Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Προέχει η πρόκριση επί της Οντ και μετά το ματς με την Άλκμααρ

Οι παίκτες πανηγυρίζουν με τον κόσμο τη μεγάλη νίκη με 3-0. Με την ίδια σοβαρότητα ο ΠΑΣ θα πάει και στη ρεβάνς στο γήπεδο της Οντ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μεγάλες στιγμές ζουν οι Γιαννιώτες φίλαθλοι αλλά και οι απανταχού γης Ηπειρώτες με το καταπληκτικό ξεκίνημα του θρυλικού ΠΑΣ στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Η νίκη με 3-0 επί της Νορβηγικής Οντ που δίνει σαφέστατο προβάδισμα στον «Άγιαξ» για πρόκριση αλλά και η καλή εμφάνιση στην πρώτη ευρωπαϊκή του εμφάνιση, προκάλεσαν ντελίριο ενθουσιασμού στα Γιάννινα και όχι μόνο. 

Γύρισαν ενθουσιασμένοι στη Νορβηγία από τη Γιαννιώτικη φιλοξενία

Φίλοι της Οντ γνώρισαν στα Γιάννινα τη γνωστή πατροπαράδοτη φιλοξενία των Γιαννιωτών

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Οι Νορβηγοί αποχώρησαν από τα Γιάννινα με πίκρα για το αποτέλεσμα αλλά κατενθουσιασμένοι για τη φιλοξενία. Ειδικά οι φίλαθλοι ένιωσαν πολύ καλά τη Γιαννιώτικη φιλοξενία, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στην πόλη.

Φοβερά στατιστικά: Το 3-0 του ΠΑΣ είναι η 402η ελληνική νίκη στην Ευρώπη!

Διαβάστε ενδιαφέροντα στατιστικά για τη νίκη του ΠΑΣ από τον Σταύρο Πετρακόπουλο


Η νίκη του ΠΑΣ επί της Οντ είναι η 402η που σημείωσε ελληνική ομάδα σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό προκύπτει από το αρχείο του γνωστού δημοσιογράφου της ΕΡΤ3 (και παλιότερα του ιστορικού συγκροτήματος Βελλίδη) και κορυφαίου στατιστικολόγου Σταύρου Πετρακόπουλου που χτες στο Facebook έγραψε τα εξής:

Από την Τρίτη στη Νορβηγία για να κάνει δύο προπονήσεις ο "Άγιαξ"

Παραμονές του αγώνα ο ΠΑΣ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία με προπόνηση στο γήπεδο της Οντ


Μπορεί η Οντ να ήρθε μέσω Ακτίου παραμονές του αγώνα στα Γιάννινα και να ταλαιπωρήθηκε στο ταξίδι, αλλά ο ΠΑΣ θα πάει δύο μέρες νωρίτερα στη Νορβηγία, για να έχει την ευχέρεια η ομάδα να κάνει δύο προπονήσεις και να προσαρμοστεί στις κλιματολογικές συνθήκες.

Σοβαρότητα απ' όλους ζήτησε ο Γιάννης Πετράκης

Πέδρο Κόντε και Ηρακλής Γαρουφαλιάς στην προπόνηση του ΠΑΣ


Ημέρα ξεκούρασης του Ευρωπαίου ΠΑΣ Γιάννινα είναι η σημερινή (Σάββατο), καθώς ο Γιάννης Πετράκης έδωσε σε όλους ρεπό για να ξεκουραστούν και να πάρουν βαθιές ανάσες ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την Οντ την Πέμπτη στη Νορβηγία.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Πως ο ΠΑΣ "άδειασε" τις στοιχηματικές εταιρίες που έδιναν φαβορί την Οντ

Έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις πολλές στοιχηματικές εταιρίες 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γράφει ιστορία… Μετά από καταπληκτική εμφάνιση «κατάπιε» στην κυριολεξία την Οντ και την συνέτριψε με σκορ 3-0 (με γκολ των Μιχαήλ, Ναδάλες, Ακόστα) χθες βράδυ στο στάδιο «Ζωσιμάδες» βάζοντας δυνατές βάσεις για την πρόκριση.

