Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Μόνο ο Μιχαήλ θυμίζει τη μεγάλη μάχη του 2006 (Video)

Ένα στιγμιότυπο από το "πυρακτωμένο" γήπεδο της Κομοτηνής το 2006

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η προϊστορία των αγώνων στην Κομοτηνή του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής. Πιο πριν υπήρχαν παράλληλοι δρόμοι.

Αν προσέξει, έχει τα κότσια να πάρει και το διπλό

Με πίστη για νικηφόρο αποτέλεσμα είναι στην Κομοτηνή ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το πρωί θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή η αποστολή του ΠΑΣ, ώστε να έχει το χρόνο μπροστά της και να καλύψει ακόμα και τις καθυστερήσεις που ενδεχομένως να υπάρξουν από τα μπλόκα των αγροτικών κινητοποιήσεων. Το ίδιο έκανε και χτες η αποστολή της ομάδας νέων Κ-20 του ΠΑΣ για τον ίδιο προορισμό.

Κ-20: Ο ΠΑΣ 1-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή

Για το πρωτάθλημα Κ-20 ο ΠΑΣ κέρδισε μέσα στην Κομοτηνή


Με γκολ του Δημήτρη Σιχλιμοίρη στο 10ο λεπτό ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για το πρωτάθλημα Νέων Κ-20. Ήταν η πρώτη νίκη των Γιαννιωτών σε εκτός έδρας παιχνίδι. Το ματς έγινε στο γήπεδο Αιγείρου με διαιτητή τον Παπαγεωργίου (Θράκης).

Ποιοι είναι στην αποστολή του Πανθρακικού και ποιοι αποκλείστηκαν

Η αποστολή του Πανθρακικού για το ματς με τον ΠΑΣ


Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα (28/02-17:15) και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χατζηνικολάου, ανακοίνωσε τη 19μελή αποστολή, μετά τη σημερινή προπόνηση.

Η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με Πανθρακικό

Ποιους πήρε στην αποστολή ο Γιάννης Πετράκης για Κομοτηνή


Χωρίς τον τιμωρημένο Ηρακλή Γαρουφαλιά, ταξίδεψε για την Κομοτηνή ο ΠΑΣ καθώς αύριο Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό (17:15 NOVA4). Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με μια προπόνηση το απόγευμα σε γήπεδο της περιοχής.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ο Πετράκης για την παραμονή: Θα τα πούμε στην ώρα που πρέπει

Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία καθώς απέμειναν 7 αγωνιστικές πριν από το τέλος. Ένα από τα θέματα που θα αντιμετωπίσει ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης πέρα από την αδειοδότηση και το μεταγραφικό σχεδιασμό, είναι και η παραμονή του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία για τη νέα σαιζόν.

Ο Ν.Ο.Ι με 13 επίλεκτους στον Σχινιά

Ο Στέφανος Ντούσκος του ΝΟΙ σε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με τα κουπιά


Ο πρώτος Αγώνας Αξιολόγησης της νέας αγωνιστικής περιόδου θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από την Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας και ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων θα συμμετάσχει σ’ αυτόν με ομάδα 10 επίλεκτων αθλητών, συν τους τρεις που είναι ήδη μέλη της Εθνικής Ομάδας.

Δίτερμα μέσα στη βροχή σήμερα στο ΠΕΑΚΙ

Σε χειμωνιάτικες συνθήκες έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ στο προπονητικό κέντρο


Κάτω από βροχή έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ η προπόνηση του ΠΑΣ, όπου ο Γιάννης Πετράκης στο δίτερμα δοκίμασε σχήματα για το ματς της Κυριακής (ώρα 17:15) με τον Πανθρακικό. Η αναχώρηση για την Κομοτηνή θα γίνει αύριο (Σάββατο) το πρωί και το απόγευμα σε γήπεδο της περιοχής θα γίνει πάλι προπόνηση. Δεν θα ακολουθήσει την αποστολή ο τιμωρημένος με κάρτες Ηρακλής Γαρουφαλιάς.

Η ανακοίνωση της Ανατολής για την πρόσληψη Καλτσή

Η επίσημη ανακοίνωση της Ανατολής για πρόσληψη νέου προπονητή



Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Α. Ο. Ανατολής η πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του προπονητή Βασίλη Καλτσή. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Αθλητικός Όμιλος Ανατολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Καλτσή. 

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Με τον Βασίλη Καλτσή συνεχίζει ο Α. Ο. Ανατολής

Ο Βασίλης Καλτσής (που διακρίνεται αριστερά με τον Γιάννη Νταλακούρα) είναι ο νέος προπονητής του Α. Ο. Ανατολής



Ο Βασίλης Καλτσής είναι ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Τικμανίδη στην τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Ανατολής. Αύριο Παρασκευή θα τον παρουσιάσει στους παίκτες ο πρόεδρος Λεωνίδας Ευθυμιάδης και θα κάνει την πρώτη προπόνηση. Το μεσημέρι της Πέμπτης επήλθε η συμφωνία που οριστικοποιήθηκε στη συνέχεια.

Η αντίπαλος της Ανατολής και η σχέση του προπονητή με τον ΠΑΣ!

