Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Τέλος ο Χοτζάι, τα απρόοπτα της προπόνησης και ο χρόνος που πιέζει ασφυκτικά

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή προπόνηση στο Καρπενήσι. Διακρίνονται από αριστερά Σκόνδρας, Κοζορώνης, Δώνης, Μασούρας, Φερφελής

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σε καιρικές συνθήκες… Σκανδιναβίας έγινε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ χθες στο Καρπενήσι. Το μεσημέρι ξέσπασε έντονη καταιγίδα που κόπασε μισή ώρα πριν από τη λήξη της προπόνησης στο προπονητικό κέντρο του ξενοδοχείου που διαμένει η ομάδα.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Το Βελισσάριο συνεχίζει με προπονητή τον Ανέστη Ζώη

Ανανεώθηκε για ένα ακόμα χρόνο η συνεργασία του προπονητή Ανέστη Ζώη (φωτο) με τον Α. Ο. Βελισσαρίου


Κοινή πορεία στη νέα αγωνιστική σεζόν θα ακολουθήσουν ο Α. Ο. Βελισσαρίου με τον προπονητή Ανέστη Ζώη. Με στόχο την κατάκτηση του τίτλου και την απευθείας άνοδο στη Γ’ Εθνική. Αυτό ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα των Σεισμοπλήκτων.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τις σημερινές προπονήσεις

Διπλές και σήμερα οι προπονήσεις του ΠΑΣ στο Καρπενήσι


Με διπλές προπονήσεις συνεχίστηκε και σήμερα στο Καρπενήσι η προετοιμασία του ΠΑΣ. Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Ολοκληρώθηκαν και για σήμερα χωρίς προβλήματα οι προπονήσεις της ομάδας μας στο Καρπενήσι.

Στους υπάρχοντες παίκτες θα στηριχτεί ο ΠΑΣ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια

Στους υπάρχοντες παίκτες απ' ότι φαίνεται θα στηριχτεί ο ΠΑΣ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το έχουν τάμα στον ΠΑΣ, κάθε χρόνο στην τελευταία Κυριακή από την περίοδο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, η ομάδα να εκκλησιάζεται στην Ιερά Μονή της Παναγίας στην Προυσσό Ευρυτανίας ζητώντας τη βοήθεια της Μεγαλόχαρης.

Επιθεώρηση Δημητρίου και αγώνας δρόμου για το γήπεδο

Ερωτηματικό παραμένει που θα γίνει το πρώτο ματς του ΠΑΣ για το Γιουρόπα Λιγκ


Ξαφνική επίσκεψη στα Γιάννινα έκανε προχτές ο διευθυντής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου ενεργώντας ως εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ, κάνοντας έλεγχο στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για το αν πληροί τις προϋποθέσεις για να γίνουν αγώνες της 2ης φάσης του Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόεδρος και στα Σούρμενα ο Γ. Χριστοβασίλης

Πρόεδρος και στα Σούρμενα ανέλαβε ο Γιώργος Χριστοβασίλης


Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Α.Σ. Σουρμένων, με την αισιοδοξία να είναι έκδηλη στο στρατόπεδο του συλλόγου. Το θετικό σε όλη τη διαδικασία είναι ότι στον προεδρικό θώκο του ιστορικού συλλόγου θα βρίσκεται ένα γνωστό πρόσωπο που αποτελεί τον κύριο χρηματοδότη του ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Προσκύνημα στην Παναγιά την Προυσιώτισσα από τον ΠΑΣ

Επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Παναγίας στην Προυσσό Ευρυτανίας έκανε η ομάδα του ΠΑΣ


Επίσκεψη για προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Παναγίας στην Προυσσό Ευρυτανίας έκανε τα πρωί η ομάδα του ΠΑΣ, με αφορμή και το ρεπό που έδωσε ο Γιάννης Πετράκης. Το απόγευμα η προπόνηση έγινε νωρίτερα προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα Οντ Γκρένλαντ – Μάριεχαμν 2-0.