Έδωσε με μεταγραφή τον καλύτερο παίκτη που είχε η Άλκμααρ

Ενδιαφέροντα στοιχεία για την Άλκμααρ που αναμένεται να βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΣ


H κληρωτίδα δεν χαμογέλασε τον ΠΑΣ Γιάννινα που μετά τον θρίαμβο με 3-0 επί της Οντ, αν προκριθεί, θα βρει απέναντι του την Άλκμααρ από την Ολλανδία.

Έδωσε πόντους και στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο "Άγιαξ"

Έδωσε πόντους και στο ελληνικό ποδόσφαιρο στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ με τη νίκη που σημείωσε επί της Οντ ο ΠΑΣ


Δεν το περίμενε σχεδόν κανείς, αλλά έγινε. Ο ΠΑΣ τα κατάφερε και με το 3-0 επί της Οντ προσέφερε τους πρώτους πόντους στην Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA. Η Ελλάδα παρέμεινε στη 14η θέση της κατάταξης φθάνοντας πλέον τους 22.300 βαθμούς. Η Ρουμανία που δεν είχε ομάδες να παίζουν χτες στον 2ο γύρο του Γιουρόπα έμεινε 15η με 21.050 πόντους.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου συγχαίρει τον ΠΑΣ για τη νίκη

Οι ευχές από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη


Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, που έχει βοηθήσει σε καλές αλλά και σε δύσκολες εποχές την ομάδα του ΠΑΣ με δήλωσή του συγχαίρει τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες για τη νίκη με 3-0 επί της Οντ που δίνει σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση στον «Άγιαξ».

Η ΠΑΕ εξηγεί ποιος είναι ο νέος χορηγός για το Γιουρόπα

Ανακοίνωση του ΠΑΣ για τον χορηγό στο κύπελλο Ευρώπης


Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξηγεί ποιος είναι ο χορηγός για τους αγώνες του Γιουρόπα, που είδαν χτες οι φίλαθλοι στις φανέλες αλλά και στις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου, στον αγώνα με την Οντ.

Ο ΠΑΣ ευχαριστεί τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ

Τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η τοπική ΠΑΕ


Τον διευθυντή της μονάδας ΕΚΑΒ Ιωαννίνων κ. Παπαδιώτη ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η Άλκμααρ της Ολλανδίας θα γνωρίσει και τον 'Αγιαξ της Ηπείρου

Με την Ολλανδική Άλκμααρ θα παίξει ο ΠΑΣ εφόσον αποκλείσει την Οντ


Η Ολλανδική ομάδα Άλκμααρ θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΣ για την 3η φάση του Γιουρόπα Λιγκ σε περίπτωση που προκριθεί επί της Οντ, κάτι που είναι και το πιθανότερο. Το πρώτο ματς θα γίνει στις 28 Ιουλίου στην Ολλανδία και η ρεβάνς στο γήπεδο που θα επιλέξει ο «Άγιαξ της Ηπείρου» καθώς για την 3η φάση το στάδιο «Ζωσιμάδες» δεν πληροί τις προϋποθέσεις στις 4 Αυγούστου.

Σήμερα στη Νιόν η κλήρωση για την 3η φάση του Γιουρόπα

Ο ΠΑΣ θα μάθει το μεσημέρι τον επόμενο αντίπαλό του


Σήμερα το μεσημέρι στη Νιόν της Ελβετίας που είναι η έδρα της ΟΥΕΦΑ θα γίνει η κλήρωση της 3ης φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΣ που έχει σαφέστατο προβάδισμα για πρόκριση θα μάθει με ποια ομάδα θα αγωνιστεί στη συνέχεια στις 28 Ιουλίου και 5 Αυγούστου.

Είχε και 25 περίπου φιλάθλους η Οντ στα Γιάννινα

Η εξέδρα με τους Νορβηγούς φιλάθλους που ταξίδεψαν μέχρι τα Γιάννινα


Το γήπεδο μπορεί να μη γέμισε, αλλά ήταν συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου. Πρέπει να ήταν περίπου 5500 με 6000 οι θεατές του αγώνα. Μεταξύ αυτών και 20 με 25 φίλαθλοι της Οντ που ήρθαν από τη Νορβηγία, οι περισσότεροι με την πτήση τσάρτερ της ομάδας.

