Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Εξοπλισμός για τη δουλειά του γυμναστή Βασίλη Αλεξίου

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την προμήθεια εξοπλισμού



Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάνινα ανακοινώθηκαν τα εξής: "H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 επενδύει σε νέες τεχνολογίες γύρω από το ποδόσφαιρο και την εξέλιξή του.
Στόχος μας είναι το επίπεδο του συλλόγου να ανεβαίνει σε όλους τους τομείς και ένας εξ αυτών είναι η παρακολούθηση των παικτών, κατά την διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων και η συλλογή δεδομένων, τα οποία ως στόχο έχουν τη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο δουλεύει η ομάδα. Από φέτος λοιπόν συνεργαζόμαστε  με την κορυφαία εταιρεία σε αυτό τον τομέα την STAT Sports, αγοράζοντας το σύστημα αξιολόγησης και καταγραφής προπονητικών δεδομένων VIPER.


Το συγκεκριμένο σύστημα αποτελεί ένα ακόμη εργαλείο για τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Αλεξίου, ο οποίος  θα μπορεί να ενημερώνει τον προπονητή μας παρέχοντας του πληροφόρηση για οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει τόσο τον τρόπο προπόνησης, όσο και την συμπεριφορά των παικτών μέσα στον αγώνα.

Η εταιρεία εδρεύει στην Ιρλανδία ενώ έχει γραφεία και στην Αμερική και στο Σικάγο, προκειμένου να συνεργάζεται με μεγάλες ομάδες και εκεί. Μερικά από τα ονόματα που χρησιμοποιούν τα προγράμματα της STAT Sports είναι οι Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Ρόμα, Μονακό, Άστον Βίλα, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Έβερτον, Ζενίτ, Γαλατασαράι, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Λανς, Αζαξιό, Μαγιόρκα, Μπενφίκα, Μπέτις, Σαουθάμπτον, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Τότεναμ, Γουέστ Χαμ και στον Ελληνικό χώρο ο Ολυμπιακός ο ΠΑΟΚ και άλλες."