Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Πρόγραμμα αγωνιστικής επαγρύπνησης έδωσε ο Πετράκης

Σε αγωνιστική επαγρύπνηση βρίσκονται όλοι στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πρόγραμμα αγωνιστικής επαγρύπνησης έδωσε για το Πάσχα ο Γιάννης Πετράκης, καθώς στον ΠΑΣ έχουν την αισιοδοξία ότι θα υπάρξει επέμβαση της ΟΥΕΦΑ και θα παίξει η Γιαννιώτικη ομάδα στα πλέι οφ.

Αναπαύσου ήσυχος "Αλβάρα", τα Γιάννινα δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ

Στα γήπεδα του Παραδείσου θα παίζει μπάλα ο Όσκαρ Αλβαρέζ

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στις πιο φωτεινές σελίδες της ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι αιώνια γραμμένο το όνομα του Όσκαρ Αλβαρέζ. Και μάλιστα με χρυσά γράμματα, καθώς η τετράχρονη θητεία του στον ΠΑΣ, είναι συνυφασμένη με το ξεκίνημα ενός μεγάλου ταξιδιού της Γιαννιώτικης ομάδας που μεταμορφώθηκε σε μια μεγάλη και δυνατή ομάδα, που έγραψε χρυσές σελίδες δόξας και μεγαλείου.

Ο Γ. Χριστοβασίλης εκπροσώπησε τον ΠΑΣ στην κηδεία του Όσκαρ Αλβαρέζ

Το στερνό αντίο στον Όσκαρ Αλβαρέζ εκ μέρος της οικογένειας του ΠΑΣ είπε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης


Στην Αττική γη αναπαύεται από σήμερα το μεσημέρι ο Όσκαρ Αλβαρέζ. Η οικογένειά του, φίλοι και παλιοί συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΣ τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία του.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Βετεράνοι ΠΑΣ: "Ο Αλβαρέζ τίμησε και δόξασε την ομάδα μας"

Συλλυπητήρια ανακοίνωση των βετεράνων του ΠΑΣ για τον θάνατο του Όσκαρ Αλβαρέζ


Ανακοίνωση για τον θάνατο του Όσκαρ Αλβαρέζ εξέδωσαν και οι βετεράνοι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου τους στο facebbok. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι λόγοι που επιβάλλουν την επέμβαση της ΟΥΕΦΑ

Υπάρχουν λόγοι που επιβάλλουν την επέμβαση της ΟΥΕΦΑ για την αδειοδότηση του Πανιώνιου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μπορεί σήμερα να γίνεται η κλήρωση των αγώνων πλέι οφ με τον Πανιώνιο στην κληρωτίδα, δικαιωματικά στην παρούσα φάση, αφού είναι 5ος στη βαθμολογία και αδειοδοτούμενος από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν χάνουν την αισιοδοξία τους.

Το πρόγραμμα των αγώνων πλέι οφ που ξεκινούν 11 Μαίου

Στις 11 Μαίου ξεκινούν οι αγώνες πλέι οφ


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της Superleague η κλήρωση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος που θα αρχίσουν την Τετάρτη 11 Μαϊου.

Τι λένε για τον Αλβαρέζ οι Τάκης Γραμμενιάτης και Αντώνης Αντωνιάδης

Ο λεοντόκαρδος αμυντικός του ΠΑΣ Τάκης Γραμμενιάτης που ήταν για 4 χρόνια συμπαίκτης με τον Αλβαρέζ


Δύο μεγάλοι άσσοι του παρελθόντος που υπήρξαν συμπαίκτες με τον Όσκαρ Αλβαρέζ στον ΠΑΣ και στον Παναθηναϊκό, τον αποχαιρετούν με τα καλύτερα λόγια στο facebook. Πρόκειται για τον Τάκη Γραμμενιάτη που ήταν δίπλα στον Αλβαρέζ από τα πρώτα βήματα στον ΠΑΣ και για τον μεγάλο διεθνή άσσο του Παναθηναϊκού Αντώνη Αντωνιάδη που πανηγύρισε και νταμπλ με τον Αργεντινό άσσο.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αποχαιρετά τον μεγάλο Όσκαρ Αλβαρέζ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Όσκαρ Αλβαρέζ εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Για τον θάνατο του Όσκαρ Αλβαρέζ συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Ο Όσκαρ Μαρτσελίνο Αλβαρέζ, ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ της 50χρονης ιστορίας μας, έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΣ.

