Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Λόγια αγάπης για ΠΑΣ και συγκίνηση του μεγάλου Εδουάρδο Κοντογιωργάκη (video)

Ο θρυλικός Εδουάρδο Κοντογιωργάκης συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα και στα Γιάννινα


Από τη σημερινή εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑΣ Γιάννινα ξεχωρίζουμε τον γεμάτο συγκίνηση χαιρετισμό του μεγάλου άσσου της χρυσής εποχής Εδουάρδο Κοντογιωργάκη. Θυμήθηκε ότι πάτησε στην Ελλάδα στις 11 Φεβρουαρίου 1972 τη μέρα που έπαιζε ο ΠΑΣ στην Αθήνα με τον Ορφέα Αιγάλεω. Για να μείνει για πάντα στα Γιάννινα, την πόλη που λάτρεψε και τον λάτρεψε, κάνοντας μια μεγάλη καριέρα.

Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας στον ΠΑΣ

Ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης κόβει την πίτα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑΣ Γιάννινα με τυχερούς της βραδιάς τον αρχηγό Αλέξη Μιχαήλ και τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου. Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης ευχήθηκε μια καλή και παραγωγική χρονιά. Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε στη συλλογική προσπάθεια που πρέπει να γίνει ώστε η ομάδα να πάει καλύτερα και ευχήθηκε υγεία και δημιουργικότητα για το 2016.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τα Γιάννινα

Ποιους επέλεξε για το ματς με τον ΠΑΣ ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι


Επιστρέφουν Ζέκα και Κουτρουμπής στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ, πρεμιέρα για Μαμούτε και Οδυσσέα Βλαχοδήμο.
Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (14/02/2016 - 15:00 Novasports 2) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι  στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Η αποστολή του ΠΑΣ και οι επιλογές Πετράκη

Για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΣ ο Λεονάρντο Κούτρης


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα με προπόνηση μέσα στη βροχή που έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ. Στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε 19 παίκτες που θα είναι στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο Τσουκαλάς που είναι ανέτοιμος και ο τιμωρημένος Νικολιάς. Για πρώτη φορά στην αποστολή είναι ο Κούτρης που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Εργοτέλη.

Νίκη για πολλούς λόγους θέλει ο θρυλικός ΠΑΣ

Τη νίκη μετά από 30 χρόνια θέλει ο ΠΑΣ στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τελευταία προπόνηση έχει σήμερα ο ΠΑΣ όπου ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι NOVA 2.  

Σκόρπιες σκέψεις για τον "Άγιαξ της Ηπείρου"

Ενδιαφέρουσες οι απόψεις του Νόντα Μπόλου (φωτο) για τον Πετράκη, τον Χριστοβασίλη και τον ΠΑΣ....

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο Κώστας Περιστερίδης συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΣ βγαίνοντας από τη ναφθαλίνη που ήταν από την αρχή της σαιζόν. Στο ματς με τον Ηρακλή έκανε δύο καταπληκτικές επεμβάσεις στην αρχή, σωτήριες για την εστία του, αλλά και στη συνέχεια ενέπνεε σιγουριά.

Και οι κακές παραδόσεις κάποτε σπάνε και τελειώνουν

Το γκολ του Τάκη Κλείτσα το 1986 έδωσε την τελευταία νίκη που σημείωσε ο ΠΑΣ επί του Παναθηναϊκού 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η προϊστορία των επίσημων αγώνων πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό αρχίζει από το 1974 που ο ΠΑΣ ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική. Στα 20 παιχνίδια που έγιναν μέχρι τώρα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» 6 νίκες έχει ο ΠΑΣ, 9 νίκες ο Παναθηναϊκός και 5 παιχνίδια έληξαν με ισοπαλία. Ο ΠΑΣ έχει να κερδίσει από τις 23 Νοεμβρίου 1986.

