Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Τι βγαίνει από ΠΑΣ αλλά και Ολυμπιακό για τα περί δανεισμού του Μανθάτη

Δεν λείπουν και τα σενάρια για δανεισμό του Μανθάτη στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, με ενδιαφέρον παρακολουθούν στα Γιάννινα τα δημοσιεύματα αλλά και τα σενάρια για δανεισμό του Μανθάτη στον ΠΑΣ από τον Ολυμπιακό.
Το θέμα παρακολουθούν από κοντά και οι διοικούντες της ομάδας, καθώς πρόκειται για παίκτη που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον ΠΑΣ, αλλά και ο ίδιος να βοηθηθεί παίρνοντας συμμετοχές και βρισκόμενος σε μια ομάδα που πολύ καλό περιβάλλον, με πολλούς νέους παίκτες και με έναν ικανό και δίκαιο προπονητή, όπως ο Πετράκης, από τον οποίο θα πάρει πολλά. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΠΑΣ εκδήλωσαν στους ερυθρόλευκους την επιθυμία τους για τον Μανθάτη, παρακολουθώντας όμως διακριτικά το θέμα, αφήνοντας τον χειρισμό του στον Ολυμπιακό και στη διάθεση του ποδοσφαιριστή. Στο πλαίσιο της μεταγραφής του Κούτρη, υπάρχει και συμφωνία κυρίων με τον Ολυμπιακό για δανεισμό ποδοσφαιριστή. Δεν ευδοκίμησε η περίπτωση με τον Τσιμίκα, θα φανεί στη συνέχεια αν έχουν βάση τα σενάρια για τον Μανθάτη. 


Για την περίπτωση Μανθάτη έχει ενδιαφέρον να δούμε τι βγαίνει και από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο έγκριτος δημοσιογράφος Αλέξης Βιρβιλης έγραψε χτες στην εφημερίδα «ΦΩΣ» και τα εξής: Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο για τον Γιώργο Μανθάτη. Δεν είναι δεδομένο ότι θα φύγει δανεικός από τον Ολυμπιακό για να πάει σε μία ομάδα που θα του έχει εξασφαλισμένο και κάποιον χρόνο συμμετοχής. Όμως, τις τελευταίες ώρες ακούγονται πολλά για το μέλλον του. Στο Βέλγιο υποστήριζαν το προηγούμενο διάστημα ότι είχε σοβαρές πιθανότητες να πάει στην Ζούλτε Βάρεγκεμ. Από χθες ακούγεται και άλλο ένα σενάριο. Ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα παρακολουθεί την υπόθεση του νεαρού εξτρέμ και δεν αποκλείεται να κάνει κάποια κίνηση προς το τέλος του μήνα, έτσι ώστε να ενισχυθεί επιθετικά. Αν όντως ασχοληθεί σοβαρά ο ΠΑΣ και ο Μανθάτης μετακομίσει στους “Ζωσιμάδες”, είναι δεδομένο ότι ο Γιώργος θα έχει χρόνο συμμετοχής, γιατί και η ομάδα των Ιωαννίνων είναι ένα σύνολο που στηρίζεται στα εξτρέμ της και γενικότερα στην επιθετική της γραμμή τα τελευταία χρόνια. Όσο για την Ζούλτε Βάρεγκεμ; Δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί ότι στο Βέλγιο θα παίζει. Προς το παρόν πάντως ο Μανθάτης είναι παίκτης του Ολυμπιακού και επαναλαμβάνουμε ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει κιόλας στο τέλος του καλοκαιριού.