Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Ότι να πεις και να γράψεις για αυτούς τους φιλάθλους είναι λίγα

Πολλές φορές η Ολλανδική τηλεόραση εστίαζε τον φακό της κάμερας στον μεγάλο λαό του ΠΑΣ που έδινε με επιτυχία τη δική του μάχη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Όπως στο γήπεδο της Οντ στη Νορβηγία έτσι και προχτές στο γήπεδο AFAS stadion της Άλκμααρ οι φίλαθλοι του ΠΑΣ έκαναν εντυπωσιακή παρουσία, όπου σε πολλές περιπτώσεις επισκίασαν τις φωνές των Ολλανδών φιλάθλων.

Στην Αθήνα Βρόσγος, Πότσης, Καρβέλης για τις ετοιμασίες του μεγάλου αγώνα

Από την Ολλανδία στην Αθήνα πήγε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Φόντας Βρόσγος (φωτο στο γήπεδο της Οντ) καθώς ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το ματς της Πέμπτης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η ΟΥΕΦΑ όρισε το ματς ΠΑΣ – Άλκμααρ για τις 21.00 στο γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μετά την περιπέτεια του ξεσπιτώματος, βρήκε τελικά το φιλόξενο γήπεδο του Ατρόμητου για έδρα του και μάλιστα σε περιοχή όπως το Περιστέρι που ζουν πάρα πολλοί Ηπειρώτες. 

Πιστεύουν στην πρόκριση χωρίς να παραβλέπουν τις δυσκολίες

Η μοναδική άτυχη στιγμή με το γκολ που σημείωσε ο αμυντικός Λούκασεν της Άλκμααρ δίνοντας τη νίκη στους Ολλανδούς

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με ψυχραιμία και σοβαρότητα αντιμετωπίζουν στον ΠΑΣ την κατάσταση που επικρατεί μετά το ματς με την Άλκμααρ, όπου το σκορ της ήττας με 1-0 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για το ματς της Πέμπτης που θα γίνει στο γήπεδο του Περιστερίου.

"Αυτόν τον ΠΑΣ αγαπάμε και αυτόν τον ΠΑΣ θέλουμε..."

Η δημοτική παράταξη του Νίκου Γκόντα "Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία" συγχαίρει τον ΠΑΣ


Η δημοτική παράταξη του τέως Δημάρχου Νίκου Γκόντα (παλιότερα είχε διατελέσει και μέλος διοικήσεων του ΠΑΣ) για την καλή εμφάνιση στο Άλκμααρ με ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Η καρδιά της Ηπείρου και όλων των Ηπειρωτών χτυπά στο Περιστέρι

Το γήπεδο του Ατρόμητου θα είναι την Πέμπτη τόπος συνάντησης όλων των Ηπειρωτών


Η καρδιά της Ηπείρου και όλων των Ηπειρωτών χτυπά στο γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι, εκεί που ο «Άγιαξ της Ηπείρου» την ερχόμενη Πέμπτη θα κάνει υπερπροσπάθεια για να αποκλείσει την Άλκμααρ.

Τι περιμένει ο Πετράκης από το φιλικό με την Κέρκυρα

Ο Γιάννης Πετράκης ήρεμος στον πάγκο του ΠΑΣ στο AFAS stadion της Άλκμααρ. Δίπλα του ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος


Ένας δεύτερος κύκλος φιλικών αγώνων ξεκινά για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αύριο (Κυριακή 31/7) στις 18.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα υποδεχτεί την Κέρκυρα. Είναι το δεύτερο φιλικό για τον ΠΑΣ στη θερινή περίοδο, καθώς είχε προηγηθεί και το διεθνές φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, μόλις επέστρεψε η αποστολή από το Καρπενήσι.