Οι δέκα τυχεροί που κέρδισαν τα εισιτήρια

Δέκα φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα ΠΑΣ - Παναθηναϊκός


Στα γραφεία της ΠΑΕ, παρουσία των ποδοσφαιριστών Τσουκαλά, Ακόστα, Μασούρα, του προπονητή κ. Πετράκη και του προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Αλεξίου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των δέκα εισιτηρίων για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ο "πληγωμένος" Παναθηναϊκός είναι πιο επικίνδυνος

Έναν σκληρό Παναθηναϊκό περιμένουν την Κυριακή στα Γιάννινα αφού μια ακόμα αποτυχία θα είναι όλεθρος γι' αυτόν

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με μια προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε και χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται εντατικά, γιατί περιμένουν στο ιστορικό στάδιο «Ζωσιμάδες» την Κυριακή ένα πληγωμένο Παναθηναϊκό λόγω αποκλεισμού από το κύπελλο που ήταν ένας από τους στόχους του φέτος και θα τα δώσει όλα για να πιάσει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση για τα πλέι οφ.

Με Τσουκαλά η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ

Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ συμμετείχε και ο Σταύρος Τσουκαλάς


Το μεγαλύτερο μέρος από την προπόνηση έβγαλε ο Σταύρος Τσουκαλάς και θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όχι όμως και στην ενδεκάδα. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Χωρίς απουσίες ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας καθώς και ο Τσουκαλάς πήρε μέρος κανονικά.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Σε λίγο θα τελειώσουν τα δύσκολα για τον ΠΑΣ

Μετά τα ματς με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης το πρόγραμμα για ΠΑΣ είναι πιο βατό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δύο ακόμα δύσκολα παιχνίδια έχει μπροστά του ο ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό, με ομάδες του δικού του βεληνεκούς, ώστε να μπει με καλές προϋποθέσεις στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, με στόχο να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Ένα μικρό αφιέρωμα μνήμης στον Χρήστο Πετρινιώτη

Ο Χρήστος Πετρινιώτης (φωτο) είχε έρθει δανεικός στον ΠΑΣ το 1982 με τον τερματοφύλακα Αλεξίου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Από την περασμένη Δευτέρα ο Χρήστος Πετρινιώτης αναπαύεται στον πάνω κόσμο με τους αγγέλους. Στην τελευταία του κατοικία στο χωριό Μπολάτι Κορινθίας τον συνόδευσαν η οικογένειά του και πολλοί φίλοι του αθλητισμού. Έφυγε κι αυτός νωρίς σε ηλικία 58 ετών. Όπως τονίσαμε και χτες, στον ΠΑΣ αγωνίστηκε τη σαιζόν 1982-1983 έχοντας 13 συμμετοχές και 2 γκολ.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ο Πετράκης ξέρει καλά τα μυστικά των πράσινων

Πολύ καλά τα μυστικά του Παναθηναϊκού ξέρει ο Γιάννης Πετράκης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά το χτεσινό ρεπό που έδωσε ο Πετράκης, από σήμερα ξεκινά πάλι η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Στόχος είναι η νίκη, καθώς με τις δύο συνεχόμενες ήττες από Ολυμπιακό, Ηρακλή ο «Άγιαξ» έχασε σημαντικό έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα και θέλει πάλι να ανακάμψει παίρνοντας το ασανσέρ προς τα πάνω.

Ο Δελφάκης ρέφερι στο ματς της Κυριακής

Για πρώτη φορά φέτος ο Δελφάκης ρέφερι σε αγώνα του ΠΑΣ


Ο διαιτητής Ιωάννης Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Παναθηναϊκός που θα γίνει την Κυριακή. Βοηθοί του οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νιας), Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής). Τέταρτος ο Αθανάσιος Γιάχος (Χίου).