Ετοιμάζεται ο Ναυτικός Όμιλος για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Καθημερινά τα πληρώματα του ΝΟΙ ετοιμάζονται στην Παμβώτιδα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα


Μπορεί να διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, όμως οι πύλες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων παραμένουν καθημερινά ανοιχτές και η προετοιμασία της αγωνιστικής του ομάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς πρωί – απόγευμα στα νερά της Παμβώτιδας, βοηθούντος και του καλού καιρού των τελευταίων ημερών!

Προπόνηση και το Πάσχα στον ΠΑΣ, καθώς ελπίζουν σε δικαίωση από την ΟΥΕΦΑ

Και τη Δευτέρα του Πάσχα προγραμμάτισαν προπόνηση στον ΠΑΣ περιμένοντας το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ στην Αθήνα


Στον ΠΑΣ έχουν βάσιμες ελπίδες για δικαίωση από την ΟΥΕΦΑ, αν επανεξετάσει το φάκελο του Πανιωνίου και βρει ελλείψεις, γι’ αυτό θα τσουγκρίσουν τα Πασχαλιάτικα αυγά στο γήπεδο, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τα πλέι οφ. Σήμερα έγινε η τελευταία προ του Πάσχα προπόνηση και το ραντεβού του Πετράκη με τους παίκτες ανανεώθηκε για τη Δευτέρα του Πάσχα στις 6 το απόγευμα.

Μίμης Δομάζος: Είχε ευκολία στο σκοράρισμα ο Αλβαρέζ

Δηλώσεις για τον Όσκαρ Αλβαρέζ έκανε ο Μίμης Δομάζος


Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Μίμης Δομάζος για τον Όσκαρ Αλβαρέζ, ο οποίος έφυγε σήμερα το πρωί σε ηλικία 68 ετών. Ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και χαρακτήρισε εξαιρετικό συμπαίκτη και άνθρωπο τον μεγάλο άσο του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού.

"Έφυγε" ο 'Οσκαρ Αλβαρέζ, ο μεγαλύτερος κανονιέρης στην ιστορία του ΠΑΣ (Video)

"Έφυγε" ο μεγάλος κανονιέρης Όσκαρ Αλβαρέζ


Ο Όσκαρ Αλβαρέζ, ο μεγαλύτερος κανονιέρης όλων των εποχών που πέρασε από τον ΠΑΣ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 67 ετών. Είχε γεννηθεί στις 25 Μαΐου 1948. Το πένθος είναι βαρύ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», καθώς στην τετραετία 1972-1976 ήταν μια εμβληματική φυσιογνωμία στην μεγάλη ομάδα εκείνης της εποχής. Ο μεγάλος φορ, το τανκ που με το μεγάλο μαλλί και την επιβλητική φυσιογνωμία προκαλούσε δέος σε όλες τις αντίπαλες άμυνες.

Σειρά δημοσιευμάτων για καταγγελία του ΠΑΣ στην ΟΥΕΦΑ

Καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ ο ΠΑΣ για τον φάκελο του Πανιωνίου σύμφωνα με δημοσιεύματα


Μπαράζ δημοσιευμάτων υπήρξαν χτες βράδυ σε ιστοσελίδες ότι τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ για να εξετάσει την υπόθεση αδειοδότησης του Πανιωνίου.

