Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Ειδικός αναλυτής στον ΠΑΣ ο Νίκος Γκορτζής και ποιο είναι το έργο του

Δεξιά ο Νίκος Γκορτζής με τον Δημήτρη Νιαρχάκο στα γραφεία της ΠΑΕ


Την συνεργασία με τον Νίκο Γκορτζή, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ και τερματοφύλακα ερασιτεχνικών ομάδων (ομάδα νέων ΠΑΣ, Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, Χουλιαράδες κλπ)  ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Θα συνεργάζεται με τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου στην ανάλυση των δεδομένων GPS. Τα GPS είναι ειδικά γιλέκα που φορούν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές και καταγράφουν κάθε τους κίνηση (τρέξιμο, σφυγμούς κλπ) στο γήπεδο. Τα δεδομένα αυτά για κάθε παίκτη περνούν από ειδική επεξεργασία και οι άνθρωποι του τεχνικού τημ έχουν την εικόνα του κάθε παίκτη. Αναλυτής αυτών των δεδομένων για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο Νίκος Γκορτζής. Η συνεργασία ξεκίνησε από την αρχή της προετοιμασίας και σήμερα επισημοποιήθηκε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αναλυτή κ. Νικόλαο Γκορτζή. Ο κ. Γκορτζής είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα της "άσκησης, εργοσπειρομετρίας και αποκατάστασης" και θα συνεργάζεται με τον προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας μας κ. Αλεξίου στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων GPS.