Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Θα τα πουν Χριστοβασίλης και Πετράκης για να δοθεί τέλος στο σίριαλ

Πολύ σύντομα θα πάρει τέλος το σίριαλ Πετράκη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το σίριαλ Πετράκη, αν ανανεώσει ή όχι τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ, φαίνεται να φτάνει στο τέλος του. Για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί να τα πουν από κοντά στην Αθήνα, ή τηλεφωνικά ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης με τον  Κρητικό τεχνικό, για να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιστορία, που πραγματικά έχει κουράσει τον κόσμο.


 Οι δύο πλευρές είναι θετικές στο να συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία που κρατά από τις αρχές Φεβρουαρίου 2014 και μέσα από αυτή ο ΠΑΣ έχει αλλάξει πολλά επίπεδα. Υπάρχει προφορική συμφωνία σε βασικά θέματα από την πρώτη συνάντησή τους που έγινε στα Γιάννινα λίγο πριν τελειώσουν οι προπονήσεις και μεθαύριο Παρασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να ξεπεραστούν κάποια επιμέρους θέματα που είναι ανοιχτά. 

Ο ηγέτης του ΠΑΣ είναι αποφασισμένος να τελειώσει το θέμα προπονητή για να προχωρήσει ο σχεδιασμός. Οι άνθρωποι της ομάδας εξακολουθούν να τονίζουν ότι θα παραμείνουν ο Πετράκης και οι αξιόλογοι συνεργάτες του και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις. Ο Πετράκης εξακολουθεί να είναι σε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας έχοντας λόγο σε κάθε θέμα της ομάδας που αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.