Με μεταγραφή στην Αγία Παρασκευή η Γιαννιώτισσα Σοφία Κλείτσα

Από τον Αθηναϊκό μεταγράφηκε στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Αγίας Παρασκευής η Σοφία Κλείτσα


Παίκτρια της Αγίας Παρασκευής είναι πλέον η Σοφία Κλείτσα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της ομάδας! Η 20χρονη γκαρντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Αθηναϊκό, ενώ έχει περάσει και από τις Νεανίδες του Παναθηναϊκού.

Τι είδαμε στο ματς Οντ Γκρένλαντ - Μάριεχαμν 2-0

Καλύτερη ομάδα η Οντ Γκρένλαντ κέρδισε δίκαια με σκορ 2-0 την Μάριεχαμν


Μετά από καλή εμφάνιση η Όντ Γκρένλαντ κέρδισε 2-0 την Μάριεχαμν στην αναμέτρηση που έγινε το βράδυ στην πόλη Σκιέν της Νορβηγίας. Ήταν η πρώτη αναμέτρηση για την 1η φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Λ. Σέμος γενικός αρχηγός στον Ηρακλή;

Γενικός αρχηγός στον Ηρακλή ο Λάζαρος Σέμος;


Ημέρα εξελίξεων είναι η σημερινή για τον Ηρακλή, καθώς ο Λάζαρος Σέμος αναμένεται να επιστρέψει στον σύλλογο, αυτή τη φορά από το πόστο του γενικού αρχηγού. Στη Θεσσαλονίκη και τη Μίκρα βρίσκεται ο Λάζαρος Σέμος, προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις έτσι ούτως ώστε να αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού. 

Η αποστολή του ΝΟΙ για τους διασυλλογικούς αγώνες στην Καστοριά

Αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΙ σε αγώνες κωπηλασίας στην Καστοριά


Με ομάδα 18 επίλεκτων νεαρών αθλητών και αθλητριών ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων θα λάβει μέρος στους διασυλλογικούς αγώνες Κωπηλασίας που θα διεξάγει στη μνήμη Μιχάλη Μπατσόπουλου ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς. Οι αγώνες θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο στη λίμνη της Καστοριάς και αφορούν στις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων, γεννημένων τα έτη 2000 – 06.

Νέος πρόεδρος και νέα διοίκηση στον Α. Ο. Βελισσαρίου

Νέος πρόεδρος με παλιούς παράγοντες στη νέα διοίκηση του Α. Ο. Βελισσαρίου


Με νέα διοίκηση και νέο πρόεδρο θα πορευτεί στη συνέχεια ο Α. Ο. Βελισσαρίου με στόχο την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ερασιτεχνική της ΕΠΣΗΠ και την απευθείας άνοδο στην Γ’ Εθνική, αφού από τη νέα σεζόν δεν θα υπάρχουν μπαράζ. Η Γ’ Εθνική θα διεξαχθεί με περισσότερες ομάδες, όπως παλιά η Δ’ Εθνική. Στη νέα διοίκηση είναι οι παλιοί παράγοντες με νέο πρόεδρο τον Ευάγγελο Λέττα. Οι πρώην πρόεδροι Παπακώστας και Γεωργόπουλος είναι αντιπρόεδροι. 

Αλληλογραφία με την ΟΥΕΦΑ για το γήπεδο

Για να δούμε που θα γίνει το ευρωπαϊκό ματς για τον ΠΑΣ. Στα Γιάννινα ή στο Περιστέρι;


Το πρώτο ματς στην Ευρώπη για τον ΠΑΣ είναι εντός έδρας στις 14 Ιουλίου. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Ηπειρωτικού Αγώνα» η ΟΥΕΦΑ δεν έστειλε κλιμάκιο για επιθεώρηση του σταδίου, αλλά της στάλθηκε ο φάκελος μέσω ΕΠΟ για την κατάσταση του σταδίου «Ζωσιμάδες».