Πως ο ΠΑΣ παγίδεψε και στην κυριολεξία "κατάπιε" την Οντ

Οι παίκτες του ΠΑΣ στην προθέρμανση. Πίεστευαν στη νίκη αλλά όχι με 3-0!


Εντυπωσιακός ο ΠΑΣ στην πρώτη ευρωπαϊκή του εμφάνιση, συνέτριψε με σκορ 3-0 την Οντ και έχει πολλές ελπίδες να περάσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Αρκεί να κρατήσει χαμηλά το κεφάλι, να συνεχίσει τη δουλειά και να μη πάρουν τα μυαλά κανενός αέρα, μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη που θα είναι το παιχνίδι ρεβάνς στη Νορβηγία, όπως εύστοχα υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Πετράκης.

"Εμείς θα προκριθούμε" λένε με μια φωνή οι παίκτες του "Άγιαξ"

Οι παίκτες του ΠΑΣ πιστεύοιυν απόλυτα ότι θα πάρουν την πρόκριση στη Νορβηγία


Έτοιμος για μεγάλα πράγματα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα εφέτος σύμφωνα με τον Άντι Λίλα. Ο Αλβανός χαφ της ομάδας της Ηπείρου ανέφερε μετά το θριαμβευτικό 3-0 επί της Οντ Γκρένλαντ

Ευχές και από τον Γιάννη Χριστόπουλο για τη νίκη του ΠΑΣ

Οι ευχές του Γιάννη Χριστόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα


Με ένα ρητό του Γιόγκι Μπέρα, θρύλου του μπέιζμπολ και γνωστού για τις παραδοξολογίες του, ο Γιάννης Χριστόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο 43χρονος ήταν ο τεχνικός που είχε οδηγήσει για πρώτη φορά τον σύλλογο της Ηπείρου σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά η αδυναμία να εξασφαλιστεί άδεια δεν του επέτρεψε να λάβει μέρος στο Γιουρόπα Λιγκ.

Γ. Χριστοβασίλης: Θα ενισχύσουμε και άλλο την ομάδα για να έχει βάθος στο δυναμικό

Δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης


Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, φανερά χαρούμενος από τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Οντ το βράδυ της Πέμπτης (14/7), υποστήριξε πως δεν περίμενε ούτε ο ίδιος τόσο εύκολη επικράτηση στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο των Ιωαννίνων.

Γ. Πετράκης: Θα πάμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στη Νορβηγία

Ο Γιάννης Πετράκης κράτησε χαμηλούς τόνους. Το στιγμιότυπο είναι από τη συνέντευξη Τύπου


Χαμηλούς τόνους κράτησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης δηλώνοντας τα εξής:  «Σημαντική στιγμή για τον ΠΑΣ, την οικογένεια, την πόλη και την Ήπειρο! Συνδυάστηκε το ντεμπούτο μας στην Ευρώπη με μεγάλη νίκη και αυτό έχει μεγάλη αξία, αλλά για να αποκτήσει μεγαλύτερη, αν σήμερα ήμασταν μία φορά συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, θα πρέπει να είμαστε σε διπλάσιο βαθμό στο επαναληπτικό παιχνίδι.

Φάγκερμο: Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το 3-0

Ο προπονητής της Οντ Φάγκερμο στη συέντευξη Τύπου με τη διερμηνέα


Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Οντ Νταγκ Φάγκερμο δήλωσε και τα εξής απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Για το ποσοστό πρόκρισης που δίνει για την ομάδα του: «Ελπίζω για μια νίκη, δεν είναι συχνό ένα τέτοιο αποτέλεσμα για μας, αλλά σε μεγαλύτερο γήπεδο στον επαναληπτικό μπορούμε. Δεν παρουσιάσαμε σήμερα την εικόνα που θέλαμε, αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη».

