Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Γ. Πετράκης: Είμαι ικανοποιημένος μόνο από το α' ημίχρονο (Video)

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο γήπεδο Μυτιλήνης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που άδικα βρίσκεται σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση.

Ν. Καραγεωργίου: Είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο

Οι δηλώσεις του Νίκου Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής της Καλλονής Νίκος Καραγεωργίου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου τα εξής: «Νομίζω ότι έγινε μια προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μας για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, το οποίο είχε δυσκολίες και ιδιαιτερότητες.

Τζημόπουλος: Χρωστούσα αυτό το γκολ στον εαυτό μου

Μετά τις ευκαιρίες με τον Παναιτωλικό στην Καλλονή έβαλε το πρώτο γκολ του ΠΑΣ ο Τζημόπουλος


Ο Θέμης Τζημόπουλος σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε και τα εξής: «Η ομάδα μας είχε ένα καλό α’ ημίχρονο στο οποίο δεν απειληθήκαμε καθόλου. Είχαμε δύο με τρεις καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και πετύχαμε το πρώτο γκολ.

Μ. Μανιάς: Πήραμε μια επαγγελματική νίκη

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Μανιά στη Μυτιλήνη


Ο Μιχάλης Μανιάς που σφράγισε τη νίκη στην Καλλονή μιλώντας στη NOVA τόνισε και τα εξής: «Κατ’ αρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Σήμερα παρότι δεν ήμασταν στην ίδια κατάσταση με προηγούμενα παιχνίδια, καταφέραμε και πήραμε μία επαγγελματική νίκη, η οποία θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Με τη φόρα που πήρε δεν σταματά με τίποτα ο ΠΑΣ

Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν στη Μυτιλήνη την επιτυχία του πρώτου τέρματος που σημείωσε ο Τζημόπουλος


Σπουδαία νίκη για καλές Αποκριές και καλή Σαρακοστή πέτυχε ο ΠΑΣ στη Μυτιλήνη επί της Καλλονής με σκορ 2-0, με γκολ που σημείωσαν Τζημόπουλος (43’) και Μανιάς (89’).

Πάει για νίκη και όχι για τουρισμό στη Μυτιλήνη

Για τη νίκη πήγε στην Καλλονή ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Χωρίς άγχος, αλλά με πίστη και αποφασιστικότητα για τη νίκη θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (17:15 NOVA 3) στη Μυτιλήνη την Καλλονή ο ΠΑΣ Γιάννινα για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος σούπερ λίγκα. Απέναντι στον αντίπαλο υπάρχει από τους κυανόλευκους ο σεβασμός για την προσπάθεια που κάνει προκειμένου να διατηρήσει το δικαίωμα στην ελπίδα, αλλά αυτό δεν τους στερεί τις ελπίδες για να πάρουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. 

Ο "Άγιαξ" εξέθεσε όσους τον είχαν ξεγραμμένο!

"Εφτάψυχος" αποδείχθηκε και φέτος ο θρυλικός ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ήταν λίγο αλλοπρόσαλλο φέτος το πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα και γι’ αυτό η πορεία του στο πρωτάθλημα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Έπεσαν όλα τα ματς με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες μαζεμένα και γι’ αυτό είχε διαστήματα βαθμολογικής ξηρασίας και άλλα διαστήματα με καλές εμφανίσεις και καλή σοδειά βαθμών.

Στ. Βασιλειάδης: Χρειάζονται αλλαγές στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Αλλαγές στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα προτείνει ο Στέφανος Βασιλειάδης


Ο γνωστός προπονητής – εκπαιδευτικός Στέφανος Βασιλειάδης προτείνει από τη νέα σαιζόν να υπάρξουν αλλαγές στη δομή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, προς όφελος των ομάδων και του τοπικού ποδοσφαίρου. Και ειδικά στην Α’ κατηγορία προτείνει να μετράνε και οι κίτρινες κάρτες, αλλά χωρίς επιβάρυνση των σωματείων.

