Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Κ-20: Δυνατός ο ΠΑΣ 3-0 τον Λεβαδειακό μέσα στο σπίτι του

Καλή εμφάνιση και εντυπωσιακή νίκη της ομάδας νέων Κ-20 του ΠΑΣ μέσα στη Λιβαδειά.


Για το πρωτάθλημα νέων σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ κέρδισε 3-0 μέσα στη Λιβαδειά τον τοπικό Λεβαδειακό. Η αναμέτρηση έγινε στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας. Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε δίκαια στη νίκη και μάλιστα με σημαντικό σκορ.

Πέρσι πήρε την πρώτη νίκη, φέτος πάει για τη δεύτερη!

Στιγμιότυπο από το ματς του α' γύρου στα Γιάννινα που έληξε με σκορ 1-0 υπέρ του Λεβαδειακού

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Αύριο Κυριακή θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα με τους αγώνες της 28ης αγωνιστικής. Μάλιστα όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 7 το απόγευμα. Το ίδιο θα γίνει και στις επόμενες δύο αγωνιστικές. Απ’ όλα τα γήπεδα θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από τη NOVA.

Η αποστολή του ΠΑΣ στο δρόμο για τη Λιβαδειά

Στο δρόμο για τη Λιβαδειά (φωτο) είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα


Χωρίς τους τιμωρημένους – τραυματίες Μανιά και Σκόνδρα η αποστολή του ΠΑΣ αναχώρησε για τη Λιβαδειά όπου το απόγευμα με μια προπόνηση που θα γίνει εκεί (17:00) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Το αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό θα γίνει αύριο Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 19:00.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Δυνατά ο ΠΑΣ πάει για θετικό αποτέλεσμα

Αποφασισμένος για νίκη στη Λιβαδειά είναι ο ιστορικός ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Γέμισε από χτες πάλι το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού επέστρεψε από την Αλβανία και ο Άντι Λίλα, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.  Έτσι ο Γιάννης Πετράκης έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του έχει επικεντρώσει την τακτική και τη θεωρία στις προπονήσεις στο Κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό.

Χωρίς Σκόνδρα, Μανιά πάει Λιβαδειά ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών του Απόστολου Σκόνδρα (φωτο) στη Λιβαδειά


Την τελευταία προπόνηση έκανε σήμερα στα Γιάννινα ο ΠΑΣ, καθώς αύριο το πρωί αναχωρεί για τη Λιβαδειά. Εκεί θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία με μια προπόνηση που θα γίνει στις 5 το απόγευμα. Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι – τραυματίες Μανιάς και Σκόνδρας.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ξεχώρισαν πάλι τα κουπιά του ΝΟΙ στον Σχινιά

Σε διεθνή ρεγκάτα θα αγωνιστεί ο Στέφανος Ντούσκος


Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν οι νεαροί κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου και στον δεύτερο και τελευταίο για φέτος Αγώνα Αξιολόγησης που διεξήγαγε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στον Σχινιά, προκειμένου να επιλέξει αθλητές για τις εθνικές της ομάδες. Αυτό παρά το γεγονός ότι αρκετά παιδιά ήταν άρρωστα και κάποια εξ αυτών δεν μπόρεσαν τελικά να αγωνιστούν.

Η κλήρωση των αγώνων στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική

Στα Τρίκαλα το πρώτο ματς για τον υποψήφιο πρωταθλητή ΕΠΣΗΠ Α. Ο. Βελισσαρίου


Στον 5ο όμιλο εντάχτηκε η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣΗΠ που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Αντίπαλοί της θα είναι οι πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Τρικάλων. Η αρχή για την πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣΗΠ που όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Α. Ο. Βελισσαρίου θα γίνει στα Τρίκαλα με την πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο Μιχάλης Βοσκάκης θα σφυρίξει στη Λιβαδειά

Ο Μιχάλης Βοσκάκης θα διευθύνει τον αγώνα Λεβαδειακός - ΠΑΣ


Ο Μιχάλης Βοσκάκης του συνδέσμου Ρεθύμνου θα διευθύνει τον αγώνα Λεβαδειακός – ΠΑΣ (19:00 Κυριακή 3/4). Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Βέρρης (Λέσβου), Αντώνης Πυλαρινός (Ζακύνθου).