Η Α. Ε. Καραγιαννίων πανηγυρίζει την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Έγινε χτες στην ΕΠΟ η κλήρωση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. Ένας θεσμός που παίρνουν μέρος οι ομάδες που κατέκτησαν το κύπελλο στις κατά τόπους Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Όπως στην Τρίπολη έτσι και στην Κομοτηνή ο ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από παλιότερη αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Πανθρακικό έστω και με... λαχανί χρώμα στις φανέλες

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε και χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Με τον Γιάννη Πετράκη να ζητά σοβαρότητα από τους παίκτες, να μη παρασυρθούν από το γεγονός ότι η Θρακική ομάδα είναι χαμηλά στη βαθμολογία.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Όλοι παίζουν μπάλα, οι παίκτες στο γήπεδο, ο πρόεδρος στην ΕΠΟ!

Οι παίκτες του ΠΑΣ έχουν το μυαλό τους στο γήπεδο και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης στο θέμα της αδειοδότησης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Κάτω από θαυμάσιο καιρό, αφού χτες στα Γιάννινα η μέρα θύμιζε άνοιξη, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό που θα γίνει στην Κομοτηνή. Εκεί όπου ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει μια φοβερή παράδοση, καθώς στα 8 παιχνίδια που έδωσε στην Κομοτηνή έχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και έχασε μόνο 1 φορά τον Δεκέμβριο του 2013.

Με την κυπελλούχο Κοζάνης κληρώθηκε ο Α. Ο. Ανατολής

Η κλήρωση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος


Με την κυπελλούχο Κοζάνης Α. Ε. Καραγιάνννειων κληρώθηκε να παίξει το πρώτο νοκ άουτ ματς για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος ο Α. Ο. Ανατολής. Ο αγώνας θα γίνει στις 9 Μαρτίου και ώρα 15:30 σε γήπεδο της Κοζάνης που θα ορίσει η ΕΠΟ. 

Ο Παπαπέτρου ρέφερι στο ματς με Πανθρακικό

Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) ρέφερι στο ματς με Πανθρακικό την Κυριακή


Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του θα είναι οι Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Δημήτριος Ζησιμόπουλος (Πειραιά).

Δεν παίζει στην Κομοτηνή ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς

Δεν παίζει λόγω κίτρινων καρτών στην Κομοτηνή ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς


Με μια προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Από το ματς αυτό θα απουσιάσει ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς λόγω συμπλήρωσης 4 κίτρινων καρτών.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μαυροπάνος του ΠΑΣ στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων

Ο Κώστας Μαυροπάνος του ΠΑΣ κλήθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων


Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 29/2 (16:00), 1/3 (16:00) και 2/3 (10:30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Μεταξύ αυτών και ο Κώστας Μαυροπάνος του ΠΑΣ.

Ρεπό τη Δευτέρα, από την Τρίτη σκληρή δουλειά

Οι δύο Ισπανοί άσσοι του ΠΑΣ Ακόστα και Ναδάλες


Ρεπό είχαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ, για να ξεκουραστούν και από αύριο Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ο «Άγιαξ» που τα πήγε καλά στην Τρίπολη θα πάει στην Κομοτηνή να πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα και να σκαρφαλώσει σε ψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, για να μπει δυνατά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Απρόσμενη παραίτηση Τικμανίδη στην Ανατολή

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Α. Ο. Ανατολής ο Μιχάλης Τικμανίδης (ΦΩΤΟ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ)


Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Α. Ο. Ανατολής υπέβαλε ο προπονητής Μιχάλης Τικμανίδης. Δεν έγινε γνωστό αν η διοίκηση κάνει ή όχι αποδεκτή την παραίτηση. Σε δήλωσή του ο Μιχάλης Τικμανίδης αναφέρει τα εξής:

Τα νέα της ΕΠΣΗΠ - Τέλος η συνεργασία με Κοζανίτη

Τελείωσε η διετής συνεργασία του Αντώνη Κοζανίτη με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΠ


Η Επιτροπή Μεικτών Ομάδων ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τον Προπονητή των τμημάτων της Παίδων και Νέων κ. Κοζανίτη Αντώνιο, τον ευχαριστεί για την διετή προσφορά του στις Μεικτές Ομάδες ευχόμενη παράλληλα καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Η Εθνική Ενόπλων κέρδισε 2-1 την Μικτή ΕΠΣΗΠ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Μικτή ΕΠΣΗΠ - Εθνική Ενόπλων 1-2


Σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» η Εθνική Ενόπλων κέρδισε 2-1 την Μικτή της ΕΠΣΗΠ. Ο φιλικός αυτός αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αλλά ήταν συνδεδεμένος και με τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης. 

Η Βραδιά των βραβεύσεων από την ΕΠΣΗΠ


Δεξιά ο Νέστορας του Ηπειρωτικού ποδοσφαίρου κ. Ξενοφώντας Κοντούρης, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γεώργιο Γκιρτζίκη στην εκδήλωση της ΕΠΣΗΠ


Έγινε το βράδυ της Κυριακής η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΗΠ με την παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Γεωργίου Γκιρτζίκη, προέδρων άλλων ΕΠΣ όπως Άρτας, Πρέβεζας/Λευκάδας, Αιτωλοακαρνανίας, Καρδίτσας, εκπροσώπων σωματείων και άλλων φορέων. Τιμήθηκαν αθλητές και σωματεία που ξεχώρισαν στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές σαιζόν. Ήταν σύσσωμη η ηγεσία της ΕΠΣΗΠ με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Βρακά. Την εκδήλωση παρουσίασε με επιτυχία ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Βαγγέλης Πήχας