Έχει μέταλλο η Ανατολή μπορεί να συνεχίσει


Η άλλη όψη από τη σπουδαία νίκη - πρόκριση της Ανατολής στην Κοζάνη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η Ανατολή μπορεί να έμεινε πίσω στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, αλλά έχει πολλές πιθανότητες να πάει καλά στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος. Το προχτεσινό ματς στην Κοζάνη ήταν δύσκολο απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΠ Καραγιαννίων. Το γκολ του Φίλιου στο 87’ ήταν αρκετό να της δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ποιος είναι ο ρέφερι που θα σφυρίξει το ματς της Ανατολής

Ο διαιτητής Κατής (φωτο) θα διευθύνει το ματς στα Γρεβενά την Τετάρτη


Ο διαιτητής Αθανάσιος Κατής του συνδέσμου Φλώρινας θα διευθύνει τον αγώνα Α. Ε. Π. Βατολάκκου – Α. Ο. Ανατολής που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 15:00 στο ΔΑΚ Γρεβενών, για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Μιχαήλ Κελεσίδης (Ημαθίας), Νικόλαος Δημόπουλος (Φλώρινας).

Επιτυχίες του Σπάρτακου στο τζούντο

Η ομάδα τζούντο του Σπάρτακου Ιωαννίνων που συνεχίζει τις διακρίσεις και επιτυχίες


Μέρες δόξας ξαναζεί το ιστορικό τμήμα τζούντο του Σπάρτακου μετά τις επιτυχίες του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο Παίδων-Κορασίδων Β, Παίδων -Κορασίδων Α, Εφήβων-Νεανίδων Α και Νέων-Ανδρών-Νέων Γυναικών που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλειστό της Ηλιούπολης κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια, μια Πέμπτη και μια έβδομη θέση.

Ο Στράτος Γκαρόζης διευκρινίζει για το θέμα των ακαδημιών

Διευκρινήσεις από τον Στράτο Γκαρόζη (φωτο)


Με αφορμή τις δοκιμές που θα γίνουν από την ΑΕΚ στο γήπεδο Ανατολής και προς αποφυγή παρερμηνειών, ο εκ των προπονητών των ακαδημιών της Ανατολής Στράτος Γκαρόζης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και τα εξής: «Θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα για να μην το πηγαίνετε κάποιοι εκεί που θέλετε δημιουργώντας εντυπώσεις.

Στο καλό να ... ΠΑΣ και με τη νίκη στη Λέσβο

Φάση από παλιότερο αγώνα της Καλλονής με τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σήμερα το πρωί αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη οδικώς η αποστολή του ΠΑΣ και το μεσημέρι θα «πετάξει» για τη Μυτιλήνη καθώς αύριο στις 17:15 υπάρχει το ματς με την Καλλονή.

Β. Καλτσής: Εμείς επιλέξαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις

Ο προπονητής του Α. Ο. Ανατολής Βασίλης Καλτσής ενώ παρακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΠ Καραγιαννίων στο ΔΑΚ Κοζάνης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Λέει μια παροιμία ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Αυτό συμβαίνει και με τον Α. Ο. Ανατολής που μετά τη σπουδαία νίκη – πρόκριση με σκορ 1-0 μέσα στην Κοζάνη επί της ΑΕΠ Καραγιαννίων, θέλει να προχωρήσει στο κύπελλο ερασιτεχνών έχοντας στο μυαλό το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΠ Βατολάκκου που θα γίνει την Τετάρτη 16 Μαρτίου στα Γρεβενά.

Η αποστολή της Καλλονής για το ματς με ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Καλλονής λίγο πριν από το ματς με τον ΠΑΣ



Την τελευταία της προπόνηση πριν την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε σήμερα η Καλλονή μας στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.
Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Καραγεωργίου ακολούθησαν ζέσταμα, τελειώματα φάσεων και οικογενειακό δίτερμα με στημένες φάσεις.

Ποιους πήρε στην αποστολή ο Γιάννης Πετράκης

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με την Καλλονή


Στη Μυτιλήνη βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα όπου θα κάνει και την τελευταία προπόνηση. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ακόστα και Μιχαήλ. Η αποστολή, η οποία αναχώρησε νωρίς σήμερα το πρωί, απαρτίζεται από τους:

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Σημαντικές επισημάνσεις από τον Στέφανο Βασιλειάδη

Οι εύστοχες επισημάνσεις του Στέφανου Βασιλειάδη για το ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες


Ο Στέφανος Βασιλειάδης είναι από τους λόγους που μπορούν να συνδυάζουν τις επιστημονικές γνώσεις και την εμπειρία σε θέματα ποδοσφαίρου. Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναδημοσιεύουμε ένα ενδιαφέρον κομμάτι για το ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες.