Ο Αλέξανδρος Λώλος στις ακαδημίες του Ατρόμητου

Την ενίσχυση του τεχνικού τημ με τον Αλέξανδρο Λώλο ανακοίνωση ο ΠΑΣ Ατρόμητος



Άλλος ένας προπονητής εντάχτηκε στο τεχνικό τημ του Ατρόμητου Ιωαννίνων και θα προπονεί τα τμήματα με τις μικρότερες ηλικίες. Πρόκειται για τον  Αλέξανδρο Λώλο την πρόσληψη του οποίου ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας με την εξής ανακοίνωση:

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Επιστρέφει ο Στρούνα, ερωτηματικό ο Τσουκαλάς, απών ο Νικολιάς

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί ο Σταύρος Τσουκαλάς (φωτο)


Πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν σήμερα όσοι παίκτες του ΠΑΣ αγωνίστηκαν χτες στο Καυτατζόγλειο με τον Ηρακλή. Οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Κυριακή στα Γιάννινα. Για αύριο Τρίτη ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό.

Γενική είσοδος 15 ευρώ και στο ματς με Παναθηναϊκό

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με Παναθηναϊκό. Γενική είσοδος 15 ευρώ.


Ξεκίνησε από Δευτέρα (08/02), και με γενική είσοδο 15 ευρώ, η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να τα προμηθευτούν από:
- τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή 10:00 με 17:00. Το Σάββατο το τμήμα εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 15:00.

Ο Γιαννιώτης ρέφερι Χρήστος Μήτσιος σφυρίζει στο Περιστέρι

Ο Χρήστος Μήτσιος ρέφερι στον αγώνα κυπέλλου Ατρόμητος - Παναθηναϊκός για το κύπελλο


Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στις δύο ρεβάνς που έχουν απομείνει για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε τη Δευτέρα (8/2) η ΚΕΔ.
Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (10/2, 19.30) διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Μήτσιος (ΦΩΤΟ) του Συνδέσμου Ηπείρου.

"Έφυγε" ο Χρήστος Πετρινιώτης, παίκτης του ΠΑΣ τη σαιζόν 82-83

Ο Χρήστος Πετρινιώτης (φωτο) αγωνίστηκε στον ΠΑΣ τη σαιζόν 1982-1983


Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ του Σαββάτου (6/2) μετά από ασθένεια που τον βασάνιζε τον τελευταίο καιρό, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Χρήστος Πετρινιώτης. Στον ΠΑΣ αγωνίστηκε τη σαιζόν 1982-1983 και στη συνέχεια αποχώρησε.

Βαρούχας: Δεν ήταν πέναλτι αλλά επιθετικό φάουλ

Η φάση που ο διαιτητής Στυλιαράς έδωσε πέναλτι σε βάρος του ΠΑΣ


Δεν ήταν πέναλτι αυτό που έδωσε ο Στυλιαράς στον Ηρακλή αλλά επιθετικό φάουλ του Μπουλούτ πάνω στον γκολκίπερ Περιστερίδη. Αυτό ανέφερε στην αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΙ ο τηλεκριτικός Παναγιώτης Βαρούχας. Ξεχώρισε ακόμα δύο φάσεις.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Γ. Πετράκης: Μπήκαμε αργά στο ματς και δεν τελειώναμε τις φάσεις

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου μεταξύ άλλων δήλωσε και τα εξής: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Τον αγώνα τον κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Εμείς πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα αν και αυτό ήταν κάτι που το είχαμε επισημάνει.

Ν. Παπαδόπουλος: Ηρεμήσαμε με τη νίκη αυτή

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος


Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων δήλωσε και τα εξής: «Μετά από κάποια παιχνίδια που είχαμε άσχημα αποτελέσματα θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Το παιχνίδι είχε άγχος για την ομάδα μου.

Στα... σημεία και από τα 11 βήματα κρίθηκε το παιχνίδι

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Ηρακλής - ΠΑΣ 1-0 (ΦΩΤΟ bluearena.gr)


Στα…σημεία έχασε ο ΠΑΣ στο Καυτατζόγλειο από τον Ηρακλή με σκορ 1-0 σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι όπου οι ομάδες μοιράστηκαν ανά ημίχρονο τις εντυπώσεις.