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Γ. Χριστοβασίλης: Να είμαστε προσγειωμένοι, μη παρασυρθούμε από την Ευρώπη

Δεξιά ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης σε δύσκολες μέρες που είχε τη στήριξη λίγων ανθρώπων όπως του Φόντα Βρόσγου (φωτο)


Ως κάθε Ηπειρώτης που αγαπάει και σέβεται τον τόπο καταγωγής του είχε στην καρδιά του τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και μπορεί όταν έμπαινε στο χώρο του ποδοσφαίρου να μην είχε στο μυαλό του ότι κάποια στιγμή θα αναλάμβανε την αγαπημένη του ομάδα, αλλά όταν του παρουσιάστηκε η ευκαιρία δεν δείλιασε.

Που ποντάρει ο "Άγιαξ" και τι πρέπει να προσέξει από τους Νορβηγούς

Τη νίκη θα κυνηγήσει με τη βοήθεια των φιλάθλων του ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η μεγάλη στιγμή φθάνει για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς σήμερα στις 21.00 δίνει το πρώτο παιχνίδι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, υποδεχόμενο την Οντ από τη Νορβηγία. Το ματς θα μεταδοθεί από το κανάλι NOVAsports 2. Είναι το πρώτο ματς της 2ης προκριματικής φάσης στο Γιουρόπα Λιγκ που πέρα από την ιστορική σημασία του για τους Γιαννιώτες, υπάρχει και το κίνητρο της πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Η Οντ θα παίξει αμυντικά με στόχο την ισοπαλία

Με τον Γιόχανσεν (φωτο) προωθημένο κυνηγό θα ξεκινήσει το ματς με τον ΠΑΣ η Οντ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η αποστολή της Οντ έφθασε χθες στις 3 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο του Ακτίου Πρέβεζας και στη συνέχεια με λεωφορείο έφθασε στα Γιάννινα όπου κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων.

Τέλης Καραγιαννίδης και Γιάννης Γούλας στην Α. Ε. Καραϊσκάκης

Ο Γιαννιώτης αμυντικός Τέλης Καραγιαννίδης από την Κέρκυρα μετακόμισε στην Α. Ε. Καραϊσκάκης


Με άλλους δύο σημαντικούς παίκτες από Άρτα και Γιάννινα ενίσχυσε το ρόστερ της η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τέλη Καραγιαννίδη από την Κέρκυρα και του Γιάννη Γούλα από την Αμβρακία Κωστακιών.

Γιατί οι Νορβηγοί προτίμησαν το Άκτιο και όχι το αεροδρόμιο Ιωαννίνων;

Στο αεροδρόμιο Ακτίου προσγειώθηκε το αεροπλάνο που μετέφερε την Οντ στην Ελλάδα και στα Γιάννινα


Και στο φίλαθλο κόσμο της πόλης προκλήθηκε το ερώτημα, γιατί οι Νορβηγοί προτίμησαν το αεροπλάνο που τους μετέφερε στην Ελλάδα με πτήση τσάρτερ να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Ακτίου Πρέβεζας και όχι στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Ο πέμπτος της παρέας του κέντρου αναζητείται από τον Πετράκη

Ένα και μοναδικό ερωτηματικό υπάρχει για την ενδεκάδα με την οποία ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει την Οντ


Με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς με την Οντ που θα γίνει στις 21.00 της Πέμπτης 14 Ιουλίου στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Φάγκερμο: Δεν ξέρουμε αν είναι ο ΠΑΣ ή η Οντ φαβορί

Δεξιά ο προπονητής της Οντ Νταγκ Φάγκερμο και αριστερά ο αρχηγός Στέφεν Χάγκεν στη συνέντευξη Τύπου


Μετά την βραδινή προπόνηση στο στάδιο Ιωαννίνων δόθηκε η συνέντευξη Τύπου από την πλευρά της Οντ. Ο προπονητής  Νταγκ Φάγκερμο σημείωσε: «Το μόνο που ξέρουμε από τον ΠΑΣ από κάποια βίντεο που είδανε είναι ότι παίζει με σύστημα 3-5-2.