Στις 8 το βράδυ Όντ Γκρένλαντ - Μάριεχαμν

"Κατασκοπία"¨μέσω διαδικτύου θα κάνουν ο Πετράκης και οι συνεργάτες του


Σε ρυθμούς Ευρώπης μπαίνει ο ΠΑΣ καθώς σήμερα ξεκινούν οι αγώνες της 1ης φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Στις 8.00 ώρα Ελλάδος το βράδυ, θα γίνει ο αγώνας Οντ Γκρένλαντ Νορβηγίας – Μάριεχαμν Φινλανδίας.

Η προετοιμασία στο Καρπενήσι και η ανέλεγκτη μεταγραφολογία

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ στο Καρπενήσι

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Παρά την περιπέτεια που είχε προχτές στο απόγευμα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, όπου το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από το δρόμο και προσέκρουσε στα προστατευτικό κιγκλίδωμα, ο Χρήστος Δώνης ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις, ανοίγοντας την πρώτη σελίδα με τη φανέλα του ΠΑΣ.

Διεθνές φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ την Τρίτη ο ΠΑΣ

Φιλικό με το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο την Τρίτη ο ΠΑΣ


Το πρώτο διεθνές φιλικό της σεζόν θα δώσει ο ΠΑΣ καθώς την Τρίτη στην Κύπρο θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Η αποστολή τη Δευτέρα θα αναχωρήσει από το Καρπενήσι για Αθήνα και στη συνέχεια αεροπορικώς θα «πετάξει» για τη Μεγαλόνησο.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Το Βελισσάριο ανακοινώνει διοίκηση και τους στόχους για τη νέα χρονιά

Από αύριο Τετάρτη πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στον Α. Ο. Βελισσαρίου


Αύριο Τετάρτη 29 Ιουνίου θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τη νέα διοίκηση και τους στόχους της νέας χρονιάς. Έτσι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά την παραίτηση του προέδρου Θωμά Γκλίναβου.

Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα ο Χρήστος, τα σίδερα γίνονται!

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Χρήστος Δώνης



Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος βγήκε αλώβητος από σοβαρό τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του!
Το μεσημέρι της Τρίτης ανακοινώθηκε ο δανεισμός του 21χρονου μέσου στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η ημέρα επεφύλασσε μία δυσάρεστη εξέλιξη για τον νεαρό άσο.

Ο Δώνης στα χνάρια του πατέρα του μετά από 26 χρόνια

Ο Γιώργος Δώνης με το γιό του Χρήστο Δώνη παρακολουθούν αγώνα στο γήπεδο Περιστερίου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο 22χρονος μέσος Χρήστος Δώνης, που αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην ελβετική Λουγκάνο, θα καλύψει στη μεσαία γραμμή το κενό από την αποχώρηση του Σταύρου Τσουκαλά που μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης.

Ανακοίνωσε και ο ΠΑΣ την απόκτηση του Δώνη

Ο Χρήστος Δώνης με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Παναγιώτη Χριστοβασίλη


Μετά τον Παναθηναϊκό και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Δώνη για ένα χρόνο. Εμείς να προσθέσουμε ότι υπάρχει δικαίωμα οψιόν αγοράς.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον δανεισμό Δώνη στον ΠΑΣ

Στον ΠΑΣ για ένα χρόνο δανεικός ο Χρήστος Δώνης


Ο Παναθηναϊκός πρόλαβε και ανακοίνωσε τον δανεισμό για ένα χρόνο του Χρήστου Δώνη στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Άργησε, αλλά ξεκίνησε πάλι σήριαλ με Λίλα

Το σκέφτεται ο Λίλα αν δεχθεί την πρόταση Χριστοβασίλη να ανανεώσει το συμβόλαιο


Ο Άντι Λίλα μιλώντας στον αλβανικό Τύπο ανέφερε για το μέλλον του ότι στόχος είναι μια καλή πρόταση από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Ιταλία στην οποία αγωνίστηκε με την φανέλα της Πάρμα.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

