Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Γεωργουλόπουλος: Τα Ηπειρωτόπουλα της Αθήνας να έρθουν στις ακαδημίες του ΠΑΣ

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος που διακρίνεται δεξιά στη φωτο με τον Χρήστο Λεμονιά, μιλά για τις ακαδημίες του ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μεγάλη δραστηριότητα υπάρχει και στις ακαδημίες που έχει ο ΠΑΣ στην Αθήνα και στεγάζονται σε εγκαταστάσεις στην περιοχή της Γλυφάδας.
Επικεφαλής είναι ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος με προπονητές τους Στέφανο Κουμερτά και Γιάννη Γάρδα. Επειδή στην Αττική διαμένουν χιλιάδες Ηπειρώτες, η λειτουργία των ακαδημιών του ΠΑΣ στην Αθήνα έχει στόχο να φέρει τα Ηπειρωτόπουλα πιο κοντά στην ομάδα της Ηπείρου.

Ο υπεύθυνος όλων των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Γιώργος Γεωργουλόπουλος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα newsacademies.gr και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λεμονιά τόνισε τα εξής: «Επειδή στην Αθήνα υπάρχουν πολλοί Ηπειρώτες, θέλουμε τα Ηπειρωτόπουλα να έρθουν στις ακαδημίες της ομάδας. Με την δουλειά που θα γίνει, όσα έχουν το ταλέντο θα αξιοποιηθούν και θα πάνε στα Γιάννινα να ενταχθούν στις ομάδες νέων και μετά στην επαγγελματική ομάδα. Όλα τα τμήματα που έχουμε στις ακαδημίες είναι ανταγωνιστικά, έχουμε παιδιά με ταλέντο. Το βασικό είναι ότι δουλεύουμε με μεθοδικότητα για να πάρουν τα παιδιά αυτά τα στοιχεία που πρέπει σε μια ακαδημία πρότυπο. Θέλουμε με δικά μας παιδιά των ακαδημιών να πλαισιωθούν και οι ομάδες νέων Κ17 και Κ20. Δεν είμαι Ηπειρώτης αλλά κάθισα τέσσερα χρόνια στα Γιάννινα και κατάλαβα πολλά πράγματα. Οι Ηπειρώτες είναι περήφανοι για τον τόπο καταγωγής τους και είναι σημαντικό να έρθουν στην ακαδημία του ΠΑΣ, παρά να πάνε σε κάποια άλλη ομάδα. Σε εμάς θα πάρουν αυτά που πρέπει και θα αποκτήσουν την κατάλληλη νοοτροπία».  

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Τα τελευταία χρόνια λόγω κρίσης αναγκαστικά όλες οι ομάδες ασχολήθηκαν με αυτό το κομμάτι. Ο ΠΑΣ είχε ένα λόγο παραπάνω να ασχοληθεί με τις υποδομές και τους νέους παίκτες λόγω των οικονομικών του. Μπήκαμε σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή νοοτροπία σε συνεννόηση με τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη. Ο ΠΑΣ είναι ομάδα που δίνει και παίρνει παίκτες. Εμείς προσπαθούμε να έχουμε τους παίκτες από μικρή ηλικία και όποιος από αυτούς έχει προδιαγραφές να πάει παραπάνω. Προσπαθούμε να δώσουμε στα παιδιά βασικές αρχές. Βοηθά και το γεγονός που ο κ. Πετράκης βοηθά τα νέα παιδιά, σέβεται τις ακαδημίες, έχει ενημέρωση συνεχώς από εμάς για τα παιδιά που θα πλαισιώσουν την ομάδα».