Στο Μώλο γιόρτασαν την έξοδο του ΠΑΣ στην Ευρώπη

Μια άλλη όψη έδινε η παραλίμνια περιοχή του Μώλου στα Γιάννινα από τους πυρσούς που άναψαν οι φίλοι του ΠΑΣ


Εντυπωσιακό θέαμα παρακολούθησαν το βράδυ όσοι βρέθηκαν στην παραλίμνια περιοχή στο Μώλο, όπου από την πλατεία Μαβίλη μέχρι τα παλιά σφαγεία, φίλοι του ΠΑΣ άναψαν δεκάδες πυρσούς, προκαλώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Η άφιξη των Νορβηγών σε Άκτιο και Γιάννινα

Στο αεροδρόμιο του Ακτίου προσγειώθηκε το αεροπλάνο με την αποστολή της Οντ



Περίπου στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης (13/7) προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ακτίου το αεροπλάνο που μετέφερε στην Ελλάδα την αποστολή της Οντ και λίγους φιλάθλους που την συνόδευσαν στην Ελλάδα. Όλοι μαζί ήταν 60 άτομα που έφτασαν με πτήση τσάρτερ με ένα μικρό αεροπλάνο νορβηγικών αερογραμμών.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Οι 19 παίκτες του Πετράκη που γράφουν τη νεώτερη ιστορία

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή για τον θρυλικό "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πλησιάζει η μέρα που ο ΠΑΣ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία του σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης όπως είναι το Γιουρόπα Λιγκ.

Αλ. Μιχαήλ: Ο κόσμος να είναι κοντά μας και στο πρωτάθλημα

Στιγμιότυπο από την κοινή συνέντευξη Τύπου Πετράκη και Μιχαήλ. Δεξιά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Μπάμπης Καρβέλης


Ο αρχηγός του ΠΑΣ Αλέξης Μιχαήλ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Οντ για το Γιουρόπα ζήτησε τη συσπείρωση του κόσμου ώστε να είναι κοντά στην ομάδα και στο υπόλοιπο διάστημα του πρωταθλήματος. Για το ότι θα οδηγήσει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του πρώτου στην ιστορία ευρωπαϊκού αγώνα το θεωρεί ως τη μεγαλύτερη τιμή στην καριέρα του.

Ο Γιάννης Πετράκης έδωσε από σήμερα το σύνθημα της νίκης

"Μπορούμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Οντ" δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης



Το σύνθημα της νίκης του ΠΑΣ επί της Οντ έδωσε ο προπονητής Γιάννης Πετράκης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε:  «Η συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ είναι σπουδαίο γεγονός για όλη την οικογένεια του ΠΑΣ, για τον κόσμο της πόλης και ολόκληρης της Ηπείρου. Είναι μεγάλη χαρά για μας που συμμετέχουμε σ’ αυτήν τη διοργάνωση.

Δεξίωση του ΠΑΣ προς τιμή της ΟΥΕΦΑ και των παραγόντων της Οντ

Τις ομορφιές των Ιωαννίνων και την φιλοξενία των Ηπειρωτών θα γνωρίσουν οι εκπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ και της Οντ


Σε ρυθμούς Ευρώπης κινούνται όλα πλέον στα Γιάννινα, ειδικά την Τετάρτη που είναι η παραμονή του αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ και η άφιξη των Νορβηγών στα Γιάννινα.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Γνωρίστε την Οντ με τα μυστικά και τα βιογραφικά των παικτών της

Ο 20χρονος γκολκίπερ της Οντ Σόντρε Ρόσμπαχ που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια στο στάδιο "Ζωσιμάδες"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πλησιάζουν οι μέρες και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το παιχνίδι ΠΑΣ – Οντ Γκρένλαντ Νορβηγίας που θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου και ώρα 21.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων για τη 2η φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις Μπέγκα και Χριστοβασίλη

Ένα άλλο στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Δημάρχου Θωμά Μπέγκα στην προπόνηση του ΠΑΣ


Ενδιαφέρουσες ήταν οι δηλώσεις που έκαναν στο ΠΕΑΚΙ σε κοινή εμφάνιση ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης. Πρώτος έκανε δηλώσεις ο Δήμαρχος που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Βιώνουμε ιστορικές στιγμές στον αθλητισμό της πόλης.

