Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα παλαιμάχων ΠΑΣ Γιάννινα - Α. Ο. Τρίκαλα 1-1

Οι βετεράνοι του ΠΑΣ σε μια αναμνηστική φωτογραφία πριν από το παιχνίδι


Τα νιάτα τους θυμήθηκαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και του Α. Ο. Τρίκαλα σε φιλικό αγώνα που έδωσαν το απόγευμα στο γήπεδο «Γιώργος Πρίσκας» του Περάματος και ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1.
Οι βετεράνοι παίκτες θυμήθηκαν τα παλιά, ορισμένοι υπήρξαν συμπαίκτες στον Α. Ο. Τρίκαλα με τον αρχηγό του ΠΑΣ Νίκο Λιάκο και οι περισσότεροι κάτι είχαν να θυμηθούν από τα παλιά. Στα παιχνίδια των βετεράνων περισσότερο μετρά η συμμετοχή, η προσπάθεια, η μαγεία της μπάλας που εξακολουθεί να μαγνητίζει όσους υπηρέτησαν τη στρογγυλή θεά. Έγινε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. 

Οι βετεράνοι των Τρικάλων στο γήπεδο "Γ. Πρίσκας" του Περάματος


Μετά τον αγώνα οι βετεράνοι του ΠΑΣ παρέθεσαν δείπνο στους συναδέλφους τους από τα Τρίκαλα στον «Όμιλο» στη Λιμνοπούλα Προηγήθηκε στο 48’ η ομάδα των Τρικάλων με κεφαλιά του Ζαβλανού μετά από σέντρα που έβγαλε από δεξιά ο Ρούσας. Ο ΠΑΣ ισοφάρισε 1-1 στο 48’ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Γκαρόζη. 
Καλή η διαιτησία του Αποστόλη Γεωργίου και των βοηθών του Νεκτάριου Παπαδόπουλου και Εμμανουήλ Κότορου.
Οι αρχηγοί Λαγάρας (Τρικάλων), Λιάκος (ΠΑΣ) με τον διαιτητή Γεωργίου και τους βοηθούς Παπαδόπουλο και Κότορο


ΠΑΣ (Βασίλης Παπαχρήστου): Μάστακας, Κώνστας, Ζώης (5’ λ.τρ. Ζαβογιάννης), Κοντοδήμας, Μπουτσουρής, Γκαρόζης, Σιχλιμοίρης, Κατερίνης, Λιάκος, Τσιατούρας, Γιάτσος. Αγωνίσθηκαν και οι Παπαβασιλείου, Κλείτσας, Βαρτζιώτης, Τσιάβος, Νέος, Φιλιάς, Τζιάλλας, Γκολφινόπουλος, Παπαρούνας.

Α. Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ (Σακελλαρίου): Ζαφείρης, Βαγενάς, Ζήκος, Πράπας, Μιχαήλ, Πρεκατές, Πάτρας, Λαγάρας, Ζαβλανός, Ρούσας, Τσικρικάς. Αγωνίσθηκαν και οι Μακρής, Χατζής, Τσιαφίτσας, Μπουλούτσος, Κολώνας, Παπανικολάου. 

Για να δείτε όλες τις φωτογραφίες ΚΛΙΚ ΕΔΩ