Ο Φωτιάδης σφυρίζει το Σάββατο στη Μυτιλήνη

Ο Ανανίας Φωτιάδης (φωτο) διαιτητής στον αγώνα Καλλονή - ΠΑΣ


Ο διαιτητής Ανανίας Φωτιάδης του συνδέσμου Σερρών ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Σαββάτου Καλλονή – ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο Μυτιλήνης. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Ιωάννης Σίπκας (Πέλλας), Παναγιώτης Κασσαβέτης (Αιτ/νίας). Τέταρτος διαιτητής ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας) και παρατηρητής ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος (Αθηνών).

Άπαντες παρόντες πλην Ακόστα, Μιχαήλ στον ΠΑΣ

Κάτω από γκρίζο και συννεφιασμένο ουρανό έγινε σήμερα Πέμπτη η προπόνηση του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ


Πλην των τιμωρημένων με κάρτες Ακόστα και Μιχαήλ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το ματς του Σαββάτου με την Καλλονή στο γήπεδο της Μυτιλήνης. Σήμερα προπονήθηκε κανονικά ο Μιχάλης Μανιάς και χτες περισσότερο για προληπτικούς λόγους αποχώρησε από την προπόνηση.

Η ΕΠΣΗΠ συγχαίρει τον Α. Ο. Ανατολής για την πρόκριση

Παίκτες του Α. Ο. Ανατολής πανηγυρίζουν για το νικητήριο γκολ του Φίλιου


Η ΕΠΣΗΠ συγχαίρει τον Α. Ο. Ανατολής που έκανε το πρώτο αποφασιστικό βήμα στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, μετά την νίκη – πρόκριση με 1-0 μέσα στην Κοζάνη επί της ΑΕΠ Καραγιαννίων.

Κανονικά στη Μυτιλήνη θα πάει ο Μανιάς

Κανονικά θα ταξιδέψει για Μυτιλήνη ο Μανιάς. Στη φωτο σε παλιότερη βράβευση MVP από τον δημοτικό σύμβουλο και δημοσιογράφο Νίκο Τσόλη


Μπορεί να αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης με ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική ο Μιχάλης Μανιάς, αλλά όπως εκτιμήθηκε αργότερα η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχίες και θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το ματς του Σαββάτου (ώρα 17:15) με την Καλλονή.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Όπως πέρσι έτσι και φέτος Αποκριές στη Μυτιλήνη ο ΠΑΣ

Ο Γιάννης Πετράκης ζήτησε σοβαρότητα από τους παίκτες του

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε από χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Και τι σύμπτωση… Συνέπεσε πέρσι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» να αγωνιστεί παραμονή Αποκριάς στη Μυτιλήνη, το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Με τη μόνη διαφορά ότι δεν συμπίπτουν οι ημερομηνίες.

Πως προκρίθηκε η επόμενη αντίπαλος της Ανατολής

Η Α. Ε. Ποντίων Βατολάκκου Γρεβενών με 8 παίκτες πήρε την πρόκριση (φωτο vatolakkiotis.blogspot.gr)


Με την Αθλητική Ένωση Ποντίων Βατολάκκου θα αναμετρηθεί την ερχόμενη Τετάρτη ο Α. Ο. Ανατολής στο ΔΑΚ Γρεβενών για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος.

Παλικαρίσια πρόκριση της Ανατολής μέσα στην Κοζάνη (video)

Ο Α. Ο. Ανατολής όπως παρατάχθηκε στο ΔΑΚ Κοζάνης (ΦΩΤΟ top-sport.gr)


Παλικαρίσια πρόκριση μέσα στην Κοζάνη επί της Α. Ε. Π. Καραγιαννίων πήρε ο Α. Ο. Ανατολής καθώς κέρδισε με σκορ 1-0. Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 87’ ο Φίλιος με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, περνώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα Παπαγερίδη.

