Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Αναβάλλεται ο αγώνας, επιστρέφει η ομάδα από Θεσσαλονίκη στα Γιάννινα

Αναμένεται αναβολή του αγώνα κυπέλλου Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα


Το δρόμο της επιστροφής στα Γιάννινα θα πάρει η αποστολή του ΠΑΣ, αφού λόγω κακοκαιρίας δεν κατέστη δυνατόν να γίνει η πτήση από Θεσσαλονίκη για Χανιά, ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον Πλατανιά στο γήπεδο Περιβολίων.
Η προγραμματισμένη πτήση ήταν να γίνει το μεσημέρι, αλλά λόγω της κακοκαιρίας τελικά δεν έγινε, παρά την πολύωρη αναμονή που είχε στο αεροδρόμιο η αποστολή της ομάδας αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος που ήθελες να κάνει αυτό το ταξίδι. 

Μετά την οριστική ματαίωση της πτήσης από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η αποστολή του ΠΑΣ θα επιστρέψει στην πόλη, έχοντας βέβαια και όλα τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσει στην διοργανώτρια αρχή, όπου αποδεικνύεται ότι δεν κατέστη δυνατή η μετάβαση της ομάδας στα Χανιά για λόγους ανωτέρω βίας και συγκεκριμένα της κακοκαιρίας που ταλαιπωρεί όλη την Ελλάδα. Αν και η ΕΠΟ από μόνη της έπρεπε να αναβάλει νωρίτερα τα παιχνίδια, για να αποφύγουν και οι ομάδες την ταλαιπωρία.

Σήμερα δεν έγιναν δεκάδες πτήσεις στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό τόσο από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης όσο και από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας. Επίσης ματαιώθηκαν και οι πτήσεις από Αθήνα προς Ιωάννινα.

Διαδικαστικά ήδη ενημερώθηκε η ΕΠΟ που αναμένεται να ανακοινώσει την αναβολή του αγώνα, για λόγους εκτάκτου ανάγκης, όπως έγινε και με τα παιχνίδια Λεβαδειακός – ΑΕΚ, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – Ατρόμητος. Η Ομοσπονδία θα ορίσει νέες ημερομηνίες τόσο για το ματς στα Περιβόλια, όσο και για την ρεβάνς στα Γιάννινα.