Γύρισε και ο Άντι Λίλα στον ΠΑΣ

Στις προπονήσεις του ΠΑΣ γύρισε και ο διεθν.ης μέσος Άντι Λίλα


Με την επιστροφή και του Λίλα γέμισε το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα και η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά μπαίνει στην τελική ευθεία. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σκόνδρας, Μανιάς που είναι και τραυματίες.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ο Κρόνος απέκλεισε στα πέναλτι την ΑΕΠ Βατολάκκου

Για το κύπελλο ερασιτεχνών η ΑΕΠ απέκλεισε την Ανατολή αλλά αποκλείστηκε από τον Κρόνο Αργυράδων


Ο Κρόνος Αργυράδων Κέρκυρας πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος καθώς στο ΔΑΚ Γρεβενών απέκλεισε την Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου στα πέναλτι με σκορ 4-3. Ο Κρόνος προηγήθηκε στο 65' με κεφαλιά του Ιωανά, για να ισοφαρίσει ο Κατσαντώνης στο 92' με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Γ. Πετράκης: Πιστεύω πολύ στους Έλληνες παίκτες

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη για τη συνάντηση με Σκίμπε


Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, και μίλησε για τη συνάντηση των τεχνικών των ομάδων της Σούπερ Λιγκ με τον Μίχαελ Σκίμπε.

Στα Γιάννινα ο τελικός του πρωταθλήματος Νέων Κ-15

Στα Γιάννινα ο τελικός του πρωταθλήματος νέων Κ-15 μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως το Πρωτάθλημα της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου 2016.

Αγωνία και μάχες σε πολλά μέτωπα στο ερασιτεχνικό

Οι παίκτες, ο προπονητής και οι παράγοντες της Αναγέννησης Ελληνικού πανηγυρίζουν για την άνοδο στη Β' κατηγορία

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος, φουντώνει η μάχη στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και μάλιστα σε πολλά μέτωπα. Στην Α’ κατηγορία, πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος, σε ότι αφορά τον τίτλο, ουσιαστική η υπόθεση ξεκαθάρισε.

Πετράκης και Ριστάνης εκπροσώπησαν τον ΠΑΣ στην ΕΠΟ

Η συνάντηση που έγινε στην ΕΠΟ με τον Σκίμπε. Τρίτος από αριστερά στη φωτο είναι ο Γιάννης Πετράκης

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κ. Σκίμπε με τους προπονητές των ομάδων της Super League και του κ. Γκοδόλια με τους γιατρούς των συλλόγων, με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων ενόψει του νέου κύκλου υποχρεώσεων της Εθνικής στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2016.

Ο ψηλός βρήκε αυτό που ζητούσε στα Γιάννινα

ΠΑΣ και Περιστερίδης είναι ευχαριστημένοι από τη συνεργασία που πήγε μέχρι τον Ιούνιο 2018.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το συμβόλαιό του που λήγει τον προσεχή Ιούνιο επέκτεινε για άλλα δύο χρόνια ο τερματοφύλακας Κώστας Περιστερίδης, ήτοι μέχρι 30 Ιουνίου 2018.

Επέστρεψε ο Στρούνα, αναμένεται ο Λίλα

Με τους γνωστούς απόντες συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ


Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ χωρίς τους τραυματίες Μανιά, Σκόνδρα (δεν παίζουν στη Λιβαδειά γιατί είναι τιμωρημένοι) και χωρίς το Λίλα που χτες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την εθνική Αλβανίας στο ματς με το Λουξεμβούργο. Ο Στρούνα επέστρεψε κανονικά.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο στον ΠΑΣ

Κανονικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ


Δεν άλλαξε κάτι στον ΠΑΣ και συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μανιάς και Σκόνδρας.

Ανανέωσε μέχρι 30 Ιουνίου 2018 ο Περιστερίδης

Ο Κώστας Περιστερίδης στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο


Παίκτης του ΠΑΣ μέχρι τον Ιούνιο 2018 θα είναι ο γκολκίπερ Κώστας Περιστερίδης που ανανέωσε το συμβόλαιό του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Προπονήθηκαν Μπέριος και Γαρουφαλιάς

Κανονικά προπονήθηκαν σήμερα οι Μπέριος και Γαρουφαλιάς


Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μπήκαν από σήμερα οι Μπέριος, Γαρουφαλιάς. Εξακολουθεί να είναι τραυματίας ο Σκόνδρας. Απόντες είναι και οι διεθνείς Λίλα, Στρούνα. Αναλυτικά το σημερινό (28/3) δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ μετά το ρεπό που είχε δώσει ο κ. Πετράκης.

Στ. Τσουκαλάς: Μου αρέσουν τα Γιάννινα, περνώ καλά στον ΠΑΣ

Η συνέντευξη του Σταύρου Τσουκαλά στην ιστοσελίδα της σούπερ λίγκα


«Μου αρέσει στα Γιάννενα. Περνάω πολύ καλά στον ΠΑΣ αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στην ομάδα τα τελευταία χρόνια υπάρχει και προοπτική και κίνητρο» τονίζει στην αποκλειστική του συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Super League o Σταύρος Τσουκαλάς.