Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Στο φουλ οι δοκιμές νέων παικτών στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Θέμης Τζημόπουλος στην απογευματινή πρώτη προπόνηση


Με μία προπόνηση που έγινε το απόγευμα, συνεχίστηκε και την Τετάρτη (5/7) η προετοιμασία του ΠΑΣ. Μάλιστα ανέλαβε καθήκοντα και ο προπονητής Γιάννης Πετράκης, που δεν μπόρεσε να είναι από την αρχή λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης υπό την επίβλεψη του γυμναστή Βασίλη Αλεξίου και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Ξεκίνησε προπονήσεις και ο Θέμης Τζημόπουλος, μετά τις μίνι διακοπές που έκανε λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα Νέας Ζηλανδίας, στην οποία συνεχίζει να είναι ενεργό μέλος όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Ηπειρωτικός Αγών». Σταδιακά εντός των ημερών θα μπει κανονικά σε όλες τις φάσεις και χρόνους του προγράμματος.

Η προπόνηση των τερματοφυλάκων από τον Χρήστο Τσελιόπουλο


Επέστρεψε και ο Βελλίδης που δεν είχε προπονηθεί προχθές λόγω μικροενοχλήσεων. Με τους Βελλίδη, Πασχαλάκη, Παπαϊωάννου, άρχισε να προπονείται από χθες και ένας 16χρονος γκολκίπερ από τη Βόρειο Ελλάδα, υπό την επίβλεψη του Χρήστου Τσελιόπουλου.

Συνέχισαν τις προπονήσεις και την Τετάρτη οι υπό δοκιμή παίκτες Φρανκ Μπετρά, Άγγελος Οικονόμου, Γιώργος Λίτσκας, Γιώργος Σερβιλάκης. 

Σε μια ανάπαυλα της προπόνησης δροσίζονται οι παίκτες ενώ στο βάθος είναι ο Πετράκης 


Μέχρι την Κυριακή θα έχει αποφασίσει ο Πετράκης αν κάποιος ή κάποιοι από αυτούς έχουν ενδιαφέρον και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Για τις δοκιμές των παικτών ενημερώνεται και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, που έχει το γενικό πρόσταγμα για τις μεταγραφές.


Για την Πέμπτη (6/7) προβλέπονται διπλές προπονήσεις (8.00 και 19.00) στο ΠΕΑΚΙ.