Επιστροφές και απουσίες στην Καλλονή

Ο Σάββας Τσαμπούρης ξεκίνησε προπονήσεις στην Καλλονή


Στους Λάμπου Μύλους και υπό βροχή πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της Καλλονής.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης σε 4 γκρουπ, αγωνιστικά τετράγωνα με τρεις ομάδες και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Στα πλάνα του Σκίμπε για Εθνική ο Μάριος Οικονόμου

Ο Γιαννιώτης αμυντικός της Μπολόνια αναμένεται να κληθεί στην εθνική ομάδα


Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες των Μαυροβουνίου (24/3) και Ισλανδίας (29/3) σε φιλικές αναμετρήσεις και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, απέστειλε τις κλήσεις του, στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Με διάστρεμμα αποχώρησε από την προπόνηση ο Μανιάς

Με διάστρεμμα αποχώρησε από την προπόνηση ο Μανιάς


Ένα δυσάρεστο γεγονός προήλθε από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ καθώς αποχώρησε με ελαφρύ διάστρεμμα ο Μιχάλης Μανιάς και πιθανόν να μη ακολουθήσει την αποστολή στη Μυτιλήνη.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Η Κωπηλατική Ομοσπονδία βράβευσε τον πρωταθλητή Ελλάδας

Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων ως κορυφαίου σωματείου για το 2015 στην Ελλάδα


Την τιμητική της είχε για μία ακόμη χρονιά η Γιαννιώτικη Κωπηλασία κατά την πρόσφατη τελετή της ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ), στο πλαίσιο της οποίας βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2015, αλλά και το κορυφαίο σωματείο της περασμένης χρονιάς, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Δύο προβλήματα η Καλλονή ενόψει του αγώνα με ΠΑΣ

Δύο προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει ο Νίκος Καραγεωργίου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αρκετές απουσίες είχε η Καλλονή στο ματς με τη Σκόντα Ξάνθη και ερωτηματικό αποτελεί αν αυτές θα μειωθούν στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει προσπάθεια για τους Σπυρόπουλο και Ελλακόπουλο, οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι για το ματς με τον «Άγιαξ».

Μια σημαδιακή μέρα σήμερα για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη

Σαν σήμερα ο Άλεξ Φέρκιουνσον αναρωτήθηκε: Who is this Giourkas?


Σαν σήμερα (7/3) πριν από 15 χρόνια ο Άλεξ Φέρκιουσον είχε αναρωτηθεί "Who is Giourkas?", στο ντεμπούτο του Έλληνα άσου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η σεζόν 2000-2001 ήταν εκπληκτική για τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη, καθώς οι πράσινοι ξεκίνησαν από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και έφτασαν μέχρι τους "16" της διοργάνωσης.

Ημέρα ξεκούρασης σήμερα στον ΠΑΣ

Από αύριο Τρίτη 8/3 θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα


Στα ύψη είναι ο ενθουσιασμός και η ψυχολογία στο στρατόπεδο του ΠΑΣ μετά τις τελευταίες επιτυχίες και την προχτεσινή σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 επί του Παναιτωλικού. Τώρα στον ΠΑΣ κοιτάζουν το ματς του Σαββάτου που θα δώσουν στο όμορφο νησί της Λέσβου με την Καλλονή. Από το ματς αυτό θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ακόστα, Μιχαήλ που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες.

Διαιτητές από Καρδίτσα στο ματς της Ανατολής

Ο διαιτητής Λάμπρος Μαλιούρας θα διευθύνει τον αγώνα ΑΕΠ Καραγιαννίων - Α. Ο. Ανατολής


Ξεκινά μεθαύριο Τετάρτη το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος. Στο θεσμό αυτό συμμετέχουν οι κυπελλούχοι όλων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Η Ανατολή θα παίξει μεθαύριο στις 15:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης με την Α. Ε. Π. Καραγιαννίων.

Τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό

Τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει η ΕΠΣΗΠ


Υπό  την  αιγίδα  της  ΕΠΣΗΠ διοργανώνεται  Τουρνουά Ζωής για οικονομική ενίσχυση βρέφους έξι μηνών που χρειάζεται επείγουσα μετάβαση και χειρουργική επέμβαση σε ειδικό Νοσοκομείο της Γαλλίας.

Στην κορυφή οι παίδες του ΠΑΣ Ατρόμητος

Ρεπορτάζ από τον αγώνα παίδων Ατρόμητος - Α. Ο. Γιάννινα


Μεγάλη νίκη με ανατροπή σημείωσαν οι Παίδες του Π.Α.Σ. Ατρομήτου Ιωαννίνων έναντι της ομάδας του Α.Ο. Γιάννενα με τελικό σκορ 1-3. Με αυτή την εντυπωσιακή νίκη ο Π.Α.Σ. Ατρόμητος παραμένει στην κορυφή με 19 βαθμούς! 

Αποφασισμένες και με στόχο τη νίκη μπήκαν και οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα έληξε χωρίς να σημειωθεί κανένα τέρμα.