Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Το Πάσχα πέρασε, αρχίζει η δουλειά στον "Άγιαξ"


Από σήμερα ξεκινά δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ήρεμο Πάσχα πέρασαν φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η ομάδα είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς κανένα άγχος και περιμένει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Σε αντίθεση με πέρσι, που όλοι πέρασαν Πάσχα αγωνίας, καθώς ήταν σε εξέλιξη οι διαδικασίες ελέγχων από την ΟΥΕΦΑ των φακέλων και ο ΠΑΣ περίμενε να πάρει τη θέση του Πανιωνίου για τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ, όπως και έγινε. Φέτος η ομάδα της Ηπείρου, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει θέση για τα πλέι οφ και την Ευρώπη, για πολλούς λόγους και έτσι το τελευταίο διάστημα οι αγώνες για αυτή δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον της εστιάζεται στο να κάνει καλές εμφανίσεις για να ικανοποιήσει και τον κόσμο της. Έτσι το φετινό Πάσχα πέρασε ήρεμα για τους Γιαννιώτες, που μετά την Κυριακή του Θωμά, όπως θα οδεύει το πρωτάθλημα προς το τέλος του, θα κοιτάξουν και την επόμενη μέρα, κάνοντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. 


Ήδη αποφασίστηκε η προετοιμασία να γίνει στο Καρπενήσι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Μετά το τελευταίο ματς με την ΑΕΚ θα τεθεί στο τραπέζι το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας με τον Γιάννη Πετράκη, όπως και των συνεργατών του και στη συνέχεια θα ξεκινήσει ο μεταγραφικός πυρετός. Με λιγοστές αλλά επιλεγμένες κινήσεις για απόκτηση καλών ποδοσφαιριστών που τα ταιριάζουν με το πνεύμα και τη φιλοσοφία της ομάδας. Χωρίς να διαταραχθεί ο κορμός της ομάδας, όπως έγινε και στα προηγούμενα χρόνια. Η ομοιογένεια που είχε ως ομάδα ο ΠΑΣ, είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας των τελευταίων ετών. 

Το βασικό μέλημα είναι βασικά να μείνει ο Πετράκης. Γιατί είναι από τον Φεβρουάριο 2014 στην ομάδα, ξέρει πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις, οπότε ξέρει τι θα κάνει για τη νέα σεζόν. Όλα αυτά τα θέματα, θα είναι στην ατζέντα των συζητήσεων μετά την Κυριακή του Θωμά. 

Αυτές τις μέρες προσπάθησαν όλοι να περάσουν ήρεμα και οικογενειακά το Πάσχα με τις οικογένειές τους, καθώς δόθηκε άδεια μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (σήμερα) που οφείλουν όλοι να είναι στο γήπεδο για προπόνηση. Αφού τσουγκρίσουν όλοι μαζί τα Πασχαλινά αυγά, θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. 

Υπενθυμίζουμε ότι στο ματς αυτό θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Λίλα, Ζάιρο, Ακόστα και οι τραυματίες Τζημόπουλος, Κόντε, ίσως και ο Σκόνδρας. Απαρηγόρητος είναι ο Κόντε, που ήθελε να βοηθήσει την ομάδα στα τελευταία δύσκολα παιχνίδια, αλλά να βάλει και αυτός γκολ για να σπάσει το ρεκόρ που έχει στον ΠΑΣ ο Θαλής Τσιριμώκος, που την αγωνιστική σεζόν 1979-80 σημείωσε 16 γκολ. Ο Ισπανός φορ έχει 13 γκολ, αλλά με θλάση στη γάμπα είναι δύσκολο να προλάβει ακόμα και το τελευταίο ματς με την ΑΕΚ στα Γιάννινα. 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΕΛΙΟΠΟΥΛΟ



Τη μεγάλη Παρασκευή ο εκπαιδευτής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Χρήστος Τσελιόπουλος έχασε τον πατέρα του. Η οικογένεια του ΠΑΣ μέσω ανακοίνωσης της ΠΑΕ στάθηκε στο πλευρό του Τσελιόπουλου, εκφράζοντας και δημόσια τα συλλυπητήρια: «Ο Πρόεδρος κ. Χριστοβασίλης και η οικογένεια του, τα μέλη του Δ.Σ., το ποδοσφαιρικό τμήμα και όλοι όσοι εργαζόμαστε στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον φίλο και συνεργάτη μας Χρήστο Τσελιόπουλο και την οικογένεια του για το χαμό του πατέρα του».


Θερμά συλλυπητήρια και από το gianninasports στην οικογένεια του Χρήστου Τσελιόπουλου. Ο Θεός να τους δίνει υγεία, δύναμη και κουράγιο.