Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Το σχήμα που ετοιμάζει ο Ίβιτς για το ματς με τον ΠΑΣ (video)

Τα πλάνα Ίβιτς για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής τον ΠΑΣ Γιάννενα και ο Βλάνταν Ίβιτς έδειξε σήμερα μέρος των σκέψεών του στη προπόνηση. Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι λογικό να προβληματίζεται για τον παίκτη που θα καλύψει τον Γκάρι Ροντρίγκες, έχοντας μάλιστα απέναντί του μία ομάδα πολύ καλά οργανωμένη. 

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ, δείχνει να επιμένει στο 4-2-3-1 και γιατί να μη το κάνει, αφού έρχονται μόνο νίκες και μηδέν παθητικό τελευταία. 

Στη δοκιμή που έκανε, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Παναγιώτης Γλύκος. Στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Λέο Μάτος, στο αριστερό ο Μάριν Λέοβατς, ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Βαρέλα – Κρέσπο. 

Στα αμυντικά χαφ, ο Κάνιας με τον Τσίμιροτ ήταν το δίδυμο, ενώ δεκάρι τοποθετήθηκε ο Μπίσεσβαρ τον οποίο ο Ίβιτς δεν θέλει να βγάλει από την ενδεκάδα γιατί έχει βρει ρυθμό και βοηθά ουσιαστικά. 

Στα δεξιά της επίθεσης ήταν ο Τζάλμα Κάμπος, ενώ στα αριστερά ο Δημήτρης Πέλκας με τον Γιάννη Μυστακίδη διεκδικιούν τη θέση. 

Στη κορυφή της επίθεσης ο Ίβιτς έβαλε με τους βασικούς τον Κουλούρη που ήταν εξαιρετικός με τον Λεβαδειακό στο τελευταίο ημίωρο και άφησε εκτός του Αθανασιάδη που έχει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.


ΠΗΓΗ: paok24.com

Απο την ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ στιγμιότυπα από τη σημερινή προπόνηση