Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Αρκετές απουσίες στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ

Έξι εβδομάδες έξω θα μείνει ο Πέδρο Κόντε όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Με τρεις απουσίες θα υποδεχτεί την ΑΕΚ την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού εκτός από τον Κόντε τραυματίες παραμένουν και οι Μπέριος, Σκόνδρας.
Οι δύο τελευταίοι είχαν τραυματιστεί πριν από τον αγώνα με τον Αστέρα. Όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ, ο χρόνος αποθεραπείας του Κόντε είναι έξι εβδομάδες, του Μπέριου τέσσερις εβδομάδες, ενώ ο Σκόνδρας θα είναι έτοιμος στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Η αμυντική γραμμή θα είναι την Κυριακή με τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο και Μαυροπάνο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μπετρά, χωρίς να είναι κάτι σοβαρό, ενώ στο δίτερμα βρήκε η μπάλα στο πρόσωπο του Ροντρίγκες και επειδή αισθάνθηκε προσωρινά ζάλη βγήκε από την προπόνηση. Αύριο θα είναι και οι δύο επιθετικοί στη διάθεση του Πετράκη.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ (22/8)

Με τους Σκόνδρα, Μπέριο και Κόντε απόντες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας.
Το πρόγραμμα αποτελούνταν από μια κυκλική προπόνηση δύναμης, ασκήσεις βασικής αντοχής και ολοκληρώθηκε με τακτικό δίτερμα.

* Ο Κόντε υπολογίζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε έξι εβδομάδες (βαριά θλάση δεύτερου βαθμού) ενώ ο Μπέριος σε τέσσερις εβδομάδες (θλάση πρώτου βαθμού).