Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ένα και να...καίει ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του Πανιωνίου

Πολύ σημαντική νίκη σημείωσε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα


Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ με σκορ 1-0 επί του Πανιωνίου σε ένα δυνατό παιχνίδι για την 16η αγωνιστική που έγινε το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Το γκολ της νίκης σημειώθηκε με κεφαλιά του Μιχαήλ στο 17ο λεπτό.
Το παιχνίδι έγινε σε δύσκολες γηπεδικές συνθήκες, καθώς ο αγωνιστικός χώρος σε πολλά σημεία είχε λάσπες που δυσκόλευαν τις κινήσεις και των 22 ποδοσφαιριστών. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι που το κέρδισε δίκαια ο ΠΑΣ, καθώς οι παίκτες του Γιάννης Πετράκη ήταν πιο δυνατοί και αποφασιστικοί από τους αντιπάλους τους. Ο ΠΑΣ είχε να κερδίσει σε επίπεδο Α’ Εθνικής τον Πανιώνιο από το 1983 και σε επίπεδο Β’ Εθνικής από το 1992. Στα χρόνια αυτά κέρδισε 1-0 με γκολ των Μαντζούκη και Μπελά αντίστοιχα. Από τον ΠΑΣ τα πήγαν καλά όλοι σχεδόν οι παίκτες. Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων περνούν οι Μιχαήλ, Σκόνδρας, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ζάιρο. Από τον Πανιώνιο καλοί ήταν Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος και κινητικός ο Μπεν.

ΤΟ ΓΚΟΛ

17’: Σε φάουλ του Κοζορώνη από αριστερά, η μπάλα έφθασε στο 2ο δοκάρι όπου ο Μιχαήλ με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

11’: Σε μπαλιά του Καρανίκα ο Ζάιρο από δεξιά μπήκε στα καρέ του Πανιώνιου, αλλά πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

33’: Πάλι ο Ζάιρο άνοιξε την άμυνα αλλά σούταρε πάνω στον Γιαννιώτη.

37’: Σε σέντρα από δεξιά του Μασούρα ο Μπεν έκανε την κεφαλιά που έφυγε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Πασχαλάκη.

59’: Ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Ο Κοζορώνης εκτελεί κόρνερ, ο Τζημόπουλος παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Γιαννιώτης αποκρούει.

76’: Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν σε μπαλιά του Κόντε ο Γαρουφαλιάς ήταν σε θέση βολής από κοντινή θέση, αλλά τον ανέκοψε με προβολή ο Ρισβάνης.

94’: Σουτ από το ύψος της περιοχής του Ρισβάνη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τα μούσκεψε ο διαιτητής Ζαχαριάδης που έκανε πολλά λάθη και πολλές φορές εκνεύρισε τον κόσμο. Επόπτες ήταν οι Δημητριάδης (Μακεδονίας), Καρατζίκας (Αθηνών). Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι Πέδρο, Γαρουφαλιάς, Ζάιρο (ΠΑΣ) – Μασούντ, Ταπόκο (Πανιωνίου).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Κούτρης, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Ακόστα, Ναδάλες (58’ Γαρουφαλιάς), Ζάιρο (93’ Μοουκουβάλας), Κόντε (94’ Γιάκος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης (87’ Καθάριος), Κόρμπος, Μασούρας (73’ Ταπόκο), Φούντας (61’ Σαββίδης), Μασούντ, Μπεν.