Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Γ. Πετράκης: Έκλεισε καλά η χρονιά, μπορούσε και καλύτερα

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Μπάμπη Καρβέλη


Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης δήλωσε τα εξής:  «Κλείνει μια σπουδαία και δημιουργική χρονιά, κατά την οποία η ομάδα βγήκε πρώτη φορά στην Ευρώπη. Στο μεγαλύτερο διάστημα, αν εξαιρέσουμε κάποιες κακές εμφανίσεις προς το τέλος, είχαμε μια ομάδα που στα 2/3 του πρωταθλήματος είχε πολύ καλή παρουσία.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, έχει καλά παιδιά, καλούς χαρακτήρες, καλό κλίμα και νομίζω ότι παρά τις δυσκολίες με τους τραυματισμούς στο τέλος και την έλλειψη ρέντας, έγινε προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.

Συγχαρητήρια και στον κόσμο για τη στήριξη της προσπάθειας. Θέλαμε να είμαστε πιο πάνω στη βαθμολογία, δεν παίζουμε όμως μόνοι μας. Η καλή χρονιά έκλεισε με καλό τρόπο, μπορούσε με καλύτερο, έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα. Και αυτό το αποτέλεσμα, όμως, είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.

Ελέγξαμε το ματς, είχαμε πολλές ευκαιρίες, όχι όλες κλασικές, έλειψε λίγο η καλή τελική πάσα για να προκύψει η ευκαιρία. Λέω ότι θα μπορούσαμε να κλείσουμε καλύτερα, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα ούτε να γίνουν προϋποθέσεις και το σκορ μας αδικεί».


Για το αν δικαιούνταν περισσότερες ευκαιρίες Νικολιάς και Μαυροπάνος; 


"Είμαι στην καθημερινότητα για να δίνω αυτό που δικαιούνται οι παίκτες. Θεωρούσα ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι ή ήταν και οι συγκυρίες περισσότερο κάποιες φορές. Στο διάστημα που είμαι εδώ έπαιξαν πολλοί με παρόμοια αφετηρία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους δύο σήμερα. Υπάρχει καθοδήγηση από την πλευρά μου για να απολαμβάνουν και οι παίκτες αυτό που δικαιούνται".




Για την επικείμενη μεταγραφή του Κούτρη: 


"Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος για όλα τα παιδιά. Μέσα από την εκπαίδευση βρίσκουν το δρόμο να ανεβαίνουν σκαλοπάτια. Τον Λεονάρντο τον ήξερα από τον Εργοτέλη. Δούλεψε πολύ, κάθε μέρα. Σε απάντηση αυτού που με ρωτήσατε και προηγουμένως, ο Κούτρης έκανε κάποια πράγματα που δεν έκανε όλη τη χρονιά ο Νικολιάς. Θα συνεχίσει από εδώ και πέρα να τα κάνει για να παίξει του χρόνου".