Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Ο ΠΑΣ 1-1 με τον αξιόμαχο Τηλυκράτη Λευκάδας


Ισοπαλία ο ΠΑΣ 1-1 με τον Τηλυκράτη Λευκάδας


Σε ανεπίσημο φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο ΠΕΑΚΙ ο ΠΑΣ και ο Τηλυκράτης Λευκάδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Ο Γιάννης Πετράκης χρησιμοποίησε τους παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν στο χτεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Πλην των Λίλα, Χαλκιαδάκη και Βιδάλ που έπαιξαν για λίγο και στην Τούμπα. Ξεκίνησαν για πρώτη φορά επιθετικό δίδυμο οι Μπετρά, Ροντρίγκες αλλά φάνηκε ότι θέλουν ακόμα δουλειά για να μπουν στο πνεύμα και στους ρυθμούς της ομάδας. Ο ΠΑΣ δεν έδειξε και πολλά πράγματα. Βέβαια στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε την υπεροχή και δύο δοκάρια με τον Λίλα, αλλά χωρίς να τελειώνει καλά τις φάσεις. Ο Τηλυκράτης έδειξε καλά στοιχεία και έγινε απειλητικός στο τελευταίο 20λεπτο όπου είχε δύο με τρεις καλές φάσεις. Είναι καλή ομάδα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.

Ο ΠΑΣ παρατάχτηκε πάλι με 3-5-2 κάνοντας ο Πετράκης μόνο τρεις αλλαγές. Ο Τηλυκράτης είχε έναν σχηματισμό 4-2-3-1. Το ματς ήταν πιο ποιοτικό στο β’ ημίχρονο, με ανεβοκατέβασμα της μπάλας, δύο γκολ, δύο δοκάρια και αρκετές φάσεις.


ΤΑ ΓΚΟΛ

53’: Ο Βιδάλ έκανε καλή κίνηση από αριστερά, έβγαλε παράλληλη σέντρα όπου πετάχτηκε στον κατάλληλο χρόνο ο Ντόλοβατς και με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

78’: Ο Τηλυκράτης ισοφάρισε σε μια φάση διαρκείας. Σε σουτ του Φέτση απέκρουσε ο Βενετικίδης, έγινε τραβέρσα από αριστερά του Περιστέρη και ο Σιδέρης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ

2’: Σέντρα σουτ του Λίλα η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τηλυκράτη.

80’: Βολίδα του Λίλα έξω από τη μεγάλη περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

18’: Φάουλ του Βιδάλ, κεφαλιά του Λίλα μπλόκαρε ο Μακρυγιάννης.

27’: Με μπαλιά τρύπα ο Λίλα έβγαλε σε θέση βολής τον Ντόλοβατς αλλά την τελευταία στιγμή πρόλαβε και απέκρουσε ο Ιασωνίδης.

57’: Καλό γυριστό σουτ του Ζαχαρού μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

66’: Γυριστό σουτ του Ρομέου μέσα από την περιοχή έφυγε μόλις άουτ.

71’: Καλό σουτ του Βιδάλ ξύρισε την πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και πέρασε άουτ.

88’: Σουτ του Τζελάι από κοντά έφυγε άουτ.

Το παιχνίδι ήταν ανεπίσημο και δεν υπήρχαν επίσημοι διαιτητές.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ: Παπαϊωάννου (46’ Βενετικίδης), Μαυροπάνος, Αποστολόπουλος, Λίλα, Βιδάλ, Ζαχαρός (73’ Χαλκιαδάκης), Παπαδόπουλος Κ., Ζόγκος, Μπετρά, Ροντρίγκες (45’ Λιάπης), Ντόλοβατς.


ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Καραγκούνης, Βρεττός, Βασίλας, Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος, Μπαλογιάννης, Κτενάς, Γραμματικόπουλος, Γκίκας, Καλογερής. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βασιλείου, Σιδέρης, Γεωργάκης, Φέτσης, Βλάχος, Τζελάϊ, Μπαλί, Καταγής Σπύρος, Καταγής Λάμπρος, Περιστέρης.