Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ξεκίνησε από Λίλα και Ακόστα

Ο Ακόστα σε μια επίθεση στο ματς με τον Πανιώνιο


Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ξεκίνησε από τους Λίλα και Ακόστα που λήγουν τα συμβόλαιά τους τις 30 Ιουνίου και μετά θα κυνηγήσει άλλους στόχους που έχει. Είναι έμπειροι παίκτες, με σημαντική προσφορά στην ομάδα, για τους οποίους υπάρχει η διάθεση από την ΠΑΕ να τους κρατήσει για άλλα δύο χρόνια.
Και στους δύο έγινε πρόταση από τον Χριστοβασίλη και αναμένονται οι απαντήσεις τους. Με τον Ακόστα υπάρχει διάσταση στο οικονομικό και θα χρειαστεί νέος γύρος συζητήσεων για να βρεθεί η μέση λύση. Πέραν αυτών, ο ΠΑΣ θα επιδιώξει να ενισχυθεί σημαντικά με την απόκτηση έμπειρων αλλά και νέων ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ του ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στη νέα σεζόν.


Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα, εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα Πετράκη. Και χθες στη Λευκάδα ο Κρητικός τεχνικός συναντήθηκε για λίγο με τον Χριστοβασίλη, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του. Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες και δημοσιεύματα γύρω από το θέμα αυτό, οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στην ανανέωση της συνεργασίας. 

Μέχρι την Τετάρτη που θα σταματήσουν οι προπονήσεις θα έχει τελειώσει το θέμα προπονητή. Δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν και οι ανακοινώσεις για την παραμονή του προπονητή και των συνεργατών του. Αυτές τις εκτιμήσεις έκανε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ χθες το πρωί στα Γιάννινα σε συζητήσεις με φίλους της ομάδας. Ο Πετράκης την Κυριακή θα είναι κεντρικός ομιλητής σε ημερίδα για προπονητές που θα γίνει στην Κοζάνη από την Τοπική Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων και από τον σύνδεσμο προπονητών. 

Για την παραμονή στην ομάδα των Ζάιρο και Κοροβέση υπάρχει ακόμα δρόμος, δεδομένου ότι θα πρέπει να αποφασίσει πρώρα ο Βλάνταν Ίβιτς αν θα τους έχει στα πλάνα της νέας σεζόν για τον ΠΑΟΚ και μετά να κινηθεί ο ΠΑΣ για να τους κρατήσει. Και εφόσον βέβαια τα βρει στο οικονομικό κομμάτι που είναι και το πιο δύσκολο στις μεταγραφές.