Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Χιμένεθ: Αν έμπαιναν γκολ τα δοκάρια δεν θα ήταν δίκαιη η νίκη

Ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΣ


Ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, δεν παίξαμε καλά, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε λόγω των δοκαριών, αλλά δεν θα ήταν δίκαιη αυτή η νίκη. Είναι το ποδόσφαιρο έτσι, μόνο οι πάρα πολύ μεγάλες ομάδες μπορούν να παίζουν κάθε 3-4 μέρες. Η φανέλα μας είναι μεγάλη, αλλά αν θέλουμε να πηγαίνουμε καλά, πρέπει να βάζουμε περισσότερη ένταση.

Φυσικά, όταν δεν βγαίνει κάτι όπως το θέλουμε κρίνεται και από τις δυνατότητες του αντιπάλου. Μετά από 20 ημέρες ο αγωνιστικός χώρος θα είναι καλύτερος. Είναι κρίμα να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες. Σηκωνόταν το γήπεδο και δεν κυλούσε η μπάλα καλά. Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, τα Γιάννενα είχαν περισσότερη ένταση απ’ ό,τι εμείς.

Είναι άδικο να παίζουν οι ομάδες σε γήπεδο που γίνονται πειράματα. Έμοιαζε με χαλί, αλλά σηκωνόταν η μπάλα. Ήταν ένα κινούμενο χαλί ο αγωνιστικός, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να δουλεύω για να βελτιωθεί η ΑΕΚ. Άφησα την ψυχή μου για να πάρουμε έναν βαθμό, αλλά θέλαμε τους τρεις. Μου αρέσει να είμαι φιλόδοξος».