Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Ο "Άγιαξ" πάει Ξάνθη για να γράψει πάλι ιστορία

Μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του θέλει να προσθέσει ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Αύριο πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της σούπερ λίγκα με τους αγώνες της 30ης αγωνιστικής, που θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα στις 7 το απόγευμα με τα κανάλια της NOVA να είναι σε όλα τα γήπεδο.

Δεν παίζει ο Ναδάλες, αλλάζουν τα σχέδια του Πετράκη

Για Ξάνθη αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΣ με στόχο τη νίκη


Τελικά ο Νταβίντ Ναδάλες δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και η μαγνητική που έκανε έδειξε ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Με αγωνία ανέμεναν μέχρι χτες αργά το βράδυ τα αποτελέσματα της μαγνητικής μήπως και μπορέσει να παίξει αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Έτσι ο «Φόνσι» έμεινε εκτός αποστολής.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Αποφασισμένοι να λιώσουν σίδερα στην Ξάνθη οι παίκτες του "Άγιαξ"

Φάση από παλιότερο αγώνα του ΠΑΣ στα Πηγάδια με τη Skoda Ξάνθη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ με τον Γιάννη Πετράκη να κάνει τις τελικές δοκιμές για το κρίσιμο ματς με τη Skoda Ξάνθη που θα δώσει την Κυριακή στα Πηγάδια.

Ευχές στον ΠΑΣ από το Δημοτικό Συμβούλιο

Ευχές και από τον Δήμο Ιωαννιτών στον ΠΑΣ Γιάννινα


Μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε σήμερα το μεσημέρι, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιωαννιτών απευθύνει στην «οικογένεια» του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ το εξής μήνυμα:

Πρόβλημα με Ναδάλες αλλά θα είναι στην αποστολή

Αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ ο Νταβίντ Ναδάλες


Με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ ο Νταβίν Ναδάλες και ανάλογα πως θα είναι η κατάστασή του θα εξαρτηθεί αν μπορεί να τον υπολογίζει ο Γιάννης Πετράκης στο ματς με την Ξάνθη. Θα είναι στην αποστολή και θα δοκιμάσει στην προπόνηση που θα γίνει στην Ξάνθη το απόγευμα του Σαββάτου.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ο Μάριος Λαμπρόπουλος ρέφερι στα Πηγάδια

Ο Μάριος Λαμπρόπουλος θα διευθύνει το ματς Ξάνθη - ΠΑΣ την Κυριακή στα Πηγάδια


Ο Μάριος Λαμπρόπουλος του συνδέσμου Ηλείας θα διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Βασίλειος Καμπούρης (Εύβοιας). 

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από την προετοιμασία του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ


Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε και σήμερα Πέμπτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη, πλην του Μιχάλη Μανιά που είναι τιμωρημένος.

Οι βετεράνοι του ΠΑΣ στο πλευρό της ομάδας

Ανακοίνωση των βετεράνων του ΠΑΣ για το κρίσιμο ματς της Κυριακής στην Ξάνθη


Και οι βετεράνοι του ΠΑΣ κάνουν κάλεσμα στον κόσμο  να βοηθήσει την ομάδα την Κυριακή στην Ξάνθη για να πάρει τη νίκη που θα την οδηγήσει στα πλέι οφ και στην έξοδο στην Ευρώπη.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Ερασιτέχνης ΠΑΣ: "Όλοι μαζί την Κυριακή να γιορτάσουμε στην Ξάνθη"

Η ανακοίνωση - κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ για το ματς της Κυριακής στην Ξάνθη



Τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣ να συμπέσει με την έξοδο στην Ευρώπη τονίζει με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ. Πιο συγκεκριμένα επισημαίνει και τα εξής:  «Στην πιο σημαντική στιγμή της νεώτερης ιστορίας της ομάδας μας, του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καλούμαστε όλοι να βρισκόμαστε κοντά, προκειμένου με την συμπλήρωση των πενήντα χρόνων από την ίδρυσή της να γιορτάσουμε στην Ξάνθη το μεγαλύτερο ιστορικό γεγονός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Τα θρυλικά Γιάννινα έτοιμα για το ραντεβού με την ιστορία

Πανέτοιμος ο ΠΑΣ για το ματς της χρονιάς που θα γίνει στην Ξάνθη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά το χτεσινό ρεπό, στη δουλειά ρίχνονται από σήμερα όλοι στον ΠΑΣ ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της Κυριακής στην Ξάνθη με την τοπική ομάδα.

Δωρεάν οι διαιτησίες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές

Η ΕΠΣΗΠ αποφάσισε να είναι δωρεάν για τα σωματεία οι διαιτησίες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές


Η ΕΠΣΗΠ για να ανακουφίσει κάπως τα σωματεία, αποφάσισε να απαλλαγούν από τα έξοδα διαιτησίας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας. Σε μια δύσκολη εποχή που και το μισό ευρώ έχει την αξία του, είναι και αυτό κάτι για τα σωματεία και τους παράγοντες που ξοδεύουν χρήματα και χρόνο.

Εντατικά μαθήματα από Πετράκη για τη μεγάλη νίκη της Κυριακής

Τα κεφάλια μέσα και δουλειά από σήμερα στον ΠΑΣ Γιάννινα


Μετά το χτεσινό ρεπό στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ. Ο Γιάννης Πετράκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού αποθεραπεύτηκε και ο Γαρουφαλιάς.

Πως μπορούν οι φίλοι του ΠΑΣ να προμηθευτούν εισιτήρια

Οδηγίες στους φίλους του ΠΑΣ να προμηθευτούν εισιτήρια


Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκε ο τρόπος που μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια οι φίλοι της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη για το κρίσιμο ματς της Κυριακής.

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Με κόσμο ο ΠΑΣ θα παίξει την Κυριακή στην Ξάνθη

Ο ΠΑΣ εξασφάλισε εισιτήρια από την Ξάνθη για τις ανάγκες των φιλάθλων του


Με φιλάθλους στο πλευρό του ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στην Ξάνθη την τοπική ομάδα στο ματς της χρονιάς έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Οι Γιαννιώτες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα πέταλο, κατόπιν συνεννόησης με την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη με τιμή εισιτηρίων 20 ευρώ.

Τελική ευθεία με ...κομπιουτεράκια στο ερασιτεχνικό

Μάχη σώμα με σώμα για την παραμονή στην Α' Ερασιτεχνική δίνουν πολλές ομάδες

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στην τελική ευθεία μπήκαν τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ καθώς απέμειναν 2 και 7 αγωνιστικές αντίστοιχα πριν το τέλος. Στην Α’ κατηγορία πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Α. Ο. Βελισσαρίου και ετοιμάζεται για τους αγώνες μπαράζ. Το ενδιαφέρον είναι στη μάχη που γίνεται για την παραμονή στην κατηγορία.

Πιθανόν Παρασκευή η απόφαση για Πανιώνιο

Κατέθεσε την έφεση ο Πανιώνιος και η υπόθεση για την αδειοδότησή του θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό


Μετά την πρωτόδικη απόφαση για μη αδειοδότηση, στον Πανιώνιο δίνουν έναν νέο αγώνα ενόψει της νέας σεζόν. Οι «κυανέρυθροι» κατέθεσαν την Τρίτη (12/4) την έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή, όπου θα εξηγήσουν κάποια πράγματα για να περιμένουν να δικαιωθούν από εκεί.

Σήμερα ξεκούραση, από αύριο δουλειά για το όνειρο!

Δηλώσεις στη NOVA έκανε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Κώστας Περιστερίδης


Στο γήπεδο βρέθηκαν από χτες οι παίκτες του ΠΑΣ καθώς έκαναν αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πλατανιά, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι υπόλοιποι. Ο Γιάννης Πετράκης συνεχάρη τους παίκτες, ζήτησε να χαλαρώσουν για λίγο και να είναι επικεντρωμένη η προσοχή τους στο καθοριστικό παιχνίδι με την Ξάνθη που θα γίνει την Κυριακή στα Πηγάδια. Από την αναμέτρηση αυτή θα απουσιάσει ο Μιχάλης Μανιάς που είναι τιμωρημένος. Κανονικά θα αγωνιστούν οι υπόλοιποι. 