Τα μεσάνυχτα γύρισε, το απόγευμα έχει προπόνηση

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής επέστρεψε από Θεσσαλονίκη οδικώς η αποστολή του ΠΑΣ με το λεωφορείο της ΠΑΕ


Χτες τα μεσάνυχτα επέστρεψε από την Ολλανδία στα Γιάννινα η αποστολή του ΠΑΣ και ο μοναδικός χρόνος ξεκούρασης είναι για σήμερα μέχρι το απόγευμα. Γιατί στις 18.30 είναι προγραμματισμένη προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ, ενώ αύριο Κυριακή (31/7) στις 18.00 θα γίνει το φιλικό με την Κέρκυρα.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Η ΟΥΕΦΑ όρισε τους αγώνες ρεβάνς του ΠΑΣ και των άλλων ομάδων που εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Ευρώπη

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων ρεβάνς


Στο κόλπο της πρόκρισης και οι πέντε ελληνικές ομάδες με αποτέλεσμα η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου να είναι "καυτή". Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν τις "μάχες" του στο Champions League την Τετάρτη, ενώ την επομένη αγωνίζονται οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα.

Δύσκολη η ρεβάνς αλλά ο ΠΑΣ ελπίζει για πρόκριση

Η ήττα με 1-0 άφησε ανοιχτή την υπόθεση - πρόκριση για το ματς της Πέμπτης στο Περιστέρι

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ένα γκολ που σημείωσε στο 37’με κεφαλιά ο κεντρικός αμυντικός της Άλκμααρ Λούκασεν  έδωσε τη νίκη με σκορ 1-0 στην Ολλανδική ομάδα, αλλά το σκορ αυτό αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στο επαναληπτικό παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Ο Σπύρος Μουρεχίδης αποχαιρετά την ιστορική Πίνδο Κόνιτσας

Ο Σπύρος Μουρεχίδης αποχωρεί από την Πίνδο Κόνιτσας


Ο Σπύρος Μουρεχίδης είναι ένας παίκτης υπόδειγμα των γηπέδων για το ήθος αλλά και την ποδοσφαιρική αξία του. Και το επώνυμο της οικογένειάς του είναι ταυτισμένο με την ιστορική Πίνδο Κόνιτσας, τη φανέλα της οποίας φόρεσε και αυτός. Όμως μετά από 3 χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχωρεί από την θρυλική Πίνδο. 

Η πρόκριση θα παιχτεί την Πέμπτη στο Περιστέρι

Οι παίκτες του ΠΑΣ χαιρετούν τους ηρωικούς φιλάθλους που έκλεψαν την παράσταση και στο γήπεδο της Άλκμααρ.


Ο ΠΑΣ μπορεί να έχασε 1-0 στην Ολλανδία από την Άλκμααρ, αλλά το αποτέλεσμα αυτό αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για το επαναληπτικό παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Κρίμα που δεν θα γίνει στα Γιάννινα, γιατί ειδικά σ’ αυτό το ματς το στάδιο «Ζωσιμάδες» θα ήταν καμίνι. Για την υπόθεση πρόκριση όλα είναι ανοιχτά, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί έμπειρες ομάδες σαν την Άλκμααρ μπορεί να κάνουν ζημιές και εκτός έδρας.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Φαν Ντε Μπρομ: Είμαστε φαβορί αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο

Προσθήκη λεζάντας
Ο προπονητής της Άλκμααρ ήταν εγκρατής στις δηλώσεις του


Ο Τζον Φαν Ντερ Μπρομ δεν αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την Άλκμααρ, αλλά τόνισε πως θα πρέπει να δείξει στην πράξη την ανωτερότητά της από τον ΠΑΣ. Φαβορί μεν, αλλά που θα πρέπει να πιστοποιήσει στο γήπεδο την ανωτερότητά της χαρακτήρισε την Άλκμααρ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στην Ολλανδία ο προπονητής της ομάδας, Τζον Φαν Ντερ Μπρομ. 