Χαρίσης: Στους κορυφαίους μέσους του πρωταθλήματος έπρεπε να είναι και ο Τσουκαλάς

Ο Χάρης Χαρίσης που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Χάρης Χαρίσης σκόραρε απέναντι στον ΠΑΣ, αλλά δεν πανηγύρισε κι έτσι πήρε το βραβείο Fair Play της Σούπερ Λιγκ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε ότι στην ομάδα των Ιωαννίνων ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και ένιωσε περίεργα όταν έβαλε γκολ εναντίον της.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Αύριο Μεγάλη Πέμπτη θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ

Αύριο Μεγάλη Πέμπτη θα γίνει στη σούπερ λίγκα η κλήρωση των πλέι οφ


Τη Μεγάλη Πέμπτη (28/4, 15.00) στα γραφεία της Λίγκας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Playoffs για τη σεζόν 2015-2016. Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή. Υπενθυμίζεται ότι στο μίνι πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον τελικό ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Στιγμιότυπο από την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-2 στον τελικό των ομάδων Κ-15


Όλα πήγαν καλά από οργανωτικής πλευράς αλλά και από αθλητικής συμπεριφοράς στον σημερινό τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ-17 της σούπερ λίγκα, όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-0 τον ΠΑΟΚ και φόρεσε στα Γιάννινα το στέμμα του πρωταθλητή.

Δεν χάνουν την αισιοδοξία στον ΠΑΣ και περιμένουν τις εξελίξεις

Στον ΠΑΣ δεν χάνουν την αισιοδοξία και περιμένουν να φανεί φως από την ΟΥΕΦΑ


Μπορεί οι μέρες να περνούν βασανιστικά για τους φίλους του ΠΑΣ, καθώς δεν φάνηκε κάποιο φως από την ΟΥΕΦΑ, αλλά στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και περιμένουν. Οι παίκτες και ο Πετράκης με τους συνεργάτες του θα συνεχίσουν τις προπονήσεις και τα φιλικά, ώστε η ομάδα αγωνιστικά να είναι στον ανάλογο βαθμό ετοιμότητας. Βοηθά και το γεγονός ότι προκρίθηκε η ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει στις 7 Μαΐου, οπότε τα πλέι οφ μετατίθενται από τις 4 στις 11 Μαίου. 

Στα Γιάννινα ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-0 τον ΠΑΟΚ


Οι παίκτες της ομάδας Κ-15 του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν στο στάδιο "Ζωσιμάδες" την κατάκτηση του τίτλου. Δεξιά ο Τάσος Πάντος που είναι στο τεχνικό τημ των ερυθρόλευκων (ΦΩΤΟ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ)


Πρωταθλητής και στην κατηγορία Κ-15 αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός καθώς στον τελικό του πρωταθλήματος που έγινε στο γήπεδο  Ζωσιμάδες των Ιωαννίνων επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0. Τα γκολ για τους νεαρούς ερυθρόλευκους πέτυχαν οι Γεωργαντής στο 52' και ο Mπουλάρι στο 78'.

Ισοπαλία 1-1 ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο με Παναιτωλικό

Στιγμιότυπο από τον φιλικό αγώνα Παναιτωλικός - ΠΑΣ 1-1


Ισόπαλος 1-1 έληξε ο φιλικός αγώνας του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 25’ από σέντρα του Νικολιά, ο Πάουλο στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στην εστία του Κυριακίδη δίνοντας προβάδισμα στον ΠΑΣ.

Με άλλη μορφή συνεχίζεται ο αγώνας των δημοσιογράφων

Συνεχίζεται με άλλη μορφή ο αγώνας των δημοσιογράφων κατά του ασφαλιστικού εκτρώματος


Με άλλη μορφή συνεχίζεται ο αγώνας των δημοσιογράφων κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Από την ΠΟΕΣΥ ανακοινώθηκαν τα εξής:

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Το gianninasports συμμετέχει και στη νέα απεργία των δημοσιογραφικών οργανώσεων

Λόγω απεργίας δεν θα υπάρχει ροή ειδήσεων μέχρι στις 6 πμ. της Μεγάλης Τετάρτης


Τo gianninasports.blogspot.gr συμμετέχει στις νέες απεργιακές κινητοποιήσεις των δημοσιογραφικών οργανώσεων μετά από συνάντηση που είχε στα γραφεία της ΠΟΕΣΥ. Από σήμερα Κυριακή των Βαίων 24 Απριλίου 6 το πρωί μέχρι τις 6 το πρωί της Μ. Τετάρτης δεν θα υπάρχει ροή ειδήσεων.