Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πίτας και τιμητικές βραβεύσεις από τους βετεράνους παίκτες του ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από την κοπή της πίτας με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να απευθύνει χαιρετισμό.  Διακρίνονται ακόμα ο πρόεδρος των βετεράνων Θανάσης Χαρίσης και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κλείτσας


Σε μια ζεστή και όμορφη εκδήλωση που έγινε χθες βράδυ σε αίθουσα του συγκροτήματος «Φρόντζου Πολιτεία» έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η κοπή της πίττας έγινε από κοινού από τον πρόεδρο των βετεράνων Θανάση Χαρίση και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Χριστοβασίλη. Το φλουρί πέτυχαν ο παλιός άσσος και προπονητής των βετεράνων Βασίλης Παπαχρήστου και ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Σπύρος Πάϊκας.
Τιμήθηκαν με πλακέτα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης για την  προσφορά του στην ομάδα, η σύζυγός του Χαρίκλεια Χριστοβασίλη για την κοινωνική της δράση και για την βοήθειά της στο να γίνει το φιλικό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ο αθλητικογράφος Βαγγέλης Γυφτόπουλος και ο ιστορικός φωτορεπόρτερ Βαγγέλης Σταμούλης που με τον φακό του κατέγραψε τις μεγάλες στιγμές της ομάδας.


Αναλυτικά ρεπορτάζ από τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες super-fm.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), passports.gr (ΚΛΙΚΕΔΩ) και sportsioannina.gr (ΚΛΙΚΕΔΩ)