Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε 4-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι δύο ομάδες σε μια αναμνηστική φωτογραφία πριν από το παιχνίδι


Η μπάλα δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και να περάσουν. Οι βετεράνοι της Μπαρτσελόνα κέρδισαν άνετα τους βετεράνους του ΠΑΣ με σκορ 4-1 σε ένα καλό παιχνίδι που έγινε παρουσία 2500 θεατών, εκ των οποίων 800 με 1000 ήταν πρόσφυγες από καταυλισμούς των Ιωαννίνων.

ΠΑΣ - Μπαρτσελόνα σε ένα ματς με τεράστιο ενδιαφέρον

Μεγάλο ματς σήμερα στις 19.00 στο στάδιο "Ζωσιμάδες" με τους βετεράνους της Μπαρτσελόνας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ένα πολύ σημαντικό από πολλές πλευρές παιχνίδι θα γίνει σήμερα στις 19.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» όπου θα αναμετρηθούν οι βετεράνοι του ΠΑΣ με τους βετεράνους της Μπαρτσελόνα.

Αλφονσέδα: Ξέρω ότι ο ΠΑΣ έχει το πιο διάσημο παρατσούκλι!

Αριστερά στη φωτογραφία ο πρόεδρος των βετεράνων της Μπαρτσελόνα Ραμόν Αλφονσέδα με τον αντιδήμαρχο Παντελή Κολόκα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

O επικεφαλής της αποστολής και πρόεδρος της Ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα Ραμόν Αλφονσέδα όταν ρωτήθηκε χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων για τον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα των Ιωαννίνων, αλλά ξέρω ότι έχει ένα διάσημο παρατσούκλι αφού τον λένε «Άγιαξ της Ηπείρου».

Πανέτοιμος ο ΠΑΣ για το ματς με Λεβαδειακό την Τετάρτη

Χθες βράδυ επέστρεψε και ο Θέμης Τζημόπουλος που διακρίνεται στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων με τον υπεύθυνο ασφαλείας του ΠΑΣ Φόντα Βρόσγο


Με μια προπόνηση που θα γίνει το πρωί θα συνεχισθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ που θα συνεχισθεί και το Σαββατοκύριακο, καθώς την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου να γίνει στα Γιάννινα το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Έφτασε στα Γιάννινα η αποστολή της Μπαρτσελόνα


Η αποστολή της Μπαρτσελόνα σε μια αναμνηστική φωτογραφία στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων


Η αποστολή των παλαιμάχων της Μπαρτσελόνα έφθασε στις 20.00 στα Γιάννινα με την βραδινή πτήση από Αθήνα, έχοντας επικεφαλής τον πρόεδρο των βετεράνων της Ραμόν Αλφονσέδα. Την αποστολή υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας, οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Αλέκος Πότσης, Φόντας Βρόσγος, Μπάμπης Καρβέλης.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Χριστοβασίλης: Αν έρθει πρόταση για Γιάκο δεν θα σταθούμε εμπόδιο

Δηλώσεις για θέματα της επικαιρότητας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης


Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε στον ArenaFM 89,4 για τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναφέρθηκε στην συνάντηση των «12» ομάδων για θέματα της Σούπερ Λιγκ, στον Γιώργο Μπίκα και στον Ιβάν Σαββίδη

Αποχωρεί από την ενεργό δράση η πρωταθλήτρια Θωμαΐς Δημητρίου

Με την διαιτησία θα ασχοληθεί η Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια Θωμαΐς Δημητρίου


Η Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια TAE KWON-DO I.T.F. Δημητρίου Θωμαΐς, που μας χάρισε στιγμές χαράς και συγκίνησης με τις πανελλήνιες και διεθνείς επιτυχίες της επί σειρά ετών, με λύπη εγκαταλείπει την αγωνιστική της καριέρα.

Η ΠΑΕ υπενθυμίζει για τα εισιτήρια του αγώνα με Μπαρτσελόνα

Πως θα προμηθευτείτε εισιτήρια για τον αγώνα των βετεράνων του ΠΑΣ με την Μπαρτσελόνα


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει στους φιλάθλους τον τρόπο που μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα με την Μπαρτσελόνα που θα γίνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΠΣΗΠ καλεί τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν το φιλικό με Μπαρτσελόνα

Ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ για το φιλικό του ΠΑΣ με την Μπαρτσελόνα


Η ΕΠΣΗΠ με ανακοίνωσή της καλεί τους Γιαννιώτες να αγκαλιάσουν την διοργάνωση του φιλικού των παλαιμάχων του ΠΑΣ με την Μπαρτσελόνα και να βρεθούν την Παρασκευή στο στάδιο «Ζωσιμάδες» που θα γίνει το παιχνίδι.

Η προετοιμασία και η επιστροφή των διεθνών

Επέστρεψε ο Λίλα, αναμένεται ο Τζημόπουλος


Συνεχίσθηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ καίτοι δεν ξεκαθάρισε η κατάσταση αν θα γίνουν αγώνες Σούπερ Λίγκα το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα. Σήμερα επέστρεψε ο Λίλα και μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων ενώ στο ταξίδι επιστροφής από τη μακρινή Νέα Ζηλανδία είναι και ο Τζημόπουλος.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Από τους πρώτους αγόρασε εισιτήριο ο Περιφερειάρχης για το ματς με Μπαρτσελόνα

Αριστερά ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης με τον διευθυντή της ΠΑΕ Αλέκο Πότση


Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης ήταν από τους πρώτους που αγόρασαν εισιτήριο για τον αγώνα των παλαιμάχων του ΠΑΣ με τη Μπαρτσελόνα που θα γίνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στα Γιάννινα.