Δύσκολο το ματς αλλά μπορούμε, είπαν Πετράκης και Λίλα

Ο Πετράκης δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών του παρά τις δυσκολίες που έχει το ματς με Άλκμααρ. Στο στιγμιότυπο Ναδάλες, Κοζορώνης, Ακόστα, Μαμπουλού στην Ολλανδία


Πριν από την προπόνηση ο Γιάννης Πετράκης και ο Άντι Λίλα έδωσαν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεντεύξεων του AFAS stadion.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ με αισιοδοξία για τη μάχη με την Άλκμααρ

Στιγμιότυπο από την προπόνηση του ΠΑΣ στο γήπεδο της Άλκμααρ


Με μια προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Άλκμααρ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς με την Ολλανδική ομάδα που θα γίνει Πέμπτη (28/7) και ώρα 21.45. Ο «Άγιαξ» είναι από το μεσημέρι στην πόλη Άλκμααρ όπου συνάντησε φθινοπωρινές καιρικές συνθήκες (για την Ελλάδα) με βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Ιδού η Άλκμααρ,η πορεία, το ρόστερ, οι διακρίσεις σε Ολλανδία και Ευρώπη

Γνωρίστε την Άλκμααρ με την οποία θα αναμετρηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πλησιάζουν οι μέρες για τα δύο ματς που θα δώσει ο ΠΑΣ με την Άλκμααρ. Αύριο Πέμπτη 28 Ιουλίου στο «AFAS stadion» στην Ολλανδία και την άλλη Πέμπτη 4 Αυγούστου στο γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Με την ευκαιρία αυτή ας πάρουμε μια εικόνα από την αντίπαλη ομάδα.

Ταξιδεύει για Ολλανδία ο ΠΑΣ με 19 παίκτες στην αποστολή

Για Ολλανδία ταξιδεύει ο ΠΑΣ με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς με την Άλκμααρ


Αναχώρησε για Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΣ και το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα «πετάξει» για Άμστερνταμ και στη συνέχεια οδικώς θα μεταβεί στην πόλη Άλκμααρ όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο. Το βράδυ (20.00) θα γίνει προπόνηση στο «AFAS stadion» που θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 21.45 το παιχνίδι κόντρα στην Άλκμααρ με απευθείας μετάδοση από το ΟΤΕ sports.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Έχουν ευθύνες κυβερνήσεις και διοικήσεις για το ξεσπίτωμα του ΠΑΣ

Ούτε οι κυβερνήσεις φρόντισαν να φτιάξουν γήπεδο στα Γιάννινα, ούτε οι διοικήσεις του ΠΑΣ φρόντισαν να κάνουν κάτι για τις εγκαταστάσεις

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πόνεσε πολύ τους Γιαννιώτες ο «εξοστρακισμός» του ΠΑΣ από τη φυσική του έδρα, καθώς το δεύτερο παιχνίδι με την Άλκμααρ στις 4 Αυγούστου θα γίνει σε γήπεδο των Αθηνών, γιατί το στάδιο «Ζωσιμάδες» δεν πληροί τις προϋποθέσεις για παιχνίδια από την 3η φάση και μετά στο Γιουρόπα Λιγκ.

Άλλο στυλ παιχνιδιού έχει η Άλκμααρ και άλλο η Οντ

Στιγμιότυπο από το τελευταίο φιλικό της Άλκμααρ με τη Χέρτα που έληξε με 3-0 υπέρ των Ολλανδών

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Πέμπτης με την Άλκμααρ. Με τις δύο προπονήσεις που θα γίνουν σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, καθώς αύριο θα γίνει η αναχώρηση για την Ολλανδία με πτήση τσάρτερ.

Η ΟΥΕΦΑ όρισε το Περιστέρι με 'Αλκμααρ, ενώ ο ΠΑΣ τροποποίησε τη λίστα

Το σημείο στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ που αναρτήθηκε από σήμερα το γήπεδο Περιστερίου


Όπως ήταν αναμενόμενο από σήμερα και στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ διορθώθηκε η έδρα του αγώνα ΠΑΣ – Άλκμααρ. Αντί για το γήπεδο «Απόστολος Νικολαίδης» του Παναθηναϊκού αναγράφηκε το γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Τη Δευτέρα ξεκινά η Προοδευτική που ανακοίνωσε 4 μεταγραφές

Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε η Προοδευτική Περάματος που ξεκινά τη Δευτέρα προετοιμασία



Η Προοδευτική Περάματος ανακοίνωσε την απόκτηση 4 ποδοσφαιριστών και ακόμα την έναρξη προετοιμασίας για τη νέα σεζόν που θα γίνει τη Δευτέρα 1 Αυγούστου και ώρα 17.30 στο γήπεδο «Γεώργιος Πρίσκας» στο Πέραμα.

