Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Δύο επιστροφές λύνουν τα χέρια του Πετράκη

Τι ετοιμάζει ο Γιάννης Πετράκης για το αυριανό ματς στα Χανιά

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Για τα Χανιά αναχωρεί σήμερα η ομάδα του ΠΑΣ με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά.
Η αναμέτρηση θα γίνει αύριο Κυριακή στις 17.15 στο γήπεδο Περιβολίων με απευθείας μετάδοση από το κανάλι NOVAsports 4. Είναι δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Πλατανιάς είναι ένα βαθμό πάνω από τον ΠΑΣ και φέτος κάνει μια πολύ καλή χρονιά στην Σούπερ Λίγκα υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Γιώργου Παράσχου. Το ποιοι θα ταξιδέψουν από τα Γιάννινα στην Κρήτη θα γίνει γνωστό το πρωί.

Χθες ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία με τον Γιάννη Πετράκη να δοκιμάζει διάφορα σχήματα, για να καταλήξει στην ενδεκάδα και στην τακτική που θα ακολουθήσει αύριο στα Περιβόλια. Πλην του Λίλα που είναι τιμωρημένος με κάρτες όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Παναθηναϊκό, επιστρέφουν οι Μπέριος και Σκόνδρας που είναι τραυματίες. Επειδή και οι δύο είναι κεντρικοί αμυντικοί, με την επιστροφή τους δένει περισσότερο η αμυντική γραμμή και έχει περισσότερες επιλογές ο τεχνικός της ομάδας για να κάνει καλύτερα τα σχέδιά του. 

Στις τελευταίες προπονήσεις δοκιμάσθηκε εκ νέου το 4-4-2 με το οποίο αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό αλλά με την επιστροφή Μπέριου, Σκόνδρα μπορεί να επιστρέψει και πάλι στο 3-5-2, ένα σύστημα που του χάρισε αρκετές επιτυχίες και καλά αποτελέσματα. Ο ΠΑΣ θα έχει σύμμαχο και την παράδοση στο αυριανό παιχνίδι, καθώς σε 4 ματς πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκας που έγιναν στα Περιβόλια, καταγράφονται 2 νίκες της γιαννιώτικης ομάδας και 2 ισοπαλίες. Μόνο στο κύπελλο δεν είναι καλή η προϊστορία καθώς ο ΠΑΣ πρόσφατα αποκλείσθηκε από τον Πλατανιά καθώς στις 26 Ιανουαρίου έχασε 1-0 στα Περιβόλια και στις 1 Φεβρουαρίου στα Γιάννινα έχασε 1-2 στην παράταση και αποκλείσθηκε. Αλλά οι κυανόλευκοι εκτιμούν ότι τα ματς κυπέλλου έχουν άλλο αγωνιστικό χαρακτήρα, αφού υπήρξαν και αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ αύριο θα παίξει κομπλέ η γιαννιώτικη ομάδα. Όπως προαναφέραμε υπάρχει η απουσία του Λίλα που είναι από τους καλούς παίκτες της ομάδας, αλλά υπάρχουν για την μεσαία γραμμή εναλλακτικές λύσεις για να μη φανεί το κενό του.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο ΠΑΣ πιθανόν να ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα με τερματοφύλακα τον Πασχαλάκη, στην άμυνα τους Μπέριο ή Σκόνδρα, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, στην μεσαία γραμμή τους Κοζορώνη, Καρανίκα, Κούτρη, Γιάκο, Ακόστα και στην επίθεση Κόντε και Ζάιρο. Στην αποστολή αναμένεται να είναι και οι Περιστερίδης, Κοροβέσης, Ναδάλες, Βιδάλ, Γαρουφαλιάς, Μαμπουλού.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΑΜΟΥΡΗΣ

Τον αυριανό αγώνα θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης του συνδέσμου Πειραιά με βοηθούς την Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) και Δημήτριο Ζησιμόπουλο (Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Καρδολαίμης (Ανατολικής Αττικής) και παρατηρητής ο Γεώργιος Μητροφάνης (Αθηνών). Ο Τσαμούρης είχε ορισθεί και στον αγώνα κυπέλλου Πλατανιάς – ΠΑΣ που ήταν να γίνει στις 11 Ιανουαρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, καθώς ματαιώθηκαν οι πτήσεις για Χανιά. Δεν έχει διευθύνει άλλη φορά αγώνα του ΠΑΣ.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ

Ο Πλατανιάς θέλοντας να ανταποδώσει την στήριξη του κόσμου του έχει βάλει γενική είσοδο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα 10 ευρώ. Η ανακοίνωση του Πλατανιά: «Γενική είσοδος με τον ΠΑΣ 10 ευρώ. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας που σε ακόμα ένα παιχνίδι στάθηκαν στο πλευρό των παικτών στην προσπάθεια για διάκριση και στο Κύπελλο Ελλάδας, ανακοινώνει ότι για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (12/2/2017, 17:15), ισχύει γενική είσοδος 10 ευρώ».

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ


Για το πρωτάθλημα Νέων Κ-20 το ματς Πλατανιάς – ΠΑΣ αναβλήθηκε για τις 25 Μαρτίου 2017 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ.

-Για το πρωτάθλημα Νέων Κ-17 ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί αύριο τον Ηρακλή. Το παιχνίδι θα γίνει στις 13.00 στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ.

-Για το πρωτάθλημα Νέων Κ-15 ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί αύριο τον Ηρακλή. Το παιχνίδι θα γίνει στις 13.30 στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι.