο είναι από τον ημιτελικό Ανατολή - Πίνδος Κόνιτσας όπου ο Δήμος σημειώνει το 2ο γκολ 


Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ σε ώρα που θα ανακοινωθεί με μεταγενέστερη ανακοίνωση. Πιθανόν ο τελικός μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα (ομάδα νέων) και του Α. Ο. Ανατολής να γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Σκληραίνει την στάση ο ΠΑΣ έναντι του Τσάβες

Σε απολογία θα κληθεί ο Κριστιάν Τσάβες που διακρίνεται αριστερά με τον Σταμάτη Σαπαλίδη που πήγε στον Κισσαμικό


Σκληραίνει τη στάση της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έναντι του Κριστιάν Τσάβες που όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση θα κληθεί και σε απολογία για να αποδείξει τα όσα δυσφημιστικά φέρεται να δήλωσε για την ομάδα. Παράλληλα αναφέρεται ότι ασκήθηκε έφεση για να εκδικαστεί η προσφυγή σε δεύτερο βαθμό. 

Εντάξει ο Γιάκος, ίωση ο Μανιάς, τράβηγμα ο Τσουκαλάς

Στιγμιότυπο από την προπόνηση που έγινε Τετάρτη μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ


Με μια προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Κανονικά προπονήθηκε ο Ευριπίδης Γιάκος που επέστρεψε στην ενεργό δράση. Αντίθετα απουσίασε ο Μιχάλης Μανιάς λόγω ίωσης, ενώ προς το τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Σταύρος Τσουκαλάς που αισθάνθηκε τράβηγμα στο δικέφαλο, χωρίς να φαίνεται κάτι ανησυχητικό σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση,

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστίες στον κόσμο αλλά και παραινέσεις της ΠΑΕ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας


Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκδόθηκε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ταυτοποιήθηκε ο φίλαθλος που πέταξε μπουκάλι στο γήπεδο και θα του αφαιρεθεί το εισιτήριο διαρκείας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας που μας στήριξαν με την παρουσία τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Νιώθουμε όλοι περήφανοι

Ο Γιάννης Πετράκης απονέμει το βραβείο στον Χάρη Χαρίση


Είναι εξόχως τιμητικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα το γεγονός της βράβευσης των Πετράκη, Βελλίδη και Χαρίση. Δηλαδή η τοπική ομάδα να έχει τον καλύτερο προπονητή, τον καλύτερο τερματοφύλακα και τον καλύτερο νέο παίκτη. Από όποια πλευρά και αν θα δει κάποιος το γεγονός αυτό, νιώθει περήφανος και για τα πρόσωπα και για την ομάδα.

Κλήση σε απολογία για ΠΑΣ και Ολυμπιακό

Σε απολογία κλήθηκαν ΠΑΣ και Ολυμπιακός από την πειθαρχική επιτροπή της σούπερ λίγκα


Σε απολογία κλήθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή στην πειθαρχική επιτροπή της σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς γράφτηκε στο φύλλο αγώνος ότι ρίχτηκαν αντικείμενα από φιλάθλους στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Σε απολογία κλήθηκε παράλληλα και ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του.

Ξεχνούν τον Ολυμπιακό, κοιτάζουν το ματς με Ηρακλή

Εξέτισε την ποινή και επιστρέφει ο Άντι Λίλα στον ΠΑΣ


Στον ΠΑΣ δεν το έβαψαν και μαύρα επειδή έχασαν με 3-0 από τον Ολυμπιακό μέσα στα Γιάννινα. Γιατί αυτή η ήττα προήλθε από την καθ’ ομολογία όλων καλύτερη ελληνική ομάδα και όχι από κάποια άλλη ομάδα μικρομεσαίου βεληνεκούς, όπου η ήττα θα άνοιγε βαθιές πληγές.

Ετοιμάζονται για τις εθνικές ομάδες αθλητές του ΝΟΙ

Στιγμιότυπο από τα τεστ στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων


Σε εντατικό ρυθμό προπονήσεων έχουν μπει με τη νέα χρονιά οι ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, δεκάδες αθλητές του οποίου δοκιμάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο πλαίσιο των καθιερωμένων εργομετρικών τεστ που διεξήγαγε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. η Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Μ. Βελλίδης: Ευχαριστώ τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο διεθνής γκολκίπερ Μάρκος Βελλίδης στην εκδήλωση του ΠΣΑΠ όπου βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος γκολκίπερ της σούπερ λίγκα


Ο Μάρκος Βελλίδης ψηφίστηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2014/15. Χρονιά δηλαδή που αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κορυφαίος προπονητής ο Γιάννης Πετράκης

Η στιγμή της βράβευσης του Γιάννη Πετράκη στην ετήσια εκδήλωση του ΠΣΑΠ


Ο Γιάννης Πετράκης του ΠΑΣ αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2014/15 και σήμερα βράδυ στην ετήσια εκδήλωση του ΠΣΑΠ ανακοινώθηκε και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Κ. Φορτούνης: Πάνω από μένα υπάρχει ο στόχος της ομάδας

Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Κώστα Φορτούνη ως MVP του αγώνα



Ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού ψηφίστηκε MVP από τους δημοσιογράφους καθώς σημείωσε 2 γκολ ενώ και το 3ο γκολ προήλθε από δική του πάσα. Το βραβείο επέδωσε ο Αλέξανδρος Βεβόπουλος εκπρόσωπος της χορηγικής ΗΠΕΙΡΟΤΡΑΝΣ ΤΝΤ.

Μάρκο Σίλβα: Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι τέλος

Ο Μάρκο Σίλβα στη συνέντευξη Τύπου με την διερμηνέα του στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλα απαντώντας σε ερώτηση αν περίμενε ότι υα ήταν τόσο εύκολο το ματς τόνισε: «Τίποτα δεν είναι εύκολο. Δεν ήταν καθόλου εύκολη νίκη. Ήταν μια ξεκάθαρη νίκη, με την έννοια ότι μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα δείξαμε πολύ υψηλή ποιότητα στο παιχνίδι μας. Μπήκαμε δυνατά, βάλαμε τα γκολ και δείξαμε την ανωτερότητα στο παιχνίδι.

Γ. Πετράκης: Κρατάμε τα καλά στοιχεία και συνεχίζουμε

Κρατάμε τα καλά στοιχεία και συνεχίζουμε τόνισε ο Γιάννης Πετράκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε και τα εξής: Η δουλειά μας στην αφετηρία του αγώνα ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Παίζαμε με μια ομάδα που είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από τις άλλες ομάδες στην Ελλάδα. Σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ, νομίζω στο 25ο λεπτό χάναμε με 2-0 και αυτή η προσπάθεια έγινε πιο δύσκολη να αλλάξουμε την κατάσταση.

Και από τα Γιάννινα πέρασε νικηφόρα ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ του Ολυμπιακού στα Γιάννινα


Με δύο γκολ του Φορτούνη και ένα του Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός πέρασε και από τα Γιάννινα νικηφόρα κερδίζοντας τον ΠΑΣ με 3-0. Στο α’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις της νίκης με τα δύο γκολ του Φορτούνη στο 13’ με φάουλ και στο 25’ με πέναλτι. Δηλαδή με δύο στημένες φάσεις.