Από Θεσσαλονίκη θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή Μπουκουβάλα

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΣ


Στη Θεσσαλονίκη από δημοσιογραφικές πηγές προκύπτει ότι υπέγραψε στον ΠΑΣ ο 28χρονος αμυντικός Μιχάλης Μπουκουβάλας. Στην Γηραιό αγωνίσθηκε τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ πιο πριν αγωνίσθηκε κατά σειρά σε Παναιτωλικό, Λάρισα, Τρίκαλα, Κέρκυρα.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για Παναθηναϊκό και Λεωφόρο

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το θέμα με το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της τοποθετείται αναλυτικά στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον ορισμό του γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας και την ανάκληση της απόφασης για την παραχώρησή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ολλανδικά ΜΜΕ ψάχνουν να βρουν τι σχέση έχει ο ΠΑΣ με τον Άγιαξ!

Ολλανδοί δημοσιογράφοι ψάχνουν να βρουν τι σχέση έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άγιαξ του Γιόχαν Κρόιφ (φωτο)

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΦΩΣ

Σε πολλούς Ολλανδούς δημοσιογράφους έχει γεννηθεί η απορία γιατί λένε τον ΠΑΣ «Άγιαξ της Ηπείρου» και αν έχει σχέση με τον δικό τους Άγιαξ του Άμστερνταμ. Εύλογη η απορία, καθώς ψάχνοντας στο διαδίκτυο παντού βλέπουν τον ΠΑΣ ως «Άγιαξ».

Οι Ολλανδοί γράφουν ότι το ματς στην Αθήνα θα γίνει στο Περιστέρι

Οι πληροφορίες από Ολλανδία επιβεβαιώνουν την αλλαγή έδρας από Λεωφόρο σε Περιστέρι


Στην ιστοσελίδα της Άλκμααρ έχει "ανεβεί" το γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι ως έδρα του ΠΑΣ για το επαναληπτικό παιχνίδι που θα γίνει στις 4 Αυγούστου. Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται ότι το στάδιο «Ζωσιμάδες» δεν πληροί τις προϋποθέσεις και παρά τα όσα έγιναν με την έδρα, θα γίνει στο Περιστέρι.

Φωτογραφίες πρώην παικτών έξω από το γήπεδο της Άλκμααρ

Γέμισαν με φωτογραφίες παλιών παικτών οι τοίχοι στο γήπεδο της Άλκμααρ


Οι εξωτερικοί τοίχοι του AFAS Stadion κοσμούνται από την περασμένη εβδομάδα με εξέχουσες φωτογραφίες από πρώην παίκτες AZ. Η ιστορία του συλλόγου αντιπροσωπεύεται χρονολογικά από τις εικόνες των ηρώων κλαμπ και βραβεία.

Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε η Θύελλα Ελεούσας

Πρώτη συγκέντρωση και μεταγραφές ανακοίνωσε η Θύελλα Ελεούσας



Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε η Θύελλα Ελεούσας για την ενίσχυση της ομάδας ώστε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα χρονιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές:
1)Μαμακή Γιώργο(Αμφιθέα)
2)Σοφία Ανδρέα(Βουνοπλαγιά)
3)Γεωργούλη Βασίλη(Αμφιθέα)
4)Σοφία Ζήση(Θεσπρωτία).

Τι λέει ο Παύλος Βαρτζιώτης για το τέλος συνεργασίας με Βελισσάριο

Τέλος από τον Α. Ο. Βελισσαρίου ο έμπειρος αμυντικός Παύλος Βαρτζιώτης



Με μια λιτή δήλωσή του στο facebook ο Παύλος Βαρτζιώτης αναγγέλλει την αποχώρησή του από την ομάδα του Α. Ο. Βελισσαρίου με την οποία έζησε καλές και άσχημες στιγμές, ειδικά στα μπαράζ ανόδου πέρυσι και φέτος.