ΠΣΑΤ: Το Grexit στο ποδόσφαιρο θα είναι καταστροφικό για όλους

Το ψήφισμα που εξέδωσε ο ΠΣΑΤ για τον διαφαινόμενο κίνδυνο αποκλεισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου


Η Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΤ εκφράζει ομόφωνα, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την έντονη ανησυχία της για τα τεκταινόμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το σοβαρό ενδεχόμενο αποβολής του από τα διεθνή φόρα και διοργανώσεις.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Δεν θα παίξει στην Ξάνθη ο Μιχάλης Μανιάς

Ο Μιχάλης Μανιάς (που πανηγυρίζει για το 2ο γκολ επί του Πλατανιά με τους φιλάθλους) θα απουσιάσει από το κρίσιμο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη


Αποθεραπεία έκαναν σήμερα όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πλατανιά, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Για αύριο Τρίτη ο Γιάννης Πετράκης έδωσε στους παίκτες ρεπό. Από το ματς της Κυριακής στην Ξάνθη θα απουσιάσει ο Μιχάλης Μανιάς λόγω τιμωρίας.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα Skoda Ξάνθη - ΠΑΣ

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα Ξάνθη - ΠΑΣ


Στην κυκλοφορία έθεσε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, την Κυριακή 17/04/2016 και ώρα 19.00, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ως εξής:

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Μ. Μανιάς: Η πρώτη ομάδα που θα συζητήσω είναι ο ΠΑΣ

Δεξιά ο Μιχάλης Μανιάς με τον γιατρό του ΠΑΣ Σταύρο Ριστάνη στην απονομή της τιμητικής πλακέτας


Από τους δημοσιογράφους MVP του αγώνα ψηφίστηκε ο Μιχάλης Μανιάς που σημείωσε και τα 2 γκολ της νίκης του ΠΑΣ. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε ο γιατρός της ομάδας Σταύρος Ριστάνης. Το συμβόλαιο του Μανιά λήγει στις 30 Ιουνίου, ενώ δεν θα παίξει την Κυριακή στην Ξάνθη γιατί έχει κάρτες.

Κάλεσμα Πετράκη στον κόσμο να πάει στην Ξάνθη

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Μπάμπη Καρβέλη


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής:  «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν. Συγχαρητήρια και στον κόσμο για τη βοήθεια. Η νίκη αυτή έχει μεγάλη αξία γιατί ήρθε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο όλη τη χρονιά, ενώ είχε και το ίδιο με εμάς βαθμολογικό κίνητρο.

Π. Γκουτσίδης: Κάναμε ευκαιρίες χωρίς να βάλουμε γκολ


Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, βοηθός του Παράσχου στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος λόγω τιμωρίας δεν κάθισε στον πάγκο και από τα μπουθ μέσω τηλεφώνου έδινε οδηγίες στους συνεργάτες του. Ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου Παναγιώτης Γκουτσίδης μίλησε στη συνέντευξη και τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι που ήθελαν τη νίκη και οι δύο ομάδες.

Ο στόχος της Ευρώπης και η νίκη επί του Πλατανιά

Μανιάς και Ίλιτς πανηγυρίζουν στο 24' το πρώτο γκολ που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη


Μεγάλη νίκη σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του Πλατανιά με σκορ 2-0 με δύο γκολ του Μιχάλη Μανιά και αν κερδίσει μέσα στην Ξάνθη την Κυριακή κλειδώνει την 6η θέση που θα του δώσει το δικαίωμα να παίξει πλέι οφ και να εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη, αν δεν αδειοδοτηθεί ο Πανιώνιος.