Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψαν την πίτα οι προπονητές των Ιωαννίνων


Οι Ανέστης Ζώης και Θανάσης Χαρίσης κόβουν την πίτα του συνδέσμου προπονητών


Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση στον «Όμιλο» έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ιωαννίνων. Παρέστησαν οι προπονητές μέλη του συνδέσμου, αντιπροσωπεία από Πρέβεζα και άλλοι προσκεκλημένοι.
Εκ μέρος της ΕΠΣΗΠ ήταν οι Ευθυμίου, Μιχάλης, των διαιτητών οι Γούκος, Δάλλας, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Σπύρος Πάϊκας και εκπρόσωποι του Τύπου.


Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος των προπονητών Ανέστης Ζώης ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά, στα γήπεδα αλλά και στη ζωή τους, ενώ μετέφερε και τις ευχές του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη που ήταν με την αποστολή της ομάδας ενόψει του αγώνα με Παναθηναϊκό. Ο κ. Ζώης σημείωσε ότι θα είναι πιο παρεμβατικός ο ρόλος του συνδέσμου εκπροσωπώντας τους προπονητές που έχουν ένα σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση των προπονητών στον "Όμιλο"


Την πίτα έκοψαν μαζί οι Ανέστης Ζώης, Θανάσης Χαρίσης, πρόεδρος και αντιπρόεδρος του συνδέσμου. Το φλουρί έπεσε στην σύζυγο του προπονητή των Πραμάντων Κώστα Γεωργάκη.


Ακολούθησε κλήρωση με προσφορά πολλών δώρων από χορηγίες καταστημάτων και επιχειρήσεων. Μεταξύ των δώρων ήταν και ένα βιβλίο του Άρη Γάτα για τον Ρανιέρι μιας και στην εκδήλωση βρέθηκε και ο συγγραφέας - δημοσιογράφος της ΕΡΤ. 

Η βραδιά έκλεισε με δείπνο και εξαιρετική μουσική από την ορχήστρα του καταστήματος, με τον γνωστό ποδοσφαιρική Χρήστο Τάτση να κλέβει την παράσταση και στο καλλιτεχνικό μικρόφωνο.