"Πρωτάκια" στην Ευρώπη οι παίκτες. Μόνο ο Ακόστα έπαιξε στο Γιουρόπα

Μόνο ο Νόε Ακόστα έπαιξε στο Γιουρόπα Λιγκ από τους παίκτες του ΠΑΣ


«Πρωτάρηδες» είναι και οι παίκτες του ΠΑΣ από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μια μικρή εμπειρία από το Γιουρόπα Λιγκ έχει μόνο ο Ισπανός μέσος Νόε Ακόστα, καθώς το καλοκαίρι του 2011 αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Βόλου στα δύο παιχνίδια με τη Ραντ Βελιγραδίου και την Ρεντ Μπόις Ντίφερντανζ.

Κλεισμένη φέρεται η μεταγραφή του Χρήστου Δώνη

Κοντά στην απόκτηση του Χρήστου Δώνη είναι ο ΠΑΣ σύμφωνα με πηγές από Αθήνα



Παίκτης του ΠΑΣ θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Χρήστος Δώνης. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι πλέον δεδομένη και αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθούν και τα τυπικά του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό έτσι ώστε ο παίκτης να ενταχθεί στην προετοιμασία των Ηπειρωτών και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη.

Απάντηση με νόημα από τον Γιάννη Ιωάννου

Δήλωση με νόημα από τον Γιάννη Ιωάννου 



Μεταξύ των παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους στις 30 Ιουνίου 2016 είναι και του Γιάννη Ιωάννου. Μέχρι τώρα δεν του έγινε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει στη συνέχεια. Επειδή πάντα τέτοια εποχή υπάρχει μια παραφιλολογία ο νεαρός παίκτης με ανάρτησή του στο facebook  διευκρινίζει τα εξής:

Ο Σταύρος Τσουκαλάς ευχαριστεί τον ΠΑΣ και τον κόσμο του

Το 2012 ο Γιώργος Χριστοβασίλης παραδίδει τη φανέλα στον Σταύρο Τσουκαλά, στο ξεκίνημα μιας δημιουργικής τετραετίας.


Ο Σταύρος Τσουκαλάς με δήλωσή του στο facebook ευχαριστεί τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη, το τεχνικό τημ και τον Γιάννη Πετράκη, τον Δημήτρη Νιαρχάκο, τον κόσμο και όλη την οικογένεια του ΠΑΣ για τη συνεργασία στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ανακοίνωση για τις κάρτες των εισιτηρίων διαρκείας

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας



Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας οι οποίοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου ότι μπορούν από σήμερα και κάθε μέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-20:00) να παραλάβουν την κάρτα τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ. 

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Με Πετράκη αύριο (Δευτέρα) οι προπονήσεις στο Καρπενήσι

Στο Καρπενήσι ανεβαίνει αύριο Δευτέρα και ο Γιάννης Πετράκης για τη συνέχιση της προετοιμασίας


Με διπλές προπονήσεις συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ στο Καρπενήσι, χωρίς να υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Διπλές θα είναι και αύριο Δευτέρα οι προπονήσεις.

Τσουκαλάς: Ο Αστέρας ικανοποιεί τις φιλοδοξίες μου (Video)

Ο Σταύρος Τσουκαλάς στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης


Στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης έκανε τις πρώτες δηλώσεις ο Σταύρος Τσουκαλάς μετά τη μεταγραφή του από τον ΠΑΣ με την ενεργοποίηση της ρήτρας που τον απάλλασσε από το υπόλοιπο χρονικό διάστημα. Τόνισε ότι πήγε στον Αστέρα που πρωταγωνιστεί και είναι ομάδα που συμβαδίζει με τους δικούς του στόχους.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε Καλτσά και Τσουκαλά

Πακέτο τους Νίκο Καλτσά και Σταύρο Τσουκαλά ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης


Δύο πολύ σημαντικές προσθήκες ολοκλήρωσε και τυπικά η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, η οποία σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Καλτσά και του Σταύρου Τσουκαλά.