Ευχές με επίσκεψη Δημάρχου στα αποδυτήρια του ΠΑΣ


Ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας χαιρετά τους παίκτες του ΠΑΣ στα αποδυτήρια



Τα αποδυτήρια του ΠΑΣ επισκέφθηκε πριν από την απογευματινή προπόνηση ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας συνοδευόμενος από τους Δημήτρη Κατερτζίδη και Βασίλη Καλούδη. Ο κ. Μπέγκας συνεχάρη τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη, τον προπονητή Γιάννη Πετράκη και τους παίκτες για την επιτυχία τους να παίξουν στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και στο ματς με την Οντ. 

Επιστολή Δημάρχου στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ευχές για καλή επιτυχία

Τι αναφέρει στην επιστολή του προς τον ΠΑΣ ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας


Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας με επιστολή που έστειλε στη διοίκηση, το τεχνικό τημ και τους παίκτες ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων αναφέρει τα εξής: «Εκ μέρους σύσσωμου του Δήμου Ιωαννιτών, σας εκφράζω τις ολόθερμες ευχές μου για το καλύτερο ξεκίνημα στην Ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΣ.

Οι φανέλες του ΠΑΣ για τα δύο ματς του Γιουρόπα

Οι φανέλες με τις οποίες θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΣ


Με νέο μοντέλο φανελών και άλλη διαφήμιση μπροστά θα αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια με Οντ ο ΠΑΣ για τη 2η φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Οι νέες φανέλες δεν μοιάζουν με τις παραδοσιακές αλλά είναι ειδικό μοντέλο για την Ευρώπη.

Η συνέντευξη Τύπου Πετράκη, Μιχαήλ, Φάγκερμο και Χάγκεν

Ο προπονητής της Οντ Φάγκερμο που θα δώσει αύριο συνέντευξη Τύπου


Από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έγιναν γνωστές οι ώρες που θα γίνουν οι συνεντεύξεις Τύπου που θα δώσουν αύριο Τετάρτη παραμονές του αγώνα, οι προπονητές και οι παίκτες του ΠΑΣ και της Οντ, βάσει του πρωτοκόλλου της ΟΥΕΦΑ.

Ποιούς παίκτες μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Πετράκης στα δύο ματς με Οντ

Ο ΠΑΣ δήλωσε στην ΟΥΕΦΑ 19 παίκτες για τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ



Έγινε γνωστή και η λίστα των παικτών που κατέθεσε στην ΟΥΕΦΑ η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Πετράκης στις δύο αναμετρήσεις με Οντ στα Γιάννινα και στο Σκίεμ.

Χρήσιμες οδηγίες για όσους ταξιδέψουν με τον ΠΑΣ στη Νορβηγία

Χρήσιμες οδηγίες σε φίλους του ΠΑΣ που θα ταξιδέψουν την άλλη εβδομάδα στη Νορβηγία




Ένας πυρήνας φιλάθλων του ΠΑΣ που συγκροτήθηκε στη Σουηδία από Ηπειρώτες μετανάστες ως PAS Giannina Sweden FANS μέσω facebook  δίνει χρήσιμες πληροφορίες για όσους ταξιδέψουν για Νορβηγία στο ματς που θα δώσει εκεί ο ΠΑΣ στις 21 Ιουλίου.

Όπως με ΑΠΟΕΛ έτσι και με τους Νορβηγούς θα παίξει ο ΠΑΣ

Προπόνηση στο στάδιο "Ζωσιμάδες" έκανε τη Δευτέρα ο ΠΑΣ


Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με την Οντ που θα γίνει την Πέμπτη στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και ώρα 21.00.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Διαιτητές από τη Σουηδία όρισε η ΟΥΕΦΑ

Στο μέσον ο Σουηδός ρέφερι Νάιμπεργκ που θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ - Οντ την Πέμπτη στα Γιάννινα


Από την ΟΥΕΦΑ ορίστηκαν και οι διαιτητές του αγώνα ΠΑΣ – Όντ που θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουλίου και ώρα 21.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για τη 2η φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Η τετράδα των διαιτητών είναι από τη Σουηδία.

Και τη μέρα του αγώνα θα διατίθενται εισιτήρια στο στάδιο

Και τη μέρα του αγώνα θα γίνεται διάθεση εισιτηρίων έξω από το γήπεδο



Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι και τη μέρα του αγώνα με τον Οντ θα υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων έξω από το στάδιο «Ζωσιμάδες» για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Το 4-5-1 των Νορβηγών προσπαθεί να "σπάσει" ο Πετράκης

Ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Περιστερίδης λόγω τραυματισμού στο αριστερό χέρι

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΦΩΣ

Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε και χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Πέμπτης με την Οντ Γκρέναλντ για το Γιουρόπα Λιγκ. Ειδικά το απόγευμα ο Γιάννης Πετράκης ασχολήθηκε πολύ με την τακτική με δίτερμα σε κλειστούς χώρους δίνοντας συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του.

Διοικητικά στελέχη της Όντ βρέθηκαν στα Γιάννινα

Στα Γιάννινα βρέθηκαν διοικητικά στελέχη της Οντ (στη φωτο το γήπεδο και το αθλητικό κέντρο στην πόλη Σκίεν)

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΦΩΣ

Το Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στα Γιάννινα διοικητικοί υπεύθυνοι της Οντ για να κλείσουν ξενοδοχείο και όλα τα υπόλοιπα διαδικαστικά θέματα. Φιλοξενήθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ξεναγήθηκαν στο στάδιο που θα γίνει το παιχνίδι και στην πόλη, έχοντας κάθε βοήθεια.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Εντείνεται η προετοιμασία του "Άγιαξ" για το ευρωπαϊκό παιχνίδι

Ένα μικρό διάλειμμα για να δροσιστούν οι παίκτες. Στο μέσον με το κύπελλο ο Ισπανός επιθετικός Πέδρο Κόντε ανάμεσα σε Νικολιά, Δώνη και δεξιά είναι ο Γιάκος.


Όσο πλησιάζουν οι μέρες για το ιστορικό ματς με την Οντ Γκρένλαντ που θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουλίου και ώρα 21.00, τόσο εντείνεται και η προετοιμασία του ΠΑΣ. Σήμερα οι παίκτες πέρασαν την Κυριακή στο γήπεδο καθώς έγιναν δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα.

Η Οντ συνέτριψε με 4-1 την Αάλεσουντ για το πρωτάθλημα Νορβηγίας

Ο Ολίβιερ Οσεάν (φωτο) σημείωσε δύο από τα τέσσερα τέρματα της Οντ στο ματς με τον Αάλεσουντ


Για την 15η αγωνιστική του Τιπελίγκαεν (πρωτάθλημα Α’ Εθνικής στη Νορβηγία) η Οντ συνέτριψε με σκορ 4-1 την Αάλεσουντ, μια ομάδα που είναι 3η από το τέλος. Η Οντ εξακολουθεί να είναι στη 2η θέση με 33 βαθμούς έναντι 36 βαθμών της πρωτοπόρου Ρόζσενμποργκ.

Ο Χριστοβασίλης έκλεισε τον Παναγιώτη Γεωργίου

Ο Παναγιώτης Γεωργίου μεταγράφηκε στα Σούρμενα με ενέργειες Χριστοβασίλη


Ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν έχει στο κεφάλι του μόνο τα μεταγραφικά του ΠΑΣ αλλά επειδή αναμείχτηκε και με τα διοικητικά της ομάδας των Σουρμένων προσπαθεί και εκεί να κάνει μεταγραφές.

Τα δυνατά σημεία των Νορβηγών προσπαθεί να εξουδετερώσει ο Πετράκης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ


Στα αγωνιστικά ο ΠΑΣ δήλωσε τους παίκτες στην ΟΥΕΦΑ για τα δύο ματς με την Οντ. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες να έρθουν οι μπλε κάρτες από Ελβετία για τον Δώνη (επειδή έπαιζε στη Λουγκάνο), από Ισπανία για τον Πέδρο Κόντε, από Γαλλία για τον Μαμπουλού και από Σερβία για τον Ντόλοβατς.