Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Η Δόξα Κρανούλας επέστρεψε στη Γ' Εθνική (φωτορεπορτάζ)

Οι παίκτες της Δόξας Κρανούλας πανηγυρίζουν την επιστροφή στη Γ' Εθνική

Η Δόξα Κρανούλας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ηπείρου και επέστρεψε στη Γ’ Εθνική μετά από τρία χρόνια απουσίας. Και θα βρει μια κατηγορία εντελώς διαφορετική από αυτή αυτή που είχε γνωρίσει στην πενταετία 2009-14. Γιατί τότε η Γ' Εθνική ήταν καθαρά επαγγελματική κατηγορία, με δύο ομίλους, ενώ τώρα υποβαθμίστηκε και είναι η παλιά Δ' Εθνική.
Στο ντέρμπι που έγινε στην Ανατολή αναδείχθηκε ισόπαλη1-1 με την τοπική ομάδα, αλλά η Κρανούλα είχε το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας, αφού είχε κερδίσει με σκορ 2-1 το ματς του α’ γύρου. Όταν ο τίτλος και η άνοδος στη Γ’ Εθνική κρίνονται από ένα παιχνίδι, τότε όση αξία έχει ο νικητής έχει και ο ηττημένος. Ανατολή και Κρανούλα έκαναν πορεία ράλι στην διάρκεια του πρωταθλήματος και η υπόθεση τίτλος κρίθηκε σήμερα στο μεγάλο ντέρμπι. Περίπου 1500 με 2000 ήταν οι φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο γήπεδο της Ανατολής για να δουν αυτό το ματς που ήταν μονομαχία στο Ελ Πάσο. 


Ο Νάσιος με πέναλτι έκανε το 0-1


Η Κρανούλα προηγήθηκε 0-1 στο 54’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νάσιου. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Γκέκα από τον Φίλιο. Το γκολ αυτό ήταν πλήγμα για τους γηπεδούχους, δεδομένου ότι η Δόξα πήγαινε για δύο αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι στο 89’ ισοφάρισαν 1-1 με κεφαλιά του Δρόσου και προσπάθησαν στην εξάλεπτη καθυστέρηση να κάνουν την ανατροπή, χωρίς αποτέλεσμα. Η Κρανούλα στα σημεία που έπρεπε έδειξε την εμπειρία της, ενώ ο ΑΟΑ είχε αρκετά προβλήματα στο α’ μέρος και κάποιοι παίκτες του από τους οποίους περίμεναν περισσότερα, δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Ήταν παιχνίδι με ενδιαφέρον στην επανάληψη, αμφίρροπο στο μεγαλύτερο διάστημα που θα λέγαμε ότι κρίθηκε στα σημεία.

Ο προπονητής Θανάσης Χαρίσης και οι παίκτες με ψυχραιμία και ήθος αποχώρησαν από το γήπεδο αφού συνεχάρησαν τη Δόξα για την άνοδο

Στο τέλος ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί από την Δόξα Κρανούλας, ενώ στον Α. Ο. Ανατολής με ψυχραιμία αντιμετώπισαν το αποτέλεσμα. Ο προπονητής του ΑΟΑ Θανάσης Χαρίσης τόνισε στις δηλώσεις του ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και συνέστησε υπομονή και ψυχραιμία για την συνέχεια. Ο προπονητής της Κρανούλας Βασίλης Σιαφάκας ανέφερε ότι δίκαια η ομάδα του επέστρεψε στη Γ’ Εθνική και προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας με την ομάδα της Δόξας. Ο πρόεδρος της Δόξας Δημήτρης Κασσής ανέφερε ότι θα αναζητηθούν και συμπαίκτες στα διοικητικά της ομάδας για να καλυφθούν οι αυξημένες υποχρεώσεις της Γ’ Εθνικής.

Φάουλ ετοιμάζεται να εκτελέσει ο Γήτας στα καρέ της Κρανούλας


Διαιτητής ο Κατσικογιάννης με βοηθούς τους Πασχάλη και Θανασιά. Στις καθυστερήσεις απέβαλε τον Μαρμούτα της Κρανούλας.

Α. Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ (Θανάσης Χαρίσης): Γρηγοριάδης, Νικολάου, Φίλιος, Παπαβασιλείου (75’ Φ. Μελιγγιώτης), Δρόσος, Λιαπάκης (81’ Μπίζιος), Κατσίφας (70’ Τσιαφίτσας), Γήτας, Ορφανός, Παπαρούνας, Τζιάλλας.



ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Βασίλης Σιαφάκας): Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Πάσχος, Καρυπιάδης, Νάσιος, Γκόλιας, Τσουμάνης, Χαμπίπης (59’ Διαμάντης), Χριστακόπουλος (70’ Ηλίας), Τσιρογιάννης, Γκέκα (86’ Τάτσης).

Τρελό πανηγύρι από τους παίκτες της Δόξας έξω από τα αποδυτήρια, αφού λούστηκαν με τις σαμπάνιες