Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Σε επιφυλακή ο Χριστοβασίλης για τα μεταγραφικά!

Τα μεταγραφικά και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά είναι τα θέματα επικαιρότητας στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στην Αθήνα και στην έδρα των επιχειρήσεών του αναμένεται να περάσει το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης κάνοντας σειρά επαφών με παίκτες και μάνατζερ για το κλείσιμο συμφωνιών με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Η πιο μεγάλη επιτυχία του ΠΑΣ και το νόημα των δηλώσεων Πετράκη

Ο Γ. Χριστοβασίλης πέτυχε να σταθεροποιήσει την ομάδα στην Α' Εθνική και ο Πετράκης να της δώσει την ελπίδα και το όραμα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Αν είναι κάτι που έχει πετύχει ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια, είναι η σταθεροποίησή του στη σούπερ λίγκα και μάλιστα τερματίζοντας σε υψηλές για τα δικά του δεδομένα.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Όλα έτοιμα για το τουρνουά βετεράνων "Γ. Οικονόμου"

Στη φωτογραφία ο αείμνηστος Γιώργος Οικονόμου στα Ιωάννινα, με αυτοσχέδια βάρη, προπονείται για τους πανελλήνιους αγώνες άρσης βαρών το 1955, στην σημερινή Πλατεία Μαβίλη.


Ο Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων διοργανώνει στη μνήμη του Γιώργου Οικονόμου αγώνες παλαιμάχων αθλητριών και αθλητών του με την επωνυμία « 1η αγωνιστική συνάντηση των παλαιμάχων αθλητριών και αθλητών του συλλόγου με την επωνυμία « ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ»  την Κυριακή 29/05/2016 στην αίθουσα άρσης βαρών του συλλόγου «Γιώργος Οικονόμου », στο χώρο του ΕΑΝΚ Ιωαννίνων (Λιμνοπούλα ).

Ο Τίκας από Καρδίτσα στο κρίσιμο ματς του Βελισσαρίου

Ο διαιτητής Τριαντάφυλλος Τίκας (φωτο) θα διευθύνει τον αγώνα Αστέρας Πετριτής - Βελισσάριο


Ο Τριαντάφυλλος Τίκας του συνδέσμου Καρδίτσας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής (29/5) Αστέρας Πετριτής Κέρκυρας – Α. Ο. Βελισσαρίου. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Τίκας, Γεώργιος Στεφανής επίσης του συνδέσμου Καρδίτσας.

Γ. Πετράκης: Να διασφαλίσουμε ότι πετύχαμε μέχρι τώρα

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Γιώργο Χελάκη για τον ΣΠΟΡ FM 94.6 έδωσε ο Γιάννης Πετράκης


Μεγάλη του τιμή χαρακτήρισε ο Γιάννης Πετράκης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 το γεγονός ότι είναι ο μακροβιότερος τεχνικός του ΠΑΣ και τόνισε ότι οι περασμένες σεζόν θα αποτελέσουν μπούσουλα για την επόμενη. 

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Συνεχίζει με τον Θανάση Χαρίση η Θύελλα Ελεούσας

Και στη νέα σαιζόν προπονητής στη Θύελλα Ελεούσας θα είναι ο Θανάσης Χαρίσης (φωτο)



Με την εκλογή της νέας διοίκησης στη Θύελλα Ελεούσας ξεκίνησε και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Και είναι λογικό να ξεκινά πρώτα από το θέμα τεχνικής ηγεσίας, καθώς οι ομάδες χτίζονται από τους προπονητές.

Στο χορό της ανόδου μπήκε για τα καλά και το Βελισσάριο


Οι παίκτες του Α. Ο. Βελισσαρίου χαιρετούν τους φιλάθλους στο ξεκίνημα του αγώνα



Στο «κόλπο» της ανόδου μπήκε ο Α. Ο. Βελισσαρίου καθώς κέρδισε 2-0 το Ελευθεροχώρι Τρικάλων ενώ στο Γαρδίκι η τοπική Δόξα κέρδισε 1-0 τον Αστέρα Πετριτής Κέρκυρας. Έτσι το πρωτάθλημα πήρε «φωτιά» για τα καλά και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές θα έχουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Φαβορί για τον Λεβαδειακό ο Χριστόπουλος

Υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος



Ξεκάθαρο φαβορί για τον πάγκο του Λεβαδειακού είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος. Οι άνθρωποι της ομάδας φέρονται να έχουν καταλήξει στον 44χρονο προπονητή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τι γίνεται με τα μεταγραφικά και την παραμονή Ίλιτς και Μανιά

Οι τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΣ 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Εν αναμονή είναι όλοι στον ΠΑΣ Γιάννινα, περιμένοντας να τελειώσουν τα πλέι οφ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις αδειοδοτήσεις και να ξέρουν πως θα πορευτούν στην συνέχεια. Μετά την καταγγελία του ΠΑΣ στην ΟΥΕΦΑ θα γίνει ο έλεγχος των φακέλων και το αποτέλεσμα, αν αλλάξει κάτι ή όχι, θα γίνει γνωστό μετά το τέλος των αγώνων διαβάθμισης για τις θέσεις 2-5 στη σούπερ λίγκα.

Στιγμιότυπα από τον τελικό Ατρόμητος - Α.Ο. Γιάννινα 3-0 (video)

Στο γήπεδο της Κόνιτσας, παίκτες και προπονητές του Ατρόμητου πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων


Ο Ατρόμητος κατέκτησε το πρωτάθλημα Παίδων καθώς κέρδισε στον τελικό με σκορ 3-0 τον Α.Ο. Γιάννινα. Οι αγώνες της τελικής φάσης έγιναν στο γήπεδο . Έγινε ένα καλό παιχνίδι που κυριάρχησε ο Ατρόμητος έχοντας και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα τον Βακαλόπουλο, που ήταν σε καλή μέρα.

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία με το τεχνικό τημ

Για ένα ακόμα χρόνο ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Πετράκη και τους συνεργάτες του



Σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα επισημοποίησε την επέκταση της συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο του Γιάννη Πετράκη και των συνεργατών του στο τεχνικό τημ. Μια συνεργασία που έκλεισε πριν από 10 μέρες και ανακοινώθηκε σήμερα. Η δε συνάντηση του Πετράκη με τον Χριστοβασίλη έγινε το Σάββατο 14 Μαίου στα γραφεία των επιχειρήσεων του προέδρου στην Αθήνα και εκεί έκλεισε η συμφωνία. Όλο αυτό το διάστημα ο Γιάννης Πετράκης είχε καθημερινή συνεργασία με τον Γιώργο Χριστοβασίλη για τον σχεδιασμό της νέας σαιζόν.

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Με δύο πλάνα βαδίζει ο ΠΑΣ, με ή χωρίς Ευρώπη

Έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα όσον αφορά τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μια μικρή αναστολή για τα μεταγραφικά ενδεχομένως να πάρουν οι αποφάσεις στον ΠΑΣ, περιμένοντας  να τελειώσουν τα πλέι οφ και να μάθουν το αποτέλεσμα του ελέγχου στον φάκελο του Πανιωνίου.

Κοντά στα παιδιά ο ΠΑΣ, στηρίζει τους αγώνες "Run and Out"

Μια αξιόλογη προσπάθεια στηρίζει και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 αγκαλιάζει τα παιδιά, που αποτελούν τη μεγαλύτερη ελπίδα για το μέλλον και αναλαμβάνει μέγας υποστηρικτής της αθλητικής γιορτής «Run and Out», τα τελικά της οποίας θα γίνουν στο ΕΑΝΚΙ Λιμνοπούλας, στις 26 και 27 Μαΐου.

Τσίρκοβιτς αντί Χαραλαμπίδη στην Α. Ε. Καραϊσκάκης

Ο νέος προπονητής της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας Μίκι Τσίρκοβιτς


Στην Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας μετά από μια αποτυχημένη χρονιά, καθώς μέσα στην Άρτα χάθηκε η άνοδος στη Β’ Εθνική, σημειώθηκε σήμερα αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Σταμάτησε η συνεργασία με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη και στη θέση του προσλήφθηκε ο Μίκι Τσίρκοβιτς.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Εξετάζεται από την ΟΥΕΦΑ ο φάκελος του Πανιωνίου

Η ΟΥΕΦΑ μέσω συνεργαζόμενης εταιρίας εξετάζει τον φάκελο του Πανιωνίου


Στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκονται συνεργάτες της UEFA και από σήμερα και για δύο τουλάχιστον ημέρες θα εξετάζουν τα στοιχεία βάσει των οποίων αδειοδοτήθηκε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο Φωτιάδης από την Καστοριά ρέφερι στο ματς του Βελισσαρίου

Ο Φώτιος Φωτιάδης (φωτο) θα διευθύνει τον αγώνα Βελισσάριο - Ελευθεροχώρι


Ο διαιτητής Φώτιος Φωτιάδης του συνδέσμου Καστοριάς ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Α. Ο. Βελισσαρίου – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου Τρικάλων που θα γίνει την Τετάρτη 25 Μαίου και ώρα 17:00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Πρώτη νίκη με 3-1 στο Γαρδίκι και καλή εμφάνιση το Βελισσάριο

Καλή εμφάνιση και νίκη με 3-1 το Βελισσάριο μέσα στο Γαρδίκι επί της Δόξας


Σημαντική νίκη με σκορ 3-1 μέσα στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας επί της τοπικής Δόξας σημείωσε ο Α. Ο. Βελισσαρίου και ελπίζει στη συνέχεια να καλύψει τη διαφορά  των 3 βαθμών από τη ζώνη της ανόδου. Ο Α. Ο. Β. ήταν πολύ καλός, αλλά περισσότερος ουσιαστικός επιδιώκοντας το τρίποντο, το οποίο και πήρε. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.