Ο έμπειρος αμυντικός στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα αναφέρει: «Μετά από 1,5 χρόνο επιτυχιών κ καλής συνεργασίας αποχωρώ από την ομάδα του Βελισσαρίου.

Τελευταία προπόνηση πριν το "πέταγμα" για Ολλανδία

To γήπεδο της Άλκμααρ που θα προπονηθεί αύριο ο ΠΑΣ και θα γίνει το παιχνίδι της Πέμπτης


Με μια προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (ώρα 18.30) ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Πέμπτης με την Άλκμααρ στο AFAS stadion.

Οριστικά νοκ άουτ για τα παιχνίδια με Άλκμααρ ο Νικολιάς

Ο Νικολιάς (που συνομιλεί στη φωτο με τον Φόνσι) δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία


Χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολιά ο ΠΑΣ θα αναχωρήσει για Ολλανδία. Ο τραυματισμός που υπέστη στο δίτερμα της Κυριακής δεν του επέτρεψε να προπονηθεί ούτε χθες και θα χρειασθεί καιρός για να επανέλθει στην ομάδα.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Το γήπεδο του Ατρόμητου επικρατέστερο για νέα έδρα του ΠΑΣ

Επικρατέστερο για νέα έδρα του ΠΑΣ για το επαναληπτικό παιχνίδι με την Άλκμααρ είναι το γήπεδο Περιστερίου


Σύμφωνα με πληροφορίες το γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι είναι επικρατέστερο να "κλειδώσει" ως έδρα του ΠΑΣ για τον επαναληπτικό αγώνα με την Άλκμααρ που θα γίνει την Πέμπτη 4 Αυγούστου.

ΠΣΑΠ: Μπράβο στον ΠΑΣ μας έκανε όλους περήφανους

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΠΣΑΠ για τον ΠΑΣ Γιάννινα


Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, συγχαίρουν τον ΠΑΣ Γιάννινα για την ιστορική πρόκριση του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, σε βάρος της νορβηγικής Odd Grenland.

Οι αρχηγοί και τα πρώτα φιλικά του ΠΑΣ

Οι αρχηγοί του ΠΑΣ για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2016-17


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τους αρχηγούς για τη νέα σεζόν που είναι οι Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Ακόστα, όπως και δύο φιλικά με Κέρκυρα (31/7 Ζωσιμάδες), Παναιτωλικό (8/8 Ζωσιμάδες).

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Την απόκτηση του Κώστα Πάνου ανακοίνωσε ο Α. Ο. Βελισσαρίου

Ο Κώστας Πάνου (φωτο παλιότερα με τη φανέλα του Θρίαμβου Λούρου) μετακόμισε από την Α. Ε. Χουλιαράδων στον Α. Ο. Βελισσαρίου


Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Πάνου από την Α. Ε. Χουλιαράδων ανακοίνωσε ο Α. Ο. Βελισσαρίου. Αγωνίσθηκε στο παρελθόν σε ομάδες Γ’ Εθνικής από την περιοχή της Ηπείρου. 

Διαιτητές από Φινλανδία στο ματς της Ολλανδίας

Ο διαιτητής Ματίας Γκεστράνιους (φωτο) θα διευθύνει τον αγώνα Άλκμααρ - ΠΑΣ Γιάννινα


Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τον αγώνα της 3ης φάσης του Γιουρόπα Λιγκ Άλκμααρ – ΠΑΣ που θα γίνει την Πέμπτη 28 Ιουλίου και ώρα 21.45 στο «AFAS stadion». Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιαν Πέτερ Αραβίρτα, Μίκο Αλακάρε.

Χτύπησε ο Νικολιάς στην απογευματινή προπόνηση

Χτύπησε στην απογευματινή προπόνηση ο Νικολιάς (φωτο) και αύριο θα εκτιμηθεί αν ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία


Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Πέμπτης με την Άλκμααρ. Στην απογευματινή προπόνηση χτύπησε ο Νικολιάς και αποχώρησε. Αύριο Δευτέρα θα εκτιμηθεί η κατάσταση, αν μπορεί να είναι στη διάθεση του Πετράκη